Meslegini bilmiyordum ben canim masallah. İslerinde kolayliklar diliyorumGünaydınkızlar geçen hafta tabloyu yoğunluktan yapamadım kusura bakmayın. Malum okul açılıyor. Yoğun çalışıyorum. Haftasonum 1. sınıf listelerini hazırlamakla geçti. Bilmeyenler için söyleyeyim Mebde müdür yardımcısıyım, bi kaç haftam yoğun geçecek. Bu cuma günü yapacağım inş tabloyu, geçen haftayı pas geçeriz, bu haftaki sonucunuz 2 haftalık sonuç olur
Diyete adapte olmaya çalışıyorum, olacak inş
Once iyiles canim diyet düşünme suanGünaydın kızlar
İki gündür sırt agrilarimi ve öksürüğü saymazsak biraz daha iyiyim ateşim düşüşe geçti artık çıkmıyor şükür iştahım hala yok zorlayarak yiyorum biseyler bugün hastalığın 9. Günü karantinanin 7. Günü bklm karantina bitene kadar bütün şikayetlerim azalacak mi çok sık gelemiyorum takip edemiyorum sohbetleri kısa zmnda aranizda olurum insAllah
Yok cnm diyet düşünmüyorum şu an ama aklım sizlerde sağlık olmadan iştahsız yenen hiç bişey iyi gelmiyor insana belli covit olmadan 82-82.5 arasindaydim şu an 80.5 kgdayim ne kadar zorlasam da yemeye kendimi hastalık yıpratıyor valaOnce iyiles canim diyet düşünme suan
Dogru canim. Saglikli seylerden yemeye calis insallah iyi olacaksin. Cocuklar nasilYok cnm diyet düşünmüyorum şu an ama aklım sizlerde sağlık olmadan iştahsız yenen hiç bişey iyi gelmiyor insana belli covit olmadan 82-82.5 arasindaydim şu an 80.5 kgdayim ne kadar zorlasam da yemeye kendimi hastalık yıpratıyor vala
insAllah cnm çocuklar iyi şükür cnm keyifleri yerindeDogru canim. Saglikli seylerden yemeye calis insallah iyi olacaksin. Cocuklar nasil
Hepiniz ayni anda kötü olsaniz cok zor olurdu inşallah atlatin hemeninsAllah cnm çocuklar iyi şükür cnm keyifleri yerinde
Aynen canım kesinlikleHepiniz ayni anda kötü olsaniz cok zor olurdu inşallah atlatin hemen
iyi akşamlar canımİyi akşamlar
Birden kesemezsin ama paketli urunleri kesmen lazımselam arkadaşlar hepimize
iyi akşamlar ,bugün yediklerim .
sabah 4 ince dlm normal ekmek ama kızarmış ,2 tk , bal 2 tk kaymak zeytin peynir domates çay ,
ara , 1 kup. yeşilçay
öğlen , 1paket altınbaşak
1 Halley , 2 tatlı 2 tuzlu bisküvi 2 ,erik
akşam 2 dlm tbe , 1 patlıcan imam bayıldı
2 kepçe zeytinyağlı taze fasulye, 3 yk yoğurt, 1kup yeşilçay 1avuç üzüm
su 1 ,5 lt
sonra türk kahve ve kayısı bitki içecim
çok iyi değil biliyorum ama o sapıkça yemelerim aklıma gelince bu menüler iyi geliyor yazmak da çok faydalı
bize frenliyor
inşallah oda olacak yavaş yavaş bugün çocuklarla eltim felan plajda idik oy0zden çocuklar a almıştım dayanamayıp yedim vallaBirden kesemezsin ama paketli urunleri kesmen lazım
Hep oyle oluyordu da kafa da bitirince hersey kolay. Benim bugün önümden neler gecti geldi ah ahinşallah oda olacak yavaş yavaş bugün çocuklarla eltim felan plajda idik oy0zden çocuklar a almıştım dayanamayıp yedim vallaben daha çocuğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?