Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nasılsınız kızlar.
Benim canım sıkkın. Küçük okula başlayacaktı. Ram ağır engellilerin okuluna yonlendirdi. Çıkış yolu arıyoruz resmen

Nasılsınız kızlar.
Benim canım sıkkın. Küçük okula başlayacaktı. Ram ağır engellilerin okuluna yonlendirdi. Çıkış yolu arıyoruz resmen
Canım raporunda ne yazıyordu çoğu öğrencimiz de hafif veya orta düzeyde öğrenme güçlüğü olur veya fiziksel olarak engeli olanlar da yine yarı veya tam zamanlı kaynaştırma eğitimi olarak okula geliyorlar

Canım hem konuşamıyor hem bez var. Bol bol inat var. Hayaller ve hayatlar oldu işte

Canım hem konuşamıyor hem bez var. Bol bol inat var. Hayaller ve hayatlar oldu işte
Belki bu okulun daha bir yardımı olur ve gelişme gösterir canım hiç belli olmaz canını sıkmamaya çalış
Artik birak. 1 kase de ayni tatta digerleride. Bende yedim haftasonu sonra oyle şişirdi ki. 1 hafta da ancak indi o şişlik
Ben de hafta sonu yediğim künefeyi vücudumdan ancak bugün atabildim daha da yemem yani

Belki bu okulun daha bir yardımı olur ve gelişme gösterir canım hiç belli olmaz canını sıkmamaya çalış

Ben de hafta sonu yediğim künefeyi vücudumdan ancak bugün atabildim daha da yemem yani
Evet agir yiyecekler nasil etki gosteriyormus diyetteyken öğrendim bende. Eksiye gecebildinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…