Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Fesatlıklarından dememişlerdir ama herkesi çatlatmışsındır
Amine Busra bence de. valla gerçekten bazı insanlar basit şeyleri bile çok kıskanıyorlar. bazılarında ise direk fesatlık oluyor. ben bir ara 10 kilo vermiştim. aynı ortamda olan bazıları daha ilk başta sen kilo mu veriyorsun derken, 2 kişi 10 kilodan sonra bile aa öyle mi hiç farketmedik dediler. ben de nasıl farketmediniz hayret dedim. hiç belli değil dediler benim göğüs, karın, kalça, bacaklar direk incelmişti. bariz belliydi. oturan pantolon, bollaşmıştı. düşünün yani.
ama aynı kişiler 800 gr alınca aa sen sanki kilo mu aldın dediler bazı insanlar böyle napalım aman neyse biz kilo verelim de sağlıkla, afiyetle boşverin onları. kendi fesatlıklarıyla kalsınlar

Korumakta bazen iyi. Ama çoğu odemdir zaten. 1 eylulde bende 79.7ydim. dün 75.5 geldim
maşallah süphanallah gayet güzel. çok güzel gitmiş bence.
Eskiden bana birsey olmazdi regl ilk günlerinde. Şimdi bende pofuduk gibi şişiyorum
bende de çok şişlik oluyor. sonra balon gibi sönüyorum.

Çok sagol. Evet ne yazık ki bazı insanlar başkalarının basarisini asla cekemiyorlar. Yapacak birsey yok

günaydın kızlar

naparsınız iyisinizdir inşallah ben de ne iyi ne kötü ortada biryerdeyim yorgunluk hala üzerimde hala kendimi yorgun halsiz hissediyorum psikolojim biraz daha iyi gibi
ama beden sağlığım toparlamırım İnşallah yaştan heralde 48 yaş az değil 4 aydır regl de yok böle iste okula git gel çocuklarla sabah 7 de kalkıyorum birdaha uyumuyorum böyle işte şimdilik zaman neler getirir Allah bilir Allah hepimizin hakkında hayırlı olanı versin hepimizi öpüyorum

Ortaya karışık diyet modunda degilim hala ben bklm güzel bı kahvaltı yaptım sonu ne olacak
Valla ben de öyleyim, bir türlü diyet kafasına giremedim yediklerime dikkat ediyorum da motivasyon mu yok arkadaş anlamadım gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…