Cok gecmia olsun. Amcana ne oldu? Kizina da gecmis olsunSelamlar ❤
Uğrayamadım napıyosunuz?
Amcam hasta hastanede kaç gündür kafam dolu dünde kızım hastalandı boğazıymış sebep buna şükür diyorum.
Cok gecmia olsun. Amcana ne oldu? Kizina da gecmis olsun
Evet cok berbat 4 gün gecirdik. Persembeden beri iyiler. Yusra okula baslayacak kayit ettirdimAmine Busra seninkiler napıyo hastamıydılar kafam öyle kötüki unutuyorum
Cok uzuldum Allah sifa versinCovide bağlı zature
Evet cok berbat 4 gün gecirdik. Persembeden beri iyiler. Yusra okula baslayacak kayit ettirdim
3 doz sinovaclıCok uzuldum Allah sifa versinaşı durumu nasildi
bonusum selamlar canım amcana Rabb'im acil şifalar versinSelamlar ❤
Uğrayamadım napıyosunuz?
Amcam hasta hastanede kaç gündür kafam dolu dünde kızım hastalandı boğazıymış sebep buna şükür diyorum.
Aşıya ne kadar guvenmistik halbuki... Allah şifa versin3 doz sinovaclı
Allah şifa versin canım yaa üzüldümCovide bağlı zature
Fesatlıklarından dememişlerdir ama herkesi çatlatmışsındırKimse birsey demedizaten cocuklarla pestilim çıktı. Birde maskelerden konusulanlari anlayamıyorum herhalde sagirlik varmis bende. O yuzden pek kimseyle konusmuyorum. Anlayamayinca dedim herhalde ben dudak okuyormuşum eskideb
Çok geçmiş olsun canım ya bir an önce toparlanırlar inşallah amcana Allah şifa versinSelamlar ❤
Uğrayamadım napıyosunuz?
Afiyet olsun canım bir an önce iyileş inşallahburnum hiç durmuyortövbe yarabbim bu nasıl iş böyle sinir bastı
beyaz çay demledim, içeceğim
inşallah tatlım. 1,5 yıldır hasta olmadım ya çok şükür, şimdi olunca da bunaldımAfiyet olsun canım bir an önce iyileş inşallah
Rabbim kolaylık versin diz bende de geçmedi çok zorluyor. Bu hafta evdeyim sağlıklı beslenmeye dönelim inşallah. Bide daha sık gelirim umarım. Akıllı saatimi kaybettim adımları bilemiyorum bakalımAmine Busra hzlsel
selam kızlar hepinize yürekten geçmişolsun dileklerimi yolluyorum Rabb'im şifalar versin inşallah
kızlar bende çok yoğun ve yorgunum kollarım tutmuyor artık zaten ellerim kollarım hasarlı 3 kez sinir sıkışması dan karpal tünel ameliyatı geçirdim yıllardır çekiyorum birde üstüne bu taşınma beni çok fena yaptı dizim zaten biliyorsunuz çapraz bağlar kopuk bir ayağım seke seke iş güç hiç bir yerimde hal kalmadı diyebilirim İstanbul da dizimde. ameliyat için aramadılar burdan randevu aldım ayın 15 ne bakalım nolcak çok yorgunum çokkkkk herkese selamlar mutlu pazarlar
MaşallahSelam. Bende sunnet cemiyetine gittim bugun. Yillar sonra etek bluzla
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin.Selamlar ❤
Uğrayamadım napıyosunuz?
Bugün if yapicam inşallah hadi bakalım bı gaz verin şu güzel baciniza
Korumakta bazen iyi. Ama çoğu odemdir zaten. 1 eylulde bende 79.7ydim. dün 75.5 geldimYine 80 oldum
Çok uzun süredir bu araliktayim 5 yukarı 5 aşağı. Kaldım böyle galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?