Geçmiş olsun cnm ya bel ağrısı zor cidden geçirir mi bilmiyorum ama dene istersen bana iyi gelmişti kekik yağı ile hindistan cevizi yağını karıştırıp masaj yapıyordu eşim ağrılara iyi geliyorMutlu hafta sonları
Okulun ilk haftası bayağı yoğundu ne buraya uğrayabildim ne diyete devam edebildimnereye kadar böyle şişko devam edicem bilmiyorum.
Yaklaşık 1 haftadır acaip belim ağrıyo. 80 li kilolardayken doktora bel ağrısı şikayetiyle gitmiştim. Kilo vermelisin egzersiz yapmalısın belinde beş santim yağ görünüyor bak bak demiştiHafif bir fıtık vardı iyice kilo aldım kimbilir ne haldeyim. Ayağa tam olarak dikilemiyorum totom geride yürüyorum
Geçmiş olsun canımMutlu hafta sonları
Okulun ilk haftası bayağı yoğundu ne buraya uğrayabildim ne diyete devam edebildimnereye kadar böyle şişko devam edicem bilmiyorum.
Yaklaşık 1 haftadır acaip belim ağrıyo. 80 li kilolardayken doktora bel ağrısı şikayetiyle gitmiştim. Kilo vermelisin egzersiz yapmalısın belinde beş santim yağ görünüyor bak bak demiştiHafif bir fıtık vardı iyice kilo aldım kimbilir ne haldeyim. Ayağa tam olarak dikilemiyorum totom geride yürüyorum
Benim de belim sırtım hep ağrıyor yaBen kg verdim hâlâ her yanım ağrıyor
Ara öğün yap yogurt pul biber nanee ya da sicak kakaolu balli süt. Ben bugun akşam yemeği yemedim. Berbat bir gun gecirdim. Cocuklari uyuttum anca. Ne yapsam bilemedim şuan. Galiba yogurt yicemBen gene acıktım hey Allahım iki gündür bu saatlerde açlık vuruyor niye böyle oldum anlasam kendimi tutmam lazım şeytanıma uymamam lazım
Bende skolyoz başlangıci var mr çektirdimBenim de belim sırtım hep ağrıyor ya
Bir yarım saat bekleyeceğim yeşil çay ve suyla kendimi avutayım eğer geçmezse dediğin gibi yoğurt yerim veya tarçınlı süt içerim evde Allahtan sağlıksız bir şey yok dün son abur cuburları tükettim çünküAra öğün yap yogurt pul biber nanee ya da sicak kakaolu balli süt. Ben bugun akşam yemeği yemedim. Berbat bir gun gecirdim. Cocuklari uyuttum anca. Ne yapsam bilemedim şuan. Galiba yogurt yicem
Hadi ya geçmiş olsun canım bende bir ara çektirsem hiç fena olmayacakBende skolyoz başlangıci var mr çektirdim
Bak bende açım. Sende basarabilirsinBir yarım saat bekleyeceğim yeşil çay ve suyla kendimi avutayım eğer geçmezse dediğin gibi yoğurt yerim veya tarçınlı süt içerim evde Allahtan sağlıksız bir şey yok dün son abur cuburları tükettim çünkü
Hadi ya geçmiş olsun canım bende bir ara çektirsem hiç fena olmayacak
Ben regl öncesiyim diye böyle oldu herhalde doymak bilmez bir haldeyim hiç böyle olmazdım dayanmaya çalışıyorumBak bende açım. Sende basarabilirsin
1 salatalik yogurt nane karistirip yedimBen regl öncesiyim diye böyle oldu herhalde doymak bilmez bir haldeyim hiç böyle olmazdım dayanmaya çalışıyorum
Afiyet olsun canım iyi yapmışsın ben de kendimi suya verdim bu akşam yemeyeceğim başka bir şey1 salatalik yogurt nane karistirip yedim
Çok geçmiş olsun canım bir an önce toparlanırsın inşallahmerhaba kızlarr. ben çok hasta oldum. fena üşüttüm. hala toparlayamadım. buraya da uğrayamadım.
Cok gecmis olsun nasil oldumerhaba kızlarr. ben çok hasta oldum. fena üşüttüm. hala toparlayamadım. buraya da uğrayamadım.
Gundemde vardi ama bizlerde sasirdik. Eskisi gibi talep yokmuş artik. Bazi takimlar 3 kisiymisTakımlar niye kapanıyor kızlar babaya gibi gelip gidiyordum ne oldunuz
Takımlar arasında rekabet pek kalmadı mevcutlar azaldı yarışlar işlevini yitirdi diye canım kapandı ama takımlar kendilerine yeni sayfa açıp oradan yarış olmadan devam edeceklerTakımlar niye kapanıyor kızlar babaya gibi gelip gidiyordum ne oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?