Nasilsin, kizin nasil oldu. Amcandan haber var mi
Nasilsin, kizin nasil oldu. Amcandan haber var mi
Eskiden bana birsey olmazdi regl ilk günlerinde. Şimdi bende pofuduk gibi şişiyorumİdare ederim ben regl vurmuş böyle davul kimin bişeyim kızda biraz daha iyi
Fesatlıklarından dememişlerdir ama herkesi çatlatmışsındır
maşallah süphanallah gayet güzel. çok güzel gitmiş bence.Korumakta bazen iyi. Ama çoğu odemdir zaten. 1 eylulde bende 79.7ydim. dün 75.5 geldim
bende de çok şişlik oluyor. sonra balon gibi sönüyorum.Eskiden bana birsey olmazdi regl ilk günlerinde. Şimdi bende pofuduk gibi şişiyorum
Çok sagol. Evet ne yazık ki bazı insanlar başkalarının basarisini asla cekemiyorlar. Yapacak birsey yokAmine Busra bence de. valla gerçekten bazı insanlar basit şeyleri bile çok kıskanıyorlar. bazılarında ise direk fesatlık oluyor. ben bir ara 10 kilo vermiştim. aynı ortamda olan bazıları daha ilk başta sen kilo mu veriyorsun derken, 2 kişi 10 kilodan sonra bile aa öyle mi hiç farketmedik dediler. ben de nasıl farketmediniz hayret dedim. hiç belli değil dediler benim göğüs, karın, kalça, bacaklar direk incelmişti. bariz belliydi. oturan pantolon, bollaşmıştı. düşünün yani.
ama aynı kişiler 800 gr alınca aa sen sanki kilo mu aldın dedilerbazı insanlar böyle napalım aman neyse biz kilo verelim de sağlıkla, afiyetle boşverin onları. kendi fesatlıklarıyla kalsınlar
maşallah süphanallah gayet güzel. çok güzel gitmiş bence.
bende de çok şişlik oluyor. sonra balon gibi sönüyorum.
Kizlar ve ben ayaktayızherkes uyudu mu nerelerdesiniz
Günaydın geçmiş olsun canımGünaydın
Sadece saatlerine uydugum bir diyet oldu onun dışında sürekli yedim
Küçükte dalgalı ateş oluyor bakayım bugün de olursa aile hekimine giderim
Ortaya karışık diyet modunda degilim hala ben bklm güzel bı kahvaltı yaptım sonu ne olacakGünaydın kızlar, hiç aktif olamadım kusura bakmayınnasılsınız nasıl gidiyor
Valla ben de öyleyim, bir türlü diyet kafasına giremedimOrtaya karışık diyet modunda degilim hala ben bklm güzel bı kahvaltı yaptım sonu ne olacak
Gecmis olsunGünaydın
Sadece saatlerine uydugum bir diyet oldu onun dışında sürekli yedim
Küçükte dalgalı ateş oluyor bakayım bugün de olursa aile hekimine giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?