Ben iki haftada ancak çizelgemdeki kiloya gelirim heralde..:çok üzgünüm:
Ahh kafam hep bunu yapıyorum..
Bugün ham yaptıklarım..:))
Sabah:
2 dilim çavdar ekmek, 5 zeytin,bir yumurta ve yarım kk peynirle hazırladığım enfes omlet.:)) domates,biber,salatalık..
Ara: 10 tane badem,bir bardak cola zero..
Öğlen: 3 adet etli dolma,bir kase yoğurt.
Ara: Çay ve iki gofret
Akşam: 3 dolma,
Ara: Karpuz yiyeceğim..
1 saat yürüyüş
70 mekik..
eveeeet aksam yemegimi de yiyerek gunu sonlandirdim.
sabah:
yine 1 kase yağsız sütlü nesfit
öğle:
4 salatalık 1 kayısı 1 kibrit kutusu peynir
ara:
2 galeta 1 ücgen peynir
aksam:
kucuk parca gogus tavuk et yagsiz tavada kizarttim,1 yemek kasigi da yagsiz pismis domatesli kabak yemegi ve light yogurt
100 mekik-leslieyle 2 mil yuruyus
allahim insallah sonuc alirim :Saruboceq:
kızlar slm.seçil valla helal. :) ben yarım saat yapsam bırak yürüyüşe gitmeyi duşa gitmeye mecalim kalmıyor. ben spor yapamıyorum sanırım yeterince ya. mafoldumben neyse kızlar bugün yediklerimi yazayım ben.
sabah yine 1 dilim kepek ekmeğine 1 dilim kaşar peyniri ve domates le tost.salatalık.yeşilçay.
öğle: salata 1 yemek kaşığı kadar sebzeli güveç.
akşam:salata,150 gr kadar tavuk haşlama,bir de 1 ısırık su böreği(komşu yapmış dünden beri kendime sahip çıktım ama bugn dayanamadım baktım tadına 1 ısırıktan bişicik olmaz :) )
yeşilçay
dün spor yapamadım yine.bugün de birazdan stepper yapcam inş kalkabilirsem burdan bi.500 adım kadar yaparım.biraz da mekik ve kalça egzersizleri yaparım.bu ara kalçam çok göze çarpmaya başladı.üstten gidiyor.alttan gitmiyor.ne yapmamı önerirsiniz? heee bu arada 104.4 kiloydum 2 gün önce bugün 103.8 olmuşum.iki haneli rakamlara haftaya inerim inşallah.:Saruboceq: son 3-4 yıldır hiç görmedim de iki hanelileri. fisfisfis
kızlar slm.seçil valla helal. :) ben yarım saat yapsam bırak yürüyüşe gitmeyi duşa gitmeye mecalim kalmıyor. ben spor yapamıyorum sanırım yeterince ya. mafoldumben neyse kızlar bugün yediklerimi yazayım ben.
sabah yine 1 dilim kepek ekmeğine 1 dilim kaşar peyniri ve domates le tost.salatalık.yeşilçay.
öğle: salata 1 yemek kaşığı kadar sebzeli güveç.
akşam:salata,150 gr kadar tavuk haşlama,bir de 1 ısırık su böreği(komşu yapmış dünden beri kendime sahip çıktım ama bugn dayanamadım baktım tadına 1 ısırıktan bişicik olmaz :) )
yeşilçay
dün spor yapamadım yine.bugün de birazdan stepper yapcam inş kalkabilirsem burdan bi.500 adım kadar yaparım.biraz da mekik ve kalça egzersizleri yaparım.bu ara kalçam çok göze çarpmaya başladı.üstten gidiyor.alttan gitmiyor.ne yapmamı önerirsiniz? heee bu arada 104.4 kiloydum 2 gün önce bugün 103.8 olmuşum.iki haneli rakamlara haftaya inerim inşallah.:Saruboceq: son 3-4 yıldır hiç görmedim de iki hanelileri. fisfisfis
inşallah canım önümüzdeki hafta verirsin biraz önce ben tartıldım ve cnm çok sıkıldı fazla çıktım ama 13 gün geçiktim reglide offfffff şiştimmi yaaa ben hala anlamıyorum .8
kalça meselesine gelince benimde öyle arkadan düz ama yanlardan basene doğru var biraz ırsiyetle alakalı
Geldim beeeennn
Ay bugün canım çıktı resmen ya. Akşam ablam yemek ısmarladı ızgara köfte yedim yanında 1 kaşık bulgur pilavı vardı ya o pilav nasıl şişirdi beni eve geldim 2 şişe soda içtim banamısın demedi üstüne de en az yarım saat yürüdük yedikten sonra ay çok şiştimmm. Magnum aldık gelirken ablam yedii ama ben yemiyorum yarın öğle yemeği yerine yerim belki
Ya kızlar birşey sorucam şuanda çalışmadığım için benim sağlık sigortam yok çalışırken babamın sigortasını kapattırmıştım. şimdi göz doktoruna ve dişçiye gitmem gerekiyor ablamın sağlık karnesiyle gidebilirmiyim sizce ???
Evet ya takıldım ben tavuk balık ızgara köfte protein almaya çalışıyorum birde B12 eksikliğim olduğu için kırmızı eti haftada birde olsa yemem lazım. Kimse yok yalnızım kursta başladı artık eve gelip sebze yemeğimin pişmesini de bekleyemem ama cumadan salıya kadar kurs yok o arada türlü,taze fasulye,biber dolması falan yapmayı düşünüyorum :1rolleyes: kavunla doymadım galiba açım :sinifsinif: neyse akşama ablam yemek ısmarlayacakmış gidip güzel bir akçabat köfte yiyim sositososito bedava sirke baldan tatlıdır kaydirigubbakcemile3
bagırsakları form cayla düzeltiyoruz zaten :)
eveeeet aksam yemegimi de yiyerek gunu sonlandirdim.
sabah:
yine 1 kase yağsız sütlü nesfit
öğle:
4 salatalık 1 kayısı 1 kibrit kutusu peynir
ara:
2 galeta 1 ücgen peynir
aksam:
kucuk parca gogus tavuk et yagsiz tavada kizarttim,1 yemek kasigi da yagsiz pismis domatesli kabak yemegi ve light yogurt
100 mekik-leslieyle 2 mil yuruyus
allahim insallah sonuc alirim :Saruboceq:
Çok su içtiğim için,internetten bir sitede bir doktora soru sordum dedim günde 4-5 lt su içiyorum,diyetteyim,böbrek sorunum yok falan filan anlattım halimi..CEVAP: "Çok su içmek faydalıdır" :roflol: Devamını arıyorum,cevap kısmının üzerine tıklıyorum,öyle yyaa bir açıklama falan yazmıştır diye o kadarmış sadece kaydirigubbakcemile3 Kime göre çok,litresi falan yok yani "ÇOK SU İÇMEK YARARLIDIR,O KADARR naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?