Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mutlu hafta sonları

Okulun ilk haftası bayağı yoğundu ne buraya uğrayabildim ne diyete devam edebildim nereye kadar böyle şişko devam edicem bilmiyorum.

Yaklaşık 1 haftadır acaip belim ağrıyo. 80 li kilolardayken doktora bel ağrısı şikayetiyle gitmiştim. Kilo vermelisin egzersiz yapmalısın belinde beş santim yağ görünüyor bak bak demişti Hafif bir fıtık vardı iyice kilo aldım kimbilir ne haldeyim. Ayağa tam olarak dikilemiyorum totom geride yürüyorum

Geçmiş olsun cnm ya bel ağrısı zor cidden geçirir mi bilmiyorum ama dene istersen bana iyi gelmişti kekik yağı ile hindistan cevizi yağını karıştırıp masaj yapıyordu eşim ağrılara iyi geliyor

Geçmiş olsun canım

Ben gene acıktım hey Allahım iki gündür bu saatlerde açlık vuruyor niye böyle oldum anlasam kendimi tutmam lazım şeytanıma uymamam lazım

Ben gene acıktım hey Allahım iki gündür bu saatlerde açlık vuruyor niye böyle oldum anlasam kendimi tutmam lazım şeytanıma uymamam lazım
Ara öğün yap yogurt pul biber nanee ya da sicak kakaolu balli süt. Ben bugun akşam yemeği yemedim. Berbat bir gun gecirdim. Cocuklari uyuttum anca. Ne yapsam bilemedim şuan. Galiba yogurt yicem

Ara öğün yap yogurt pul biber nanee ya da sicak kakaolu balli süt. Ben bugun akşam yemeği yemedim. Berbat bir gun gecirdim. Cocuklari uyuttum anca. Ne yapsam bilemedim şuan. Galiba yogurt yicem
Bir yarım saat bekleyeceğim yeşil çay ve suyla kendimi avutayım eğer geçmezse dediğin gibi yoğurt yerim veya tarçınlı süt içerim evde Allahtan sağlıksız bir şey yok dün son abur cuburları tükettim çünkü
Bende skolyoz başlangıci var mr çektirdim
Hadi ya geçmiş olsun canım bende bir ara çektirsem hiç fena olmayacak

Bak bende açım. Sende basarabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…