Günaydın kızlar
Akşam bir bakıp çıktım menü yazmak için tekrar giremedim sonrada uyudum kaldım.
Fit mutlu anne geçmiş olsun cnm Allah şifa versin
Dünkü menüm
9.00 domates salatalık biber haşlama yumurta peynir zeytin maydanoz dereotu roka 2 dilim ekmek (hastane kahvaltim bu şekilde oluyor evde salata gibi hazırlayıp getiriyorum)
12.30 mercimek corba ciğer piyaz ayran 1 dilim ekmek
14.00 türk kahvesi
15.30 filtre kahve
16.30 şeftali 5ceviz 2 yemek kaşığı yogurt
19.45 (biraz geçe kaldı) bamya salata yoğurt 1 dilim ekmek
22.15 1 bardak süt üzüm
22.45 Nescafe
Şu 2lt geçmiştir
Spor yapamadım carsilarda dolandım yine
Yazmisken kilo bildirimi de yapayım belki bir daha geç girerim
Diyete başlangıç 109.7
Bugün 108.4
Fark -1.3
Daha Çarşamba başladım programa ama ödem gitti sanırım 2 günde bu kadar eksi. Neyse ne yine de insan motive oluyor tabi. İşin ilginç yanı yiyorum doğuyorum ve kilo veriyorum. Bakalım ödem işi bitince süreç nasıl seyredecek
Bugün Emine'nin doğum günü 8 yaşına girdi kuzum. Sabah ben işe gitmeden zeyneple uyandilar heyecandan uyuyamadilar herhalde
Bugün nasılsın fit?Çok saol cnm Allah razı olsun insAllah
günaydın canım hayırlı cumalar
canım emine in doğum günü kutlu olsun,,Günaydın kızlar
Dünkü menüm
9.00 domates salatalık biber haşlama yumurta peynir zeytin maydanoz dereotu roka 2 dilim ekmek (hastane kahvaltim bu şekilde oluyor evde salata gibi hazırlayıp getiriyorum)
14.00 türk kahvesi
15.30 filtre kahve
22.15 1 bardak süt üzüm
22.45 Nescafe
Şu 2lt geçmiştir
Diyete başlangıç 109.7
Bugün 108.4
Fark -1.3
Daha Çarşamba başladım programa ama ödem gitti sanırım 2 günde bu kadar eksi. Neyse ne yine de insan motive oluyor tabi. İşin ilginç yanı yiyorum doğuyorum ve kilo veriyorum. Bakalım ödem işi bitince süreç nasıl seyredecek
Bugün Emine'nin doğum günü 8 yaşına girdi kuzum. Sabah ben işe gitmeden zeyneple uyandilar heyecandan uyuyamadilar herhalde
Çok geçmiş olsun kolayca Atlatırsınız inşallahHepiniz saolun kızlar Allah razı olsun insAllah bı an önce Rabbim tüm şifa bekleyenlerle beraber bana da verir
Hayırlısı canım satıp gittiğin yerden mi alacaksın, satmasaydınız kiraya verirdin satılırsada daha güzelerini alırsınız inşallahhepimie hayırlı bir hafta olsun
gece yine uyuyamadım dün emlakçı aradı eve bakacaklarmış ev gidebilir ve ben üzülüyorum kafamda kurdum durdum
hayırlısı neyse o olsun diyorum artık ama kalbim öle demiyor evimi seviyorum neyse sıkmıyım sizi bu arada kahvaltı in 12 yi bekliyorum
Ooooyy ponçiklerGünaydın kızlar
Dünkü menüm
14.00 türk kahvesi
15.30 filtre kahve
22.15 1 bardak süt üzüm
22.45 Nescafe
Şu 2lt geçmiştir
Diyete başlangıç 109.7
Bugün 108.4
Fark -1.3
Günaydın canım
2 gün için çok iyi canım tebriklerGünaydın kızlar
Dünkü menüm
14.00 türk kahvesi
15.30 filtre kahve
22.15 1 bardak süt üzüm
22.45 Nescafe
Şu 2lt geçmiştir
Diyete başlangıç 109.7
Bugün 108.4
Fark -1.3
İstanbul da ev kıtlığı var ablacım o yüzden hemen elden çıkması çok doğal bir durum eğer emin değilsen eşinle bir daha konuş hakkınızda hayırlısı olsunhepimie hayırlı bir hafta olsun
gece yine uyuyamadım dün emlakçı aradı eve bakacaklarmış ev gidebilir ve ben üzülüyorum kafamda kurdum durdum
hayırlısı neyse o olsun diyorum artık ama kalbim öle demiyor evimi seviyorum neyse sıkmıyım sizi bu arada kahvaltı in 12 yi bekliyorum
12 gibi paylaşacağım inşallah canımBildirim yapmayanlar bildirim yapsın lütfen bi yerden başlansın artık.
Artıysak sabitsek neysek yazalım
M Musluk Suyu
Mthn83 size diyorum
Fit mutlu anne sen izinlisin iyileşene kadar
E eboe
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
malipina
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
M Musluk Suyu
Arzuluu
Mthn83
60kiloyum
hzlsel
BereliPenguen
Heeee tamam olur paylaştım tım tımBildirim yapmayanlar bildirim yapsın lütfen bi yerden başlansın artık.
M Musluk Suyu
Mthn83 size diyorum
E eboe
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
malipina
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
M Musluk Suyu
Arzuluu
Mthn83
60kiloyum
hzlsel
BereliPenguen
ev eşimle ikimizin üstüne yarı yarıya o hakkına düşene yerleşmiş olduğumuz Tekirdağ kumbağ da alacak ben haklkıma düşenle Allah nasip ederse İstanbul da alacamHayırlısı canım satıp gittiğin yerden mi alacaksın, satmasaydınız kiraya verirdin satılırsada daha güzelerini alırsınız inşallah
Mahsuru yoksa sen nereye yerleştin
yok vazgeçmez beni boşamayı göze aldı bu ev için 1 ev daha var İstanbul Şişli'de o ev onun üstüne kiracı var şuanda ondaGünaydın canım
2 gün için çok iyi canım tebriklerMenü harika bu arada öğünler sık olduğu için çok aç kalmadan vermiş oluyorsun Emine’nin doğum günü kutlu olsun Allah ona nice güzel sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin kız çocuk candır
İstanbul da ev kıtlığı var ablacım o yüzden hemen elden çıkması çok doğal bir durum eğer emin değilsen eşinle bir daha konuş hakkınızda hayırlısı olsun
bonusum çarşı uzak gidemiyorum yarın yapacam bildirimimi idare et beni canımBildirim yapmayanlar bildirim yapsın lütfen bi yerden başlansın artık.
M Musluk Suyu
Mthn83 size diyorum
E eboe
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
malipina
misafir1001
nisan34
Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne
M Musluk Suyu
Arzuluu
Mthn83
60kiloyum
hzlsel
BereliPenguen
Guncel kg :79.7
Kilo bildirimi 111.5 benimde. +0,5 var
Haftaya daha iyi olur inş
İnşallah haftaya güzel eksiler gelecekGünaydın kızlar
Kilo bildirimim: 110.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?