Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler ❤

Bi his bi istek geldi sanki Allahım nolur kalıcı olsun. Görüntümü sevebilecek duruma geleyim inşallah

Beni arkadaşlarımı hantallıktak tembellikten kurtar
Hazır gelmiş istek tut ucundan sıkıca bırakma yarın bir gazla başla hemen
Aman muhakkak baktir. İkisinde de sorun yaşadim ben
Benim bir de kaybım var ya o yüzden hiçbir şeyi riske atmak istemiyorum inşallah dişi de en kısa zamanda halledeceğim
öncesi sonrası yapmak için resim arıyorum ama yok bir tane doğru dürüst boydan resmim yok hep surattan tesadüfen 2 sene önce bir düğünde çekilen resmimi buldum geçen inanamadım kendime ne yapmışım ben dedim Bir akşam aç yatsan hemen alışacaksın zaten canım ben o yüzden hep aralıklı oruç yapıyorum hadi gelin beraber yapalım
Olur büşracım birlikte yapalım napıyosak.
Okulda en kilolu veli ben olmak istemiyorum.
Şekersiz 21 günü yapmak zor ama beyin algısına bile çok faydası var
Ben okuldaki en kilolu öğretmendim çok acı bir şey eşimle aynı okulda çalışıyoruz bir de o zayıf kim bilir neler söylüyorlardır arkamdan
Ben geçen sene bir bahane bulup amcamın oğlunun düğününe gitmedim sırf kilom yüzünden kimseye kendimi güldürmeyeyim diye
Ne diyim yüzümüze demiyolar ama diyolardır içlerinden.
Cumartesi kızıma bi kutlama yapıcam kurana geçtiği için. Düşünüyorum ki ne giysem
Ne güzel canım maşallah kuzuya

Günaydın kızlar
İyi geceler ❤

Bi his bi istek geldi sanki Allahım nolur kalıcı olsun. Görüntümü sevebilecek duruma geleyim inşallah

Beni arkadaşlarımı hantallıktak tembellikten kurtar
Aminnnnn
Ne diyim yüzümüze demiyolar ama diyolardır içlerinden.
Cumartesi kızıma bi kutlama yapıcam kurana geçtiği için. Düşünüyorum ki ne giysem
Maşallah kızıma
Verirken çok motive oluyorsun kendini çok mutlu hissediyorsun ama sonrasında koruyamiyorsun malesef surduremiyorsun. Hastanede 3 kişi yaptık. Ucumuzun de sonucu aynı tabi onlar ben kadar olmasada

Dünkü menüm
9.00 domates, salatalık, biber, peynir, 1 haslama yumurta, roka, maydnoz, dereotu, 9zeytin (hepsini salata gibi doğradım karıştırdım yanıma aldım), 2 dilim ekmek
12.30 soğuk çorba, 3 köfte, yoğurt, salata, 1 dilim ekmek
13.30 türk kahvesi
15.30 filtre kahve
17.30 1 şeftali, 2yemek kaşığı yoğurt, 5 ceviz içi (küçük)
19.00(disaridaydik) beyti üzerine döner, salata, ayran (2 parmak kalınlığında ince tırnak pide), 3 patates kızartması (neden yedim bilmiyorum zaten güzelde değildi)
11.00 günün bombası dün soğuk baklava almıştım içimde kaldı dedim ilk günüm ileride yersem daha çok pişman olurum ondan yedim

Şu 2.5lt olmuştur ya da geçmiştir

Spor yapamadım iş çıkışı eşimle merkeze gittik kızlara üst baş almaya dolandım durduk

Günaydın
Bonus o ne kadar güzel resim bu seneki tatilsizliğime iyi geldi

Bulamiyorum listen iyi giderken akşama jubile yapmışsın. neyseki bugün daha güzel geçicek

Ben dün hiçbişey yapmadım. bütün gün listelere uygun bir tek top top olan zuber yedim tadı güzelmiş yemişmiydiniz. tatlı krizine bire bir gelir ,dün kızım almış migrosta indirimdeymiş bilginiz olsun...

Ben diyet miyet hak getire yapamıyorum kızlar kışa insAllah daha çok motive olurum iki gündür rahatsızım bu arada dün test vermeye gittim pozitifim malesef 18 gün karantina nasıl geçecek günler acaba

Çok geçmiş olsun evdekiler nasıl? İnş kolay geçirirsiniz

Surdurmesi imkansiz geliyor onu bana. Çünkü cok şeyden mahrum kaliyorsun. Sonucunda da patlama oluyor o yüzden sağlıklı beslenmeyi hayata adapte etcez. Ben şuan kg aldigim için üzülmüyorum. Çünkü tatilde koydeyken kendimi mahrum biraksaydim sonra daha büyük patlama yaşardim. Evet amacim sabit gelmekti. Ama ozellikle son hafta ki koşturma da kg alimi oldu ne yazikki . Yine de üzülmüyorum. Önümde yaza kadar koskoca 10 ay var

Kışın o zuber benzeri şeylerden evde yapiyodum ben. Cokta zor olmuyor. Guzel tatli istegini kesiyor

Ben diyet miyet hak getire yapamıyorum kızlar kışa insAllah daha çok motive olurum iki gündür rahatsızım bu arada dün test vermeye gittim pozitifim malesef 18 gün karantina nasıl geçecek günler acaba
Canim cok gecmis olsun. Suan bu durumda zaten kgyu dusunme. İnşallah kolay gecirin

Geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatırsınız
Yine gunaydinsiz dan diye dalmisim can çıkar huy çıkmaz demişler

Şimdi ben en son ogunumu akşam 19.00 da bitirmiş olsam. Sabah kaçta yemem gerekiyor
11 itibariyle yiyebilirsin canım 16 saat açlık yapıyorsan

selam fıstıklar naparsınız ben birtürlü tartılamadım eşya taşımaya gittiğimizde de o telaşta tartılamdım şuanda kaç kg bilmiyorum ama kg aldım onu biliyorum bugün Allah'ın izniyle bende if e başladım inşallah hedefledğim kg ma gelince bırakırım market bana uzak dolmuşla gitmem gerekiyor olmazsa bitane baskül alacam bugün 12 de kahvaltımı yaptım akşam 20 de midemi ağzımı kilitliyecem inşallah şuanda işleri bitirip eltimle çocuklarla plaja geldik Java sıcak ama su çok güzel

Eklentiler

• 20210826_144805.webp
    41 KB · Görüntüleme: 28
iyi akşamlar kızlar if diyetine başladığım için , saat 12 de kahvaltımı yapıp akşam 20 de kapanış yapıyorum menümü o saatler içinde tüketiyorum
bugün mönüm ...

sabah , 3 dlm tbe , 2 yumurta omlet az peynir zeytin domates biber , çay .

öğlen , 1 paket altınbaşak bisküvi az avuç içi çekirdek çay ,

akşam ,. 2 , dlm tbe , 1 tabak patlıcan yemeği ,. 4 yk yoğurt ,
1 türk kahve , 1 kup kayısı bitki ...

spor yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…