Canım raporunda ne yazıyordu çoğu öğrencimiz de hafif veya orta düzeyde öğrenme güçlüğü olur veya fiziksel olarak engeli olanlar da yine yarı veya tam zamanlı kaynaştırma eğitimi olarak okula geliyorlarNasılsınız kızlar.
Benim canım sıkkın. Küçük okula başlayacaktı. Ram ağır engellilerin okuluna yonlendirdi. Çıkış yolu arıyoruz resmen
İnşallah çözüme kavuşur, rabbim ferahlık versinNasılsınız kızlar.
Benim canım sıkkın. Küçük okula başlayacaktı. Ram ağır engellilerin okuluna yonlendirdi. Çıkış yolu arıyoruz resmen
Canım hem konuşamıyor hem bez var. Bol bol inat var. Hayaller ve hayatlar oldu işteCanım raporunda ne yazıyordu çoğu öğrencimiz de hafif veya orta düzeyde öğrenme güçlüğü olur veya fiziksel olarak engeli olanlar da yine yarı veya tam zamanlı kaynaştırma eğitimi olarak okula geliyorlar
Allahtan umut kesilmez. Asla umudunu kaybetme. İnsallah o da bir gün konusacak tuvaletine gidecekCanım hem konuşamıyor hem bez var. Bol bol inat var. Hayaller ve hayatlar oldu işte
Evet basladim 2. GünümBüşra naptın başladın mı şekersize?
Eboe de yoğunluktan gelemedi yeni dönem başı tabi
Evet basladim 2. Günüm
Ama bugun cok zor geciyor regl oldum. Hem cok agrim var hemde canim hic birsey yemek istemiyor cok halsizim
Artik birak. 1 kase de ayni tatta digerleride. Bende yedim haftasonu sonra oyle şişirdi ki. 1 hafta da ancak indi o şişlikAşure yiyorum 3 gündür yaptıklarımın en iyisiydi
Artik birak. 1 kase de ayni tatta digerleride. Bende yedim haftasonu sonra oyle şişirdi ki. 1 hafta da ancak indi o şişlik
Belki bu okulun daha bir yardımı olur ve gelişme gösterir canım hiç belli olmaz canını sıkmamaya çalışCanım hem konuşamıyor hem bez var. Bol bol inat var. Hayaller ve hayatlar oldu işte
Ben de hafta sonu yediğim künefeyi vücudumdan ancak bugün atabildim daha da yemem yaniArtik birak. 1 kase de ayni tatta digerleride. Bende yedim haftasonu sonra oyle şişirdi ki. 1 hafta da ancak indi o şişlik
Evet agir yiyecekler nasil etki gosteriyormus diyetteyken öğrendim bende. Eksiye gecebildinmiBelki bu okulun daha bir yardımı olur ve gelişme gösterir canım hiç belli olmaz canını sıkmamaya çalış
Ben de hafta sonu yediğim künefeyi vücudumdan ancak bugün atabildim daha da yemem yani
Haber bekliyoruz iki yerden. Yoksa ozele vericemBitti artık bakim yarın yine artı garanti.
Senin kızların okul durumu var mı?
Yok canım ya anca geçen cumaya ulaşabildim kaç gün artı 1 kiloydu gram oynamıyordu bu sabah gitmiş yarın belki az da olsa eksi görürümEvet agir yiyecekler nasil etki gosteriyormus diyetteyken öğrendim bende. Eksiye gecebildinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?