Ben yediklerime de dikkat edemiyorum bı öğün iyiyse sonra batırıyorumValla ben de öyleyim, bir türlü diyet kafasına giremedimyediklerime dikkat ediyorum da motivasyon mu yok arkadaş anlamadım gitti..
Az yediysen bişey olmaz canım Afiyet olsun ben bı aydır hiç dondurma yemedim bak canım çektiElimde kaşık kavgayla birlikte dondurma yiyorum iç sesim dur diyor ama dinleyen kim
Bende şekersizi bozdum. Dayanamadim. Ondan sonra da takımlar kapanmasida biraz olumsuz etkiledi. Yusra okula baslicak surekli kafamda bir sürü soru. Yine de devam ettirmeye cabaliyorumBen yediklerime de dikkat edemiyorum bı öğün iyiyse sonra batırıyorum
Az yediysen bişey olmaz canım Afiyet olsun ben bı aydır hiç dondurma yemedim bak canım çekti
Hep bı telaş ya vala yeniden toparliycaz illakiBende şekersizi bozdum. Dayanamadim. Ondan sonra da takımlar kapanmasida biraz olumsuz etkiledi. Yusra okula baslicak surekli kafamda bir sürü soru. Yine de devam ettirmeye cabaliyorum
İnşallah canim kiz okula baslasin alissin da kendimi duzene sokarim. Hâla spora baslayamadimHep bı telaş ya vala yeniden toparliycaz illaki
Ne zmn başlıyor cnm okula alışır hemen insAllah o evrede zor ya anaokulunda kızım sıkıntı yapmıştı ama şükür artık 1. Sınıfta rahatım ayrılık konusunda yaştan o da snrm biz bı sene geç yolladık 1. Sinifa spora bende yeni start verdim bugün yarım saat yürüyüşle bklmİnşallah canim kiz okula baslasin alissin da kendimi duzene sokarim. Hâla spora baslayamadim
aynen hepimizde aynı. motivasyon yok. zaten yarışma takımlarının kapanmasının nedeni de bu. kimse adapte olamıyor. pandeminin yan etkileri.Valla ben de öyleyim, bir türlü diyet kafasına giremedimyediklerime dikkat ediyorum da motivasyon mu yok arkadaş anlamadım gitti..
bende de spor yok.İnşallah canim kiz okula baslasin alissin da kendimi duzene sokarim. Hâla spora baslayamadim
çalışınca spora vakit ayırmak ayrı mesele zaten.Kızlar ben de o kadar yoruluyorum anlatamam sabah kalk yemek temizlik onla uğraş öğlen okula git üst üstün derse gir ders programım çok yoğun sonra akşamın 8inde eve gel ancak koştur koştur yemek ye ne ara spor yapacağım acaba yediklerime dikkat ediyorum ama gram spor yapasım yok Allahtan dün kv gitti biraz daha rahatlarım artık
Aynen canım bütün gün sürekli ayaktayım sürekli merdiven in çık hiç halim kalmıyor birkaç haftaya alışırım inşallah da spora başlayabilirimçalışınca spora vakit ayırmak ayrı mesele zaten.
iki minik olunca evde zor tabi canım. haklısın. sabret Allah sağlıkla afiyetle büyümelerini nasip etsin.Kendime vakit ayirmam icin uykumdan feragat etmem lazim. Neye vakit ayirayim bilmiyorumki
En azindan okul donuslerinde yurucem inşallahiki minik olunca evde zor tabi canım. haklısın. sabret Allah sağlıkla afiyetle büyümelerini nasip etsin.
geçmiş olsun canım.Günaydın
Evde genel temizlik var. Dizim şişti şansa topalliyip duruyorum. Daha uyanırken yorgun uyandım akşam ne olursa.
Yıllık izne ayrıldım dönünce sorsan izin yaptım.
Nasil oldun, covit testi vermis miydinmerhaba kızlar. korkunç bir baş ağrısıyla uyandım. canım kahvaltı da istemedi. ama az önce ağrı kesici içeyim diye yulaf tost yaptım yedim. ilaç içtim inşallah ağrıyı keser. çok yordu beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?