Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı bir ömrü olsun inşallah ❤

Menünde çok iyi hasibe yeniden başlaman harika

günaydın canım hayırlı cumalar
canım emine in doğum günü kutlu olsun,, nice sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah Rabb'im sizlere bağışlasın

hepimie hayırlı bir hafta olsun

gece yine uyuyamadım dün emlakçı aradı eve bakacaklarmış ev gidebilir ve ben üzülüyorum kafamda kurdum durdum
hayırlısı neyse o olsun diyorum artık ama kalbim öle demiyor evimi seviyorum neyse sıkmıyım sizi bu arada kahvaltı in 12 yi bekliyorum

Hayırlısı canım satıp gittiğin yerden mi alacaksın, satmasaydınız kiraya verirdin satılırsada daha güzelerini alırsınız inşallah
Mahsuru yoksa sen nereye yerleştin

Ooooyy ponçikler helede kız çocuğu onlar için ne kadar önemli doğumgünü nice sağlıklı yaşları olsun annesi

Günaydın canım
2 gün için çok iyi canım tebrikler Menü harika bu arada öğünler sık olduğu için çok aç kalmadan vermiş oluyorsun Emine’nin doğum günü kutlu olsun Allah ona nice güzel sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin kız çocuk candır
İstanbul da ev kıtlığı var ablacım o yüzden hemen elden çıkması çok doğal bir durum eğer emin değilsen eşinle bir daha konuş hakkınızda hayırlısı olsun

Hayırlısı canım satıp gittiğin yerden mi alacaksın, satmasaydınız kiraya verirdin satılırsada daha güzelerini alırsınız inşallah
Mahsuru yoksa sen nereye yerleştin
ev eşimle ikimizin üstüne yarı yarıya o hakkına düşene yerleşmiş olduğumuz Tekirdağ kumbağ da alacak ben haklkıma düşenle Allah nasip ederse İstanbul da alacam
yok vazgeçmez beni boşamayı göze aldı bu ev için 1 ev daha var İstanbul Şişli'de o ev onun üstüne kiracı var şuanda onda
bonusum çarşı uzak gidemiyorum yarın yapacam bildirimimi idare et beni canım

Tünaydın arkadaşlar

25 agust çarşamba

2 buçuk haşlak yumurta
15 zeytin / domates
1 buçuk dilim ekmek

Ara: kuruyemiş meyve

Serbest öğün

26 agust perşembe

Öğle: 4 veya 5 dolma hatırlayamadım
3 kaşık kızartma
Turşu

Ara: kuruyemiş meyve

Akşam:
salata
15 zeytin
1 bardak süt
Belki meyve yemiş olabilirim hatırlayamıyorum

Fit mutlu anne Allah şifa versin
Bulamiyorum nice sağlıklı huzurlu yaşlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…