Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cokacimcoook
SABAH 1 haşlanmış yumurta,4 zeytin,azıcık peynir,domates,salatalık,biber,bir dilim ekmek
ıKı SAAT sonra bir portakal,bir küçük armut
ÖĞLEN saç böreği - azıcık hamurdan ve az yağlı- bir bardak ayran
ıKı SAAT sonra iki kaşık yoğurda bir tatlı kaşığı şeker -pekmez olsa daha iyi olurdu ama yerimseniben
BıR SAAT sonra küçük bir armut
AKŞAM Tavuk göğsünü yağsız tavada kızarttım,salatayla karıştırıp yedim koca bir kase..

3 litre su içtim,akşama kadar 4-4,5 olur..
Saat 3 buçuk gibi 2 mil Leslie ve şimdi 8de 5+2 mil Leslie kaydirigubbakcemile2

Çok su içtiğim için,internetten bir sitede bir doktora soru sordum dedim günde 4-5 lt su içiyorum,diyetteyim,böbrek sorunum yok falan filan anlattım halimi..CEVAP: "Çok su içmek faydalıdır" :roflol: Devamını arıyorum,cevap kısmının üzerine tıklıyorum,öyle yyaa bir açıklama falan yazmıştır diye o kadarmış sadece kaydirigubbakcemile3 Kime göre çok,litresi falan yok yani "ÇOK SU ıÇMEK YARARLIDIR,O KADARR naniknanik

Afiyet olsun YENA!! 1 sa yürüyüş ve 70 mekik çok iyiymiş..Ben mekik çekemiyorum yyaaw,nedeeeen?? Çok üzgünüm çoook

Afiyet olsun canım!! Öğle yemeği 4 salatalık 1 kayısı ve peynir :uhm:
Sen diyetine ve sporuna devam etiAllah'ın izniyle alırsın sonuç verirsin kilo yerimseniben
GİTSİN KİLOLARr!! :teytey::dance::sm_cool:hihoyyyt

2 bardak su 5 fındık 1 kk peynir 2 zeytin 1 yumurta salatalık 1 dilim ekmek,
öğlen 1 kabak dolma
akşam üstü 1 dolma öğlen 1 tane yiyincfe 2. yi araya sıkıştırdım
akşam 6 yk barbunya domates salatık biber 1 dilim ekmek

1-2 saat sonra meyve yicem

yarım saat stepperimı(1750 adım 250 kaloriye denkmiş göstergesine göre ) yaptım birazdan yürüyüşe çıkıcam

Son düzenleme:
kızlar slm.seçil valla helal. :) ben yarım saat yapsam bırak yürüyüşe gitmeyi duşa gitmeye mecalim kalmıyor. ben spor yapamıyorum sanırım yeterince ya. mafoldumben neyse kızlar bugün yediklerimi yazayım ben.
sabah yine 1 dilim kepek ekmeğine 1 dilim kaşar peyniri ve domates le tost.salatalık.yeşilçay.
öğle: salata 1 yemek kaşığı kadar sebzeli güveç.
akşam:salata,150 gr kadar tavuk haşlama,bir de 1 ısırık su böreği(komşu yapmış dünden beri kendime sahip çıktım ama bugn dayanamadım baktım tadına 1 ısırıktan bişicik olmaz :) )
yeşilçay

dün spor yapamadım yine.bugün de birazdan stepper yapcam inş kalkabilirsem burdan bi.500 adım kadar yaparım.biraz da mekik ve kalça egzersizleri yaparım.bu ara kalçam çok göze çarpmaya başladı.üstten gidiyor.alttan gitmiyor. ne yapmamı önerirsiniz? heee bu arada 104.4 kiloydum 2 gün önce bugün 103.8 olmuşum.iki haneli rakamlara haftaya inerim inşallah.:Saruboceq: son 3-4 yıldır hiç görmedim de iki hanelileri. fisfisfis

Geldim beeeennn
Ay bugün canım çıktı resmen ya. Akşam ablam yemek ısmarladı ızgara köfte yedim yanında 1 kaşık bulgur pilavı vardı ya o pilav nasıl şişirdi beni eve geldim 2 şişe soda içtim banamısın demedi üstüne de en az yarım saat yürüdük yedikten sonra ay çok şiştimmm. Magnum aldık gelirken ablam yedii ama ben yemiyorum yarın öğle yemeği yerine yerim belki

Ya kızlar birşey sorucam şuanda çalışmadığım için benim sağlık sigortam yok çalışırken babamın sigortasını kapattırmıştım. şimdi göz doktoruna ve dişçiye gitmem gerekiyor ablamın sağlık karnesiyle gidebilirmiyim sizce ???

inşallah canım önümüzdeki hafta verirsin biraz önce ben tartıldım ve cnm çok sıkıldı fazla çıktım ama 13 gün geçiktim reglide offfffff şiştimmi yaaa ben hala anlamıyorum .8
kalça meselesine gelince benimde öyle arkadan düz ama yanlardan basene doğru var biraz ırsiyetle alakalı

İki günde 600 gr vermişsin maşallah Önce iki hanelileri görürsün,sonra bir bakmışın 75 kilosun kaydirigubbakcemile5

Regl öncesi ve sırasında iki günlük pirinç lapası diyeti yapıyorlar forumda bir konuda..Şişkinliği alıyormuş onu dene istersen CADIARZU Gitsin kilolaRR!!

Soruna yanıt veremeyeceğim,hiç anlamam o işlerden bilmiyorumkismile Magnum,Magnum,Magnum :icecream: Yarın akşam yemeğinde ben de magnum yiyeceğim,kaç gündür yemiyordum akşam yemeğini bunla mı geçiştireceksin diye;ama artık yiyeyim çok canım çekti..:1no2:

Saat 10da insan uyurmu yaaa harbiden tavuk oldum ben uykum geldiiiii... ben yatıyorum kızlar bugünlük hoşçakalın iyi geceler.

Lesliecikle yürüdüm,yıkandım geldim sempatiksalakcinni soda içecektim bu kadar terleminin üzerine;ama evde ne soda ne limon kalmış limonlu soda var aklinialirimsmile ondan içeyim bari azıcık kalorisi var;ama olsun o kadar..

bugün
sabah uyanınca 1 bardak süt

2 saat sonra kahvaltı
1 kk poeynir
1 dilim ekmek
2 lokma melemen
domates-salatalık

ara
4 kayısı

öğlen
2 kk peynir
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
karpuz

ara
4 kayısı
1 bağ yeşil nohut (yarısının içi boştu)

akşam
5 kaşık mantar yemeği
6 kaşık kabak yemeği
1 dilim ekmek
salata

ara
belki meyve

bugün 25 dakika yürüdüm, 25 dakika koştum.

afiyet olsun canım. sen yalnız mı yaşıyosun? ablanla mı? unuttum da. ya ben de tavuk manyağıyım. hergün olsun yerim valla.

çok az yemişsin canım. metabolizman yavaşlar dikkat et.

:roflol: ilahi. bu cevabı 2 yaşındaki bebeler bile verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…