Çocuklarla yiyorsan dayanamıyorsan tabi daha erkene çek canım akşamıAkşamı daha erken kapatırım oyleyse. Sabah çocuklar daha erken kalkıyor
Gayet iyi ablacım ne güzel bir başlangıç yapmışsın inşallah böyle devam edip bir de spor eklersin üstüneiyi akşamlar kızlar if diyetine başladığım için , saat 12 de kahvaltımı yapıp akşam 20 de kapanış yapıyorum menümü o saatler içinde tüketiyorum
bugün mönüm ...
sabah , 3 dlm tbe , 2 yumurta omlet az peynir zeytin domates biber , çay .
öğlen , 1 paket altınbaşak bisküvi az avuç içi çekirdek çay ,
akşam ,. 2 , dlm tbe , 1 tabak patlıcan yemeği ,. 4 yk yoğurt ,
1 türk kahve , 1 kup kayısı bitki ...
spor yok.
En fazla kaça düşmüştün cnm şimdi kaç Kilis'in. O ara ben yoktum ya kacirmisimSurdurmesi imkansiz geliyor onu bana. Çünkü cok şeyden mahrum kaliyorsun. Sonucunda da patlama oluyoro yüzden sağlıklı beslenmeyi hayata adapte etcez. Ben şuan kg aldigim için üzülmüyorum. Çünkü tatilde koydeyken kendimi mahrum biraksaydim sonra daha büyük patlama yaşardim. Evet amacim sabit gelmekti. Ama ozellikle son hafta ki koşturma da kg alimi oldu ne yazikki . Yine de üzülmüyorum. Önümde yaza kadar koskoca 10 ay var
sağol canım benimÇocuklarla yiyorsan dayanamıyorsan tabi daha erkene çek canım akşamı
Gayet iyi ablacım ne güzel bir başlangıç yapmışsın inşallah böyle devam edip bir de spor eklersin üstüne
İyi geceler kızlar
En fazla kaça düşmüştün cnm şimdi kaç Kilis'in. O ara ben yoktum ya kacirmisim
Birkaç güne alışacaksın canım açlık iyidir doğru yaptığını gösterirBu gece açım. En son 19.00da yedim
bence başla canım bende bir saldım ne hale geldim yine , tahmini 89 90 arası bişe oldum ,hemen frenlemeue geçtim yoksa sonu çok kötü eninde sonunda yapıcaz iz bu işi onun için bekleme vakit zaman kaybı sadece biran önce başlaben de başlasam şu aralıklı oruca
geçmiş olsun canım. Rabbim tez amanda şifa versin. hafif geçer inşallah.Ben diyet miyet hak getire yapamıyorum kızlar kışa insAllah daha çok motive olurumiki gündür rahatsızım bu arada dün test vermeye gittim pozitifim malesef 18 gün karantina nasıl geçecek günler acaba
dün yaptım ben de. tadı enfes oldu.Kışın o zuber benzeri şeylerden evde yapiyodum ben. Cokta zor olmuyor. Guzel tatli istegini kesiyor
şu an izindeyim de şu birkaç gün geçsin en geç pazartesi başlayacağım. ama tabi orantılı yerim. son dönemde çok çikolata yedim. bir de gece yemelerim oldu. onları kessem yine kârdayım.bence başla canım bende bir saldım ne hale geldim yine , tahmini 89 90 arası bişe oldum ,hemen frenlemeue geçtim yoksa sonu çok kötü eninde sonunda yapıcaz iz bu işi onun için bekleme vakit zaman kaybı sadece biran önce başla
Çok geçmiş olsun evdekiler nasıl? İnş kolay geçirirsiniz
Canim cok gecmis olsun. Suan bu durumda zaten kgyu dusunme. İnşallah kolay gecirin
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatırsınız
Hepiniz saolun kızlar Allah razı olsun insAllah bı an önce Rabbim tüm şifa bekleyenlerle beraber bana da verirgeçmiş olsun canım. Rabbim tez amanda şifa versin. hafif geçer inşallah
canım Rabb'im acil şifalar versin inşallahHepiniz saolun kızlar Allah razı olsun insAllah bı an önce Rabbim tüm şifa bekleyenlerle beraber bana da verir
tabiki hemde ne kar bizler için ozaman şiödiden gece yemeleri ni kesmeye gayret et çikoyu kes iznin bitene kadar hazırlamış olursun bedeni mideni inşallah azmin hırsın yüksek olsunşu an izindeyim de şu birkaç gün geçsin en geç pazartesi başlayacağım. ama tabi orantılı yerim. son dönemde çok çikolata yedim. bir de gece yemelerim oldu. onları kessem yine kârdayım.
Sağol canım insAllahcanım Rabb'im acil şifalar versin inşallahhepinize
Günaydın canım cumanın rahmeti ve bereketi üzerimize olsun insAllah
Çok saol cnm Allah razı olsun insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?