Sağ ol canımHarika tebrikler canım
İnşaAllah
İnşaAllah canım
Afiyet olsun
Artıları temizleyelim birlikte
Allah yardımcınız olsun demekten başka bişey gelmiyor elimizden zor durum canım başka okul şansınız yok mu cnm orası doluysaSelamlar hanımlar
Kaç gündür çocuğun okul mevzusuna kafa yorduk. Sonuç okul doluymuş bizi almadılar
Okula gitmek için bir stres gidemedik ayrı stres.
Bugün bı aile geldi hastaneye. 24 yaşında bez raporu için uğraşıyorlar. Otizmli dedi anne çekinerek. Yürüyor ama diye belirtti yarı buruk.
Saatlerdir basım ağrıyor.
Eşimin tepkileri gerginligimi artırıyor bunu fark ettim
Bu hafta izinliyim inşallah daha sık gelirim
Gel buradan uzaklasma. Sadece diyet kg vermek icin değil burasi. İnşallah kolay bir yol bulunur okul içinSelamlar hanımlar
Kaç gündür çocuğun okul mevzusuna kafa yorduk. Sonuç okul doluymuş bizi almadılar
Okula gitmek için bir stres gidemedik ayrı stres.
Bugün bı aile geldi hastaneye. 24 yaşında bez raporu için uğraşıyorlar. Otizmli dedi anne çekinerek. Yürüyor ama diye belirtti yarı buruk.
Saatlerdir basım ağrıyor.
Eşimin tepkileri gerginligimi artırıyor bunu fark ettim
Bu hafta izinliyim inşallah daha sık gelirim
Erkekler duygularini yansıtmayı hiç beceremezler. 2. Bebeğim yoğun bakima girdiğinde tehlikesi oldugunu sadece eşim biliyormuş. Hic bir kimseye anlatmamis. Aylar sonra bana anlatirken bile aglamadi gozleri doldu. Onlar içinde yasiyor, dışarı farklı yansiyorSelamlar hanımlar hepinize teşekkür ederim. Buraya diyet için gelsem şimdiye iğne iplik olmuştum. Konuşmak içini dökmek iyi geliyor. Eşimin böyle bir şansı yok sanırım üzüntüsü o yüzden daha fazla. Kabullenememesi.
Bu hafta güzel olsun inşallah her yönden
Ne zaman gidiyor. Butun duzen boZuluyo öyle zamanlar daGünaydın kızlar
Artık evin içinde kv nin olmadığı bir güne uyanmak istiyorum
Tahminimce pazartesi veya salı gidecek net değil daha bu hafta hem kv olması hem okula alışmaya çalışmak yordu beni dün 12 de yattım saat 10 a kadar uyumuşum bu hafta zaten takımların kapanması reglimin yaklaşması derken inşallah cıvıtmam iyiceNe zaman gidiyor. Butun duzen boZuluyo öyle zamanlar da
Aman yapma. En büyük zarar sana olur. Takımların kapanacagi kesin degil. Kapansa bile bir şekilde devam edicek. Sadece buraya bagli degiliz ki. Ömür boyu surecek bu bizlee içinTahminimce pazartesi veya salı gidecek net değil daha bu hafta hem kv olması hem okula alışmaya çalışmak yordu beni dün 12 de yattım saat 10 a kadar uyumuşum bu hafta zaten takımların kapanması reglimin yaklaşması derken inşallah cıvıtmam iyiceDün gece çok acıktım gittim evde saçma sapan ne varsa yedim
Artiya gecmemende güzelselam kızlar dün bildirim yapamadım hala çok yoğunum kilo bildirimim
geçen hafta , 87 ,00
bu hafta , 86 , 75azıcık azıcık ucundan gidiyo
aynen canım bunada Şükür dicem çünkü bir ara 90 na doğru gidiyodumArtiya gecmemende güzel
İyi gelir tabi çocuklara canım güzel vakit geçirmelerTünaydın
Bugün çocukları oyun alanına götüreyim diyorum onlarada iyi oluyor bir nevi fizik tedavi
Ben de kaç aydır bir cuma günü alışkanlığı olduğu için özellikle dikkat ediyordum ama dediğin gibi devam edeceğiz bu kadar kilo verdik geri alma lüksüm yok yani dün gece çok acıktım bir haftadır az yemek yedim ondan herhalde zaten şurada vermem gereken 7 kilo kaldı kendime Ocak ayına kadar süre verdim inşallah başarabilirimAman yapma. En büyük zarar sana olur. Takımların kapanacagi kesin degil. Kapansa bile bir şekilde devam edicek. Sadece buraya bagli degiliz ki. Ömür boyu surecek bu bizlee için
Olsun gidiyor almıyorsun ya önemli olan oselam kızlar dün bildirim yapamadım hala çok yoğunum kilo bildirimim
geçen hafta , 87 ,00
bu hafta , 86 , 75azıcık azıcık ucundan gidiyo
aynen canım tabiki buna bile sevinir oldum valla balımOlsun gidiyor almıyorsun ya önemli olan o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?