Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar ben hala uyanmaya çalışıyorum Aralıklı orucu bu yüzden seviyorum geç kalkan bana çok uygun bir yeme düzeni
ben de en iyi aralıklı oruçta kilo verebiliyorum. vücuduma çok uygun bir yöntem. kolay uyguluyorum. yeter ki başlayayım
benim de uyku sınırım 8 saat

İhmal etme git bir an önce iyi olur.
Tabi bunu diyene bak, dişçiye ağrı ve şiş bir dişle gittim diş eti çekilmesi bendede varda diğer sorunlar ağır basınca o kısma maddi manevi geçemedik
Dişçi fobim var geciktirdikçe daha fena oluyor biliyorum ama ayaklarım gitmiyor hamilelik de düşünüyorum ondan önce halletmem lazımmaddi yönüde sıkıntı baya bir para tutuyor diş yaptırmak gerçekten inşallah hepsi sırayla olur en acilinden başlamak lazım

ben de en iyi aralıklı oruçta kilo verebiliyorum. vücuduma çok uygun bir yöntem. kolay uyguluyorum. yeter ki başlayayım

benim de uyku sınırım 8 saat
Aynen canım inşallah bir an önce başlarsın bir dene en azından yapmaya çalış ilk iki günü atlattıktan sonra daha kolay oluyor alışıyor insan

Aman muhakkak baktir. İkisinde de sorun yaşadim ben

İyi geceler ❤

Bi his bi istek geldi sanki Allahım nolur kalıcı olsun. Görüntümü sevebilecek duruma geleyim inşallah

Beni arkadaşlarımı hantallıktak tembellikten kurtar
Hadi inşallah. Çok sevindim. Ben bugunde duzgun beslenemedim ama daha kontrollüydüm diyelim..

Eşim dün geçen sene çekilen resmimi atti. O kadar tuhaf hissettim ki. Ben degilim sanki. Kahvalti sofrasinda tabagimin yanında da cikolata yüzüm de tebessüm bile yok, çünkü resimde nasil çıkacağımı biliyorum.

Geçen yıl geceleri doğru düzgün uyumazken aç yatıp kalkabildim. Şimdi neden tok yatiyorum kendime kiziyorum. Aralıklı oruca başlayalimmı

Olur büşracım birlikte yapalım napıyosak.
Okulda en kilolu veli ben olmak istemiyorum.
Şekersiz 21 günü yapmak zor ama beyin algısına bile çok faydası var

Olur büşracım birlikte yapalım napıyosak.
Okulda en kilolu veli ben olmak istemiyorum.
Şekersiz 21 günü yapmak zor ama beyin algısına bile çok faydası var
Ben hep onu düşündüm. Annem arkadas ortamında, başka ortamlarda hep en kilolu kişiydi. Bazen düşünürdüm. Annemle kuzeni arasinda 2 yaş vardi ama annem hiç duzgun giyinmez hâla bile aralarinda sanki 10 yaş fark varmış gibi dururlar. Bende arkadaş ortamlarimda genelde hep en kilolu kişiydim. Ama 115e cikarak insan icine cikamaz hale gelmistim cok utaniyordum.

Köyde arkadasima annesinden selam soyledim. Sonra da o köye gelince bebegini gormeye gittim. Annesi dedi ki yaa ben seni o gün taniyamadim. Cok kilo vermissin. Tabi gecen sene oooo cok kiloluydun dedi( iki elini yana acarak duba gibiydin dercesine, alay edercesine) ayy bir zoruma gitti. Kendimi cok zor tuttum aglayacaktim. Eve gidince anneme dedim herkes yüzüme susuyordu ama arkamdan neler diyorlardi kimbilir diye..

Ah tam anlamiyla yapabilsek hem kilolar gidiyor, hem incelme harika oluyor. Herşey bir yana vucut ariniyor resmen. O donem ben hic basimin agridigini hatirlamiyorum. Aksine daha iyi hissediyordum

Ya ben gerizekalıyım 20 gün 1.seviyede dayandım da bozdum. Covid patlak vermiş eve kapandık çok kötü olmuştum olmuştuk... 1 sene sonra kilo kaybım hiç.
Üstüne 5 falan da aldım

Ne diyim yüzümüze demiyolar ama diyolardır içlerinden.
Cumartesi kızıma bi kutlama yapıcam kurana geçtiği için. Düşünüyorum ki ne giysem

Ya ben gerizekalıyım 20 gün 1.seviyede dayandım da bozdum. Covid patlak vermiş eve kapandık çok kötü olmuştum olmuştuk... 1 sene sonra kilo kaybım hiç.
Üstüne 5 falan da aldım
Seviyeler bana hem cok zorlayici hemde surdurulemez geliyor hasibe de kac kere yaptiysa kiloyu geri aldi.. ben sürdürmekte sorun olmayacak, hayata adapte olcak saglikli beslenme istiyorum. Aslinda baya iyi gidiyordum. Tatilde duzensizlik cok yordu

Ne diyim yüzümüze demiyolar ama diyolardır içlerinden.
Cumartesi kızıma bi kutlama yapıcam kurana geçtiği için. Düşünüyorum ki ne giysem
Maşallah, kurani Hatim etmekte nasip olsun. Şimdilik boyle oldu ama hatime kadar hedef koy kendine. Birden buyuk hedefler değil 10 kg 10 kg koy. 3 ayda 10 kg çok rahat veriliyor, hafiflemenin tarifi yok.

Seviye için demedim hani onda şekersiz gidiyoduk ya 20 gün yaptın salak 1 gün daha yap

Seviye için demedim hani onda şekersiz gidiyoduk ya 20 gün yaptın salak 1 gün daha yap
Korona başladığında Herkes çok etkilendi. Millet olarak kendimizi yemeye verdik. Daha once yapmışsın yine yapabilirsin. Ama şuan değil. İlk başlangicta porsiyon kontrolü ile başla

Maşallah, kurani Hatim etmekte nasip olsun. Şimdilik boyle oldu ama hatime kadar hedef koy kendine. Birden buyuk hedefler değil 10 kg 10 kg koy. 3 ayda 10 kg çok rahat veriliyor, hafiflemenin tarifi yok.

Amiin inşallah.
Bahçede yapıcam evde olmaz tabi. Ne şanslılar diyorum biz kuru kuru okuduk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…