Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Akşamı daha erken kapatırım oyleyse. Sabah çocuklar daha erken kalkıyor
Çocuklarla yiyorsan dayanamıyorsan tabi daha erkene çek canım akşamı
Gayet iyi ablacım ne güzel bir başlangıç yapmışsın inşallah böyle devam edip bir de spor eklersin üstüne

Benim bugün akşam yemeği akşam 9 a kaldı eve geç gelince
Kahvaltı(13.00)
1 haşlanmış yumurta, peynir, kiraz saplı çay, salatalık, 1 wasa, 1 çatal krem peynir, 1 dilim hindi füme
Ara
4-5 adet zeytinyağlı dolma
Akşam
Musakka(fırında zeytinyağlı), 1 kase cacık, 1 wasa

1 LT dukan birası, 2 LT su, 10bin adım

İyi geceler kızlar
En fazla kaça düşmüştün cnm şimdi kaç Kilis'in. O ara ben yoktum ya kacirmisim

ben de başlasam şu aralıklı oruca
bence başla canım bende bir saldım ne hale geldim yine , tahmini 89 90 arası bişe oldum ,hemen frenlemeue geçtim yoksa sonu çok kötü eninde sonunda yapıcaz iz bu işi onun için bekleme vakit zaman kaybı sadece biran önce başla

Ben diyet miyet hak getire yapamıyorum kızlar kışa insAllah daha çok motive olurum iki gündür rahatsızım bu arada dün test vermeye gittim pozitifim malesef 18 gün karantina nasıl geçecek günler acaba
geçmiş olsun canım. Rabbim tez amanda şifa versin. hafif geçer inşallah.
Kışın o zuber benzeri şeylerden evde yapiyodum ben. Cokta zor olmuyor. Guzel tatli istegini kesiyor
dün yaptım ben de. tadı enfes oldu.

şu an izindeyim de şu birkaç gün geçsin en geç pazartesi başlayacağım. ama tabi orantılı yerim. son dönemde çok çikolata yedim. bir de gece yemelerim oldu. onları kessem yine kârdayım.

Çok geçmiş olsun evdekiler nasıl? İnş kolay geçirirsiniz
Canim cok gecmis olsun. Suan bu durumda zaten kgyu dusunme. İnşallah kolay gecirin
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatırsınız
geçmiş olsun canım. Rabbim tez amanda şifa versin. hafif geçer inşallah
Hepiniz saolun kızlar Allah razı olsun insAllah bı an önce Rabbim tüm şifa bekleyenlerle beraber bana da verir

şu an izindeyim de şu birkaç gün geçsin en geç pazartesi başlayacağım. ama tabi orantılı yerim. son dönemde çok çikolata yedim. bir de gece yemelerim oldu. onları kessem yine kârdayım.
tabiki hemde ne kar bizler için ozaman şiödiden gece yemeleri ni kesmeye gayret et çikoyu kes iznin bitene kadar hazırlamış olursun bedeni mideni inşallah azmin hırsın yüksek olsun

Günaydın kızlar

Akşam bir bakıp çıktım menü yazmak için tekrar giremedim sonrada uyudum kaldım.

Fit mutlu anne geçmiş olsun cnm Allah şifa versin

Dünkü menüm
9.00 domates salatalık biber haşlama yumurta peynir zeytin maydanoz dereotu roka 2 dilim ekmek (hastane kahvaltim bu şekilde oluyor evde salata gibi hazırlayıp getiriyorum)
12.30 mercimek corba ciğer piyaz ayran 1 dilim ekmek
14.00 türk kahvesi
15.30 filtre kahve
16.30 şeftali 5ceviz 2 yemek kaşığı yogurt
19.45 (biraz geçe kaldı) bamya salata yoğurt 1 dilim ekmek
22.15 1 bardak süt üzüm
22.45 Nescafe
Şu 2lt geçmiştir
Spor yapamadım carsilarda dolandım yine

Yazmisken kilo bildirimi de yapayım belki bir daha geç girerim
Diyete başlangıç 109.7
Bugün 108.4
Fark -1.3

Daha Çarşamba başladım programa ama ödem gitti sanırım 2 günde bu kadar eksi. Neyse ne yine de insan motive oluyor tabi. İşin ilginç yanı yiyorum doğuyorum ve kilo veriyorum. Bakalım ödem işi bitince süreç nasıl seyredecek

Bugün Emine'nin doğum günü 8 yaşına girdi kuzum. Sabah ben işe gitmeden zeyneple uyandilar heyecandan uyuyamadilar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…