- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Rabbim bı yol göstersin cnm insAllahNasılsınız kızlar.
Benim canım sıkkın. Küçük okula başlayacaktı. Ram ağır engellilerin okuluna yonlendirdi. Çıkış yolu arıyoruz resmen
Görürsün kafana takma. Normal beslenmene gectin nasilsaYok canım ya anca geçen cumaya ulaşabildim kaç gün artı 1 kiloydu gram oynamıyordu bu sabah gitmiş yarın belki az da olsa eksi görürüm
Aynen canım öyle şu anki kilomdan da memnunum çok bir şikayetim yok o açıdan yavaş yavaş gitsin bundan sonra zaten çok hızlı veremem artıkGörürsün kafana takma. Normal beslenmene gectin nasilsa
Kaç kg aldın canım şimdiye kadarevet tartıldım kilom 97.8
şurda 100 kiloya ne kaldı ki
Kaç kg aldın canım şimdiye kadar
İyi canım o zmn hiç sıkma canını böyle devam gereksiz karbonhidrat almamaya çalış ama çokta sıkıntı yapma kendine öyle ve ya böyle vereceksin nasılsa95.5 ile hamile kaldım işte
ortalama 2 kilo gibi gibi
Aşırı kasmıyorum ama 3lü rakam hayatımda ilk kez göreceğimİyi canım o zmn hiç sıkma canını böyle devam gereksiz karbonhidrat almamaya çalış ama çokta sıkıntı yapma kendine öyle ve ya böyle vereceksin nasılsa
Sağlık olsun canım bende ilk kez hamilelikte gördüm 3lu rakamları ama şükür bak uzaklastim yine sende vereceksin hamileligin tadını çıkar zaman çabuk geçiyorAşırı kasmıyorum ama 3lü rakam hayatımda ilk kez göreceğim
dün muayeneye gittim, ilk oğlumun doğumunu yaptığım doktordu
Aaaa seni doğurttum kilo da gelmişsin dedi
Napim hacı veremedim
Hayta verdim aldım, verdim aldım
Öyle yuvarlanıp gittik
Hamileyken yemek istemiyorsun ama canin çekiyor yiyorsunevet tartıldım kilom 97.8
şurda 100 kiloya ne kaldı ki
İyilesmene cok sevindim canimGünaydın kızlar
Geçen hafta: 81.70
Bu hafta: 80.70
Fark: -1
Hala tam toparlayamadim ama çok şükür artık daha iyiyim kızlar diyet modunda degilim yapmıyorum şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?