Bakmadim ama gordumo durumda kötü ya. Benim gorumcem 58den 55e düşünce fena oluyorum kendimi kaldiramiyorum diyor
Hazır gelmiş istek tut ucundan sıkıca bırakma yarın bir gazla başla hemenİyi geceler ❤
Bi his bi istek geldi sanki Allahım nolur kalıcı olsun. Görüntümü sevebilecek duruma geleyim inşallah
Beni arkadaşlarımı hantallıktak tembellikten kurtar
Benim bir de kaybım var ya o yüzden hiçbir şeyi riske atmak istemiyorum inşallah dişi de en kısa zamanda halledeceğimAman muhakkak baktir. İkisinde de sorun yaşadim ben
öncesi sonrası yapmak için resim arıyorum ama yok bir tane doğru dürüst boydan resmim yok hep surattan tesadüfen 2 sene önce bir düğünde çekilen resmimi buldum geçen inanamadım kendime ne yapmışım ben dedimHadi inşallah. Çok sevindim. Ben bugunde duzgun beslenemedim ama daha kontrollüydüm diyelim..
Eşim dün geçen sene çekilen resmimi atti. O kadar tuhaf hissettim ki. Ben degilim sanki. Kahvalti sofrasinda tabagimin yanında da cikolatayüzüm de tebessüm bile yok, çünkü resimde nasil çıkacağımı biliyorum.
Geçen yıl geceleri doğru düzgün uyumazken aç yatıp kalkabildim. Şimdi neden tok yatiyorum kendime kiziyorum. Aralıklı oruca başlayalimmı
Ben okuldaki en kilolu öğretmendim çok acı bir şey eşimle aynı okulda çalışıyoruz bir de o zayıf kim bilir neler söylüyorlardır arkamdanOlur büşracım birlikte yapalım napıyosak.
Okulda en kilolu veli ben olmak istemiyorum.
Şekersiz 21 günü yapmak zor ama beyin algısına bile çok faydası var
Ben geçen sene bir bahane bulup amcamın oğlunun düğününe gitmedim sırf kilom yüzünden kimseye kendimi güldürmeyeyim diyeBen hep onu düşündüm. Annem arkadas ortamında, başka ortamlarda hep en kilolu kişiydi. Bazen düşünürdüm. Annemle kuzeni arasinda 2 yaş vardi ama annem hiç duzgun giyinmez hâla bile aralarinda sanki 10 yaş fark varmış gibi dururlar. Bende arkadaş ortamlarimda genelde hep en kilolu kişiydim. Ama 115e cikarak insan icine cikamaz hale gelmistim cok utaniyordum.
Köyde arkadasima annesinden selam soyledim. Sonra da o köye gelince bebegini gormeye gittim. Annesi dedi ki yaa ben seni o gün taniyamadim. Cok kilo vermissin. Tabi gecen sene oooo cok kiloluydun dedi( iki elini yana acarak duba gibiydin dercesine, alay edercesine) ayy bir zoruma gitti. Kendimi cok zor tuttum aglayacaktim. Eve gidince anneme dedim herkes yüzüme susuyordu ama arkamdan neler diyorlardi kimbilir diye..
Ne güzel canım maşallah kuzuyaNe diyim yüzümüze demiyolar ama diyolardır içlerinden.
Cumartesi kızıma bi kutlama yapıcam kurana geçtiği için. Düşünüyorum ki ne giysem
Aminnnnnİyi geceler ❤
Bi his bi istek geldi sanki Allahım nolur kalıcı olsun. Görüntümü sevebilecek duruma geleyim inşallah
Beni arkadaşlarımı hantallıktak tembellikten kurtar
Maşallah kızımaNe diyim yüzümüze demiyolar ama diyolardır içlerinden.
Cumartesi kızıma bi kutlama yapıcam kurana geçtiği için. Düşünüyorum ki ne giysem
Verirken çok motive oluyorsun kendini çok mutlu hissediyorsun ama sonrasında koruyamiyorsun malesef surduremiyorsun. Hastanede 3 kişi yaptık. Ucumuzun de sonucu aynı tabi onlar ben kadar olmasadaSeviyeler bana hem cok zorlayici hemde surdurulemez geliyor hasibe de kac kere yaptiysa kiloyu geri aldi.. ben sürdürmekte sorun olmayacak, hayata adapte olcak saglikli beslenme istiyorum. Aslinda baya iyi gidiyordum. Tatilde duzensizlik cok yordu
Sopalamak lazım seni o kadar dedim ki hesibe başlama hesibe etmeVerirken çok motive oluyorsun kendini çok mutlu hissediyorsun ama sonrasında koruyamiyorsun malesef surduremiyorsun. Hastanede 3 kişi yaptık. Ucumuzun de sonucu aynı tabi onlar ben kadar olmasada
Bonuscan misafirim gelecekmiş yarın
Ben diyet miyet hak getire yapamıyorum kızlar kışa insAllah daha çok motive olurumiki gündür rahatsızım bu arada dün test vermeye gittim pozitifim malesef 18 gün karantina nasıl geçecek günler acaba
Surdurmesi imkansiz geliyor onu bana. Çünkü cok şeyden mahrum kaliyorsun. Sonucunda da patlama oluyorGünaydın kızlar
Aminnnnn
Maşallah kızıma
Verirken çok motive oluyorsun kendini çok mutlu hissediyorsun ama sonrasında koruyamiyorsun malesef surduremiyorsun. Hastanede 3 kişi yaptık. Ucumuzun de sonucu aynı tabi onlar ben kadar olmasada
Kışın o zuber benzeri şeylerden evde yapiyodum ben. Cokta zor olmuyor. Guzel tatli istegini kesiyorGünaydın
Bonus o ne kadar güzel resim bu seneki tatilsizliğime iyi geldi
Bulamiyorum listen iyi giderken akşama jubile yapmışsın. neyseki bugün daha güzel geçicek
Ben dün hiçbişey yapmadım. bütün gün listelere uygun bir tek top top olan zuber yedim tadı güzelmiş yemişmiydiniz. tatlı krizine bire bir gelir ,dün kızım almış migrosta indirimdeymiş bilginiz olsun...
Canim cok gecmis olsun. Suan bu durumda zaten kgyu dusunme. İnşallah kolay gecirinBen diyet miyet hak getire yapamıyorum kızlar kışa insAllah daha çok motive olurumiki gündür rahatsızım bu arada dün test vermeye gittim pozitifim malesef 18 gün karantina nasıl geçecek günler acaba
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatırsınızBen diyet miyet hak getire yapamıyorum kızlar kışa insAllah daha çok motive olurumiki gündür rahatsızım bu arada dün test vermeye gittim pozitifim malesef 18 gün karantina nasıl geçecek günler acaba
11 itibariyle yiyebilirsin canım 16 saat açlık yapıyorsanYine gunaydinsiz dan diye dalmisimcan çıkar huy çıkmaz demişler
Şimdi ben en son ogunumu akşam 19.00 da bitirmiş olsam. Sabah kaçta yemem gerekiyor
Akşamı daha erken kapatırım oyleyse. Sabah çocuklar daha erken kalkıyorGeçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatırsınız
11 itibariyle yiyebilirsin canım 16 saat açlık yapıyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?