Hayir canim. O yuzden verdik okula. Evde surekli hir gür var. Küçük olanda cok fenaÖyle tabi canım annelik fedakarlık gerçektenküçük kızla araları nasıl anlaşabiliyorlar mı
Süper eksi cnm tebriklerGunaydin. Sayfamiz cok pasifleşti yine...
Gecen haftaki kilom 77.5
Bu hafta 76
Fark 1.5
Okul kesin iyi gelir birbirlerini özlerler belkiHayir canim. O yuzden verdik okula. Evde surekli hir gür var. Küçük olanda cok fenaisiriyor, vuruyor. Ablasinin oyunlarını bozuyor tabi bilmedigi icin. Ablasi sinirleniyor bu sefer o kavga cikariyor. O yuzden okul ikisinede iyi gelir diye umuyoruz
Günaydın canım
En azından sabit kalsan yeter canım kilo almamaya çalış verirsen en güzeli tabiHayırlı cumalar
Kilom 91 maalesef
Artılar çok
Eylül ayı da böyle gider benim galiba
Ekimde ancak düzene girerim nasipse
Ama en azından 90 dan kurtulamaya çalışayım
insAllah Ekim ayina 89la girer hizlada eksilirsin cnmHayırlı cumalar
Kilom 91 maalesef
Artılar çok
Eylül ayı da böyle gider benim galiba
Ekimde ancak düzene girerim nasipse
Ama en azından 90 dan kurtulamaya çalışayım
Kuş yemi mi bu ne buGünün ilk öğünüYumurta olmayınca bari tost yapayım dedim kaç aydır yemiyorum
Tebrikler canimBen de bu hafta güzel verdim geçen hafta az verdiğim için
Geçen Hafat:70,9
Bu Hafta: 69,1
Fark:1,8
Afiyet olsun. Bende şimdi ogle yemegi yedimGünün ilk öğünüYumurta olmayınca bari tost yapayım dedim kaç aydır yemiyorum
Benim için öyle doyurucu oldu ki anlatamam ekmek yemeyi özlemişimKuş yemi mi bu ne bu
Sağ ol canımTebrikler canim
Sağ olasın sana da afiyet olsun canım ben de artık saat 5 gibi ara öğün yaparımAfiyet olsun. Bende şimdi ogle yemegi yedim
Harika tebrikler canımBen de bu hafta güzel verdim geçen hafta az verdiğim için
Geçen Hafat:70,9
Bu Hafta: 69,1
Fark:1,8
İnşaAllahEn azından sabit kalsan yeter canım kilo almamaya çalış verirsen en güzeli tabi
İnşaAllah canıminsAllah Ekim ayina 89la girer hizlada eksilirsin cnm
Afiyet olsunGünün ilk öğünüYumurta olmayınca bari tost yapayım dedim kaç aydır yemiyorum
Artıları temizleyelim birlikteHayırlı cumalar
Geçen hafta 99.7
Bu hafta 100.9
Allah yardımcınız olsun canımSelamlar hanımlar
Kaç gündür çocuğun okul mevzusuna kafa yorduk. Sonuç okul doluymuş bizi almadılar
Okula gitmek için bir stres gidemedik ayrı stres.
Bugün bı aile geldi hastaneye. 24 yaşında bez raporu için uğraşıyorlar. Otizmli dedi anne çekinerek. Yürüyor ama diye belirtti yarı buruk.
Saatlerdir basım ağrıyor.
Eşimin tepkileri gerginligimi artırıyor bunu fark ettim
Bu hafta izinliyim inşallah daha sık gelirim
İnşallah canım bu süreci çok kilo almadan sabit kalarak geçirirsin inşallahSelam kızlar ben bu ara diyet modunda değilim. Biraz özgür takiliyorum.önüme her geleni yemiyorum ama kasmıyorum da kendimi. Yakın zamanda sıkı bir diyete başlarım inşallah
inşallah haftaya daha güzel bir sonuç görürsünHayırlı cumalar
Geçen hafta 99.7
Bu hafta 100.9
kolay bir durum değil aile için gerçekten benim de görümcemin küçük çocuğu %95 otistik yakından şahit olduğum bir durum ne bileyim insan ne diyeceğini şaşırıyor gerçekten sizin içinde hayırlısı olsun canım sıkmamaya çalış canınıSelamlar hanımlar
Kaç gündür çocuğun okul mevzusuna kafa yorduk. Sonuç okul doluymuş bizi almadılar
Okula gitmek için bir stres gidemedik ayrı stres.
Bugün bı aile geldi hastaneye. 24 yaşında bez raporu için uğraşıyorlar. Otizmli dedi anne çekinerek. Yürüyor ama diye belirtti yarı buruk.
Saatlerdir basım ağrıyor.
Eşimin tepkileri gerginligimi artırıyor bunu fark ettim
Bu hafta izinliyim inşallah daha sık gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?