Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah yardımcınız olsun demekten başka bişey gelmiyor elimizden zor durum canım başka okul şansınız yok mu cnm orası doluysa

Gel buradan uzaklasma. Sadece diyet kg vermek icin değil burasi. İnşallah kolay bir yol bulunur okul için

Selamlar hanımlar hepinize teşekkür ederim. Buraya diyet için gelsem şimdiye iğne iplik olmuştum. Konuşmak içini dökmek iyi geliyor. Eşimin böyle bir şansı yok sanırım üzüntüsü o yüzden daha fazla. Kabullenememesi.
Bu hafta güzel olsun inşallah her yönden

Erkekler duygularini yansıtmayı hiç beceremezler. 2. Bebeğim yoğun bakima girdiğinde tehlikesi oldugunu sadece eşim biliyormuş. Hic bir kimseye anlatmamis. Aylar sonra bana anlatirken bile aglamadi gozleri doldu. Onlar içinde yasiyor, dışarı farklı yansiyor

Ne zaman gidiyor. Butun duzen boZuluyo öyle zamanlar da
Tahminimce pazartesi veya salı gidecek net değil daha bu hafta hem kv olması hem okula alışmaya çalışmak yordu beni dün 12 de yattım saat 10 a kadar uyumuşum bu hafta zaten takımların kapanması reglimin yaklaşması derken inşallah cıvıtmam iyice Dün gece çok acıktım gittim evde saçma sapan ne varsa yedim

Aman yapma. En büyük zarar sana olur. Takımların kapanacagi kesin degil. Kapansa bile bir şekilde devam edicek. Sadece buraya bagli degiliz ki. Ömür boyu surecek bu bizlee için

Tünaydın
Bugün çocukları oyun alanına götüreyim diyorum onlarada iyi oluyor bir nevi fizik tedavi
İyi gelir tabi çocuklara canım güzel vakit geçirmeler
Aman yapma. En büyük zarar sana olur. Takımların kapanacagi kesin degil. Kapansa bile bir şekilde devam edicek. Sadece buraya bagli degiliz ki. Ömür boyu surecek bu bizlee için
Ben de kaç aydır bir cuma günü alışkanlığı olduğu için özellikle dikkat ediyordum ama dediğin gibi devam edeceğiz bu kadar kilo verdik geri alma lüksüm yok yani dün gece çok acıktım bir haftadır az yemek yedim ondan herhalde zaten şurada vermem gereken 7 kilo kaldı kendime Ocak ayına kadar süre verdim inşallah başarabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…