Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla ben de öyleyim, bir türlü diyet kafasına giremedim yediklerime dikkat ediyorum da motivasyon mu yok arkadaş anlamadım gitti..
Ben yediklerime de dikkat edemiyorum bı öğün iyiyse sonra batırıyorum
Elimde kaşık kavgayla birlikte dondurma yiyorum iç sesim dur diyor ama dinleyen kim
Az yediysen bişey olmaz canım Afiyet olsun ben bı aydır hiç dondurma yemedim bak canım çekti

Ben yediklerime de dikkat edemiyorum bı öğün iyiyse sonra batırıyorum

Az yediysen bişey olmaz canım Afiyet olsun ben bı aydır hiç dondurma yemedim bak canım çekti
Bende şekersizi bozdum. Dayanamadim. Ondan sonra da takımlar kapanmasida biraz olumsuz etkiledi. Yusra okula baslicak surekli kafamda bir sürü soru. Yine de devam ettirmeye cabaliyorum

Bende şekersizi bozdum. Dayanamadim. Ondan sonra da takımlar kapanmasida biraz olumsuz etkiledi. Yusra okula baslicak surekli kafamda bir sürü soru. Yine de devam ettirmeye cabaliyorum
Hep bı telaş ya vala yeniden toparliycaz illaki

İnşallah canim kiz okula baslasin alissin da kendimi duzene sokarim. Hâla spora baslayamadim
Ne zmn başlıyor cnm okula alışır hemen insAllah o evrede zor ya anaokulunda kızım sıkıntı yapmıştı ama şükür artık 1. Sınıfta rahatım ayrılık konusunda yaştan o da snrm biz bı sene geç yolladık 1. Sinifa spora bende yeni start verdim bugün yarım saat yürüyüşle bklm

Valla ben de öyleyim, bir türlü diyet kafasına giremedim yediklerime dikkat ediyorum da motivasyon mu yok arkadaş anlamadım gitti..
aynen hepimizde aynı. motivasyon yok. zaten yarışma takımlarının kapanmasının nedeni de bu. kimse adapte olamıyor. pandeminin yan etkileri.
İnşallah canim kiz okula baslasin alissin da kendimi duzene sokarim. Hâla spora baslayamadim
bende de spor yok.

Kızlar ben de o kadar yoruluyorum anlatamam sabah kalk yemek temizlik onla uğraş öğlen okula git üst üstün derse gir ders programım çok yoğun sonra akşamın 8inde eve gel ancak koştur koştur yemek ye ne ara spor yapacağım acaba yediklerime dikkat ediyorum ama gram spor yapasım yok Allahtan dün kv gitti biraz daha rahatlarım artık

çalışınca spora vakit ayırmak ayrı mesele zaten.

merhaba kızlar. korkunç bir baş ağrısıyla uyandım. canım kahvaltı da istemedi. ama az önce ağrı kesici içeyim diye yulaf tost yaptım yedim. ilaç içtim inşallah ağrıyı keser. çok yordu beni.

Günaydın akıllı saatimi buldum
Belki bugün hergunden daha iyi olur.
Dünden beri üst dudağımda ve alt dudağımda yara var ne oldu anlamadım. Susuzluğa veriyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…