Allah kolaylık versin canım alışana kadar Spor için sıkma canını bence hiç yediklerime dikkat etmen bile yeterli su durumdaKızlar ben de o kadar yoruluyorum anlatamam sabah kalk yemek temizlik onla uğraş öğlen okula git üst üstün derse gir ders programım çok yoğun sonra akşamın 8inde eve gel ancak koştur koştur yemek ye ne ara spor yapacağım acaba yediklerime dikkat ediyorum ama gram spor yapasım yok Allahtan dün kv gitti biraz daha rahatlarım artık
Geçmiş olsun canımGünaydın
Evde genel temizlik var. Dizim şişti şansa topalliyip duruyorum. Daha uyanırken yorgun uyandım akşam ne olursa.
Yıllık izne ayrıldım dönünce sorsan izin yaptım.
Geçmiş olsun canım var ağrısı çok kötü oluyor yamerhaba kızlar. korkunç bir baş ağrısıyla uyandım. canım kahvaltı da istemedi. ama az önce ağrı kesici içeyim diye yulaf tost yaptım yedim. ilaç içtim inşallah ağrıyı keser. çok yordu beni.
Günaydın canım insAllah güzel bı gün olur canım suyu benimde daha çok artirmam gerekGünaydın akıllı saatimi buldum
Belki bugün hergunden daha iyi olur.
Dünden beri üst dudağımda ve alt dudağımda yara var ne oldu anlamadım. Susuzluğa veriyorum bakalım
Benimde bel sırt ağrım baş ağrım olur canım hadi gözün aydıngünaydın herkese
kızlar birkaç gündür başım çok ağrıyordu beynim yerinden çıkıyor zannettim sebebi belli oldu regl oldum kaç aydır olmuyordu.m iyi oldu biraz rahatlarım
sağolasın canım sanada çok geçmiş olsun kardeşimAllah kolaylık versin canım alışana kadar Spor için sıkma canını bence hiç yediklerime dikkat etmen bile yeterli su durumda
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım var ağrısı çok kötü oluyor ya
Günaydın canım insAllah güzel bı gün olur canım suyu benimde daha çok artirmam gerek
Benimde bel sırt ağrım baş ağrım olur canım hadi gözün aydın
amanmm çok üzüldüm ben 20 yıldır gençtim hafif uyışmayla başladı bende yıllardır çekiyorum 3 kez ellerimin içinden bileklere doğru kesi ile ameliyat oldum şimdi uyşma gitti ama kollarımı torumca ağrıdan ölüyorum ve yıllardır çok ağır ilaç kullanıyorum halada devam ilaça git önünü al hastalığın canım Allah şifa versin inşallahGünaydın kızlar
Çocuklar uyuyor henüz bende yatakta yuvarlanıyorum ellerim biraz şiş uyuşuyor sabah sabah telefonla yazı yazarken bile temizlikte hep böyle oluyorum yorulunca bileklerimde sinir sıkışması var bı ara bulaşık bile yikayamiyordum ağrısından şimdi daha iyiyim şükür kalkayım da kahvaltı hazırlayim iyisi okul vakti birden geliyor
Benim ilk doğumdan sonra oldu 7 senedir var ama ilk senelerdeki gibi çok etkilemiyor bileklik kullandım sürekli o fayda etmişti böyle hamur açıp temizlik vs yapınca ağrıyor biraz şükür çok sıkıntı etmiyorlar ilaç krem verdiler hep sonu illa ameliyat bu sorunun dedi doktor bklm o dereceye gelmem insAllah canımamanmm çok üzüldüm ben 20 yıldır gençtim hafif uyışmayla başladı bende yıllardır çekiyorum 3 kez ellerimin içinden bileklere doğru kesi ile ameliyat oldum şimdi uyşma gitti ama kollarımı torumca ağrıdan ölüyorum ve yıllardır çok ağır ilaç kullanıyorum halada devam ilaça git önünü al hastalığın canım Allah şifa versin inşallah
inşallah canım o dereceye gelmezsin çünkü ameliyat da olsan sadece uyuşma geçiyo ellerde kolllarda güç kaybı oluyor biraz yordunmu kolları uyuşma yapmoyor fakat şiddetli ellrde kollarda omuzlara sırta kadar ağrı yapıyor Etiler ilaçlarda ağır ilaçlar noröpatik sinir ucları iltahap vs gibi ağır ilaçlar oda insanın bir tarafını düzeltirken birçok yerleri organları bozuyor ben şuanda kullanıyorum raporlu ilaçım ama içince ilaçı 1 şişe alkol almış gibi sarhoş gibi dolanıyorum iş güç yapıyorum son derece unutkanlık yaptı bendeBenim ilk doğumdan sonra oldu 7 senedir var ama ilk senelerdeki gibi çok etkilemiyor bileklik kullandım sürekli o fayda etmişti böyle hamur açıp temizlik vs yapınca ağrıyor biraz şükür çok sıkıntı etmiyorlar ilaç krem verdiler hep sonu illa ameliyat bu sorunun dedi doktor bklm o dereceye gelmem insAllah canım
inşallah canım o dereceye gelmezsin çünkü ameliyat da olsan sadece uyuşma geçiyo ellerde kolllarda güç kaybı oluyor biraz yordunmu kolları uyuşma yapmoyor fakat şiddetli ellrde kollarda omuzlara sırta kadar ağrı yapıyor Etiler ilaçlarda ağır ilaçlar noröpatik sinir ucları iltahap vs gibi ağır ilaçlar oda insanın bir tarafını düzeltirken birçok yerleri organları bozuyor ben şuanda kullanıyorum raporlu ilaçım ama içince ilaçı 1 şişe alkol almış gibi sarhoş gibi dolanıyorum iş güç yapıyorum son derece unutkanlık yaptı bende
benimde ilk .çocuğumda başladı ellerimde uyuşmayla başladı ilk çocuk şuan 23 yaşında ozamandan beri var zamanla daha ilerledi ameliyatlık durumlara geldi şimdi uyuşma geçti ameliyat sonrası ama ağrılarım oluyor birde güç kaybı var ağar birşeyler taşıyamıyorummalışveriş poşeileri taşıyamoyorum oderece yani markete bile ya yanıma çocuklardan biri alıyorum kimse yoksa pazar arabası bu haldeyimAlıntı yaptım yazdığım yazı çıkmadı tuhafArzuluu cnm senin belki sebebi varmiydi başlangıçta bana doğum sonrası olabiliyor genelde demişlerdi Rabb'im şifa versin malesef ilaçlar bı yeri yaparken bı yeri bozuyor
Yaa Allah kolaylık versin cnm zor var dert girdi mi çıkmıyor iştebenimde ilk .çocuğumda başladı ellerimde uyuşmayla başladı ilk çocuk şuan 23 yaşında ozamandan beri var zamanla daha ilerledi ameliyatlık durumlara geldi şimdi uyuşma geçti ameliyat sonrası ama ağrılarım oluyor birde güç kaybı var ağar birşeyler taşıyamıyorummalışveriş poşeileri taşıyamoyorum oderece yani markete bile ya yanıma çocuklardan biri alıyorum kimse yoksa pazar arabası bu haldeyim
Saol canım nasıl alışmaya başladı mı okulaGeçmiş olsun ikinize deArzuluu Fit mutlu anne
Ben iki gündür yusrayi okula getirip bekliyorum. Diyet bozuldu
İki gündür orda bekledim canim. O yüzden iyiydi. Ama yarin 3 saat kalacak beklemeyecegim bakalim ne olcakYaa Allah kolaylık versin cnm zor var dert girdi mi çıkmıyor işte
Saol canım nasıl alışmaya başladı mı okula
regl gelmezse, tam sökülmezse vs çok fena baş ağrısı yapıyorgünaydın herkese
kızlar birkaç gündür başım çok ağrıyordu beynim yerinden çıkıyor zannettim sebebi belli oldu regl oldum kaç aydır olmuyordu.m iyi oldu biraz rahatlarım
burada toplaşıp, çay kahve içsek, yemek yesek hep beraber, sabaha kadar sohbet etsek ne güzel olurdu değil mi kızlar?
aynen canım 3 gün yaptı baş ağrısı sökülünce gitti o ağrı şükür Allah'aregl gelmezse, tam sökülmezse vs çok fena baş ağrısı yapıyorsevindim gelmesine. geçmiş olsun canım.
ben zaten böyle bir yerdeyim sahil kasbası köy ırmak yok deniz var ama köy yani İstanbul dan birden göç gelmek üzücü oldu bana şu an zevk alamıyorum
canım geçmiş olsun Allah şifalar versin inşallahGelemedim bi türlü ya akışta gördüm şimdi tıkladım.
Kızların ikiside hasta oldu biri düzeldi biride iki güne toparlar inş
bende çok isterim sabaha kadar sohbet dertleşmekOlmaz mı fulya kk daki arkadaşlarımla buluşup görüşmeyi çok isterdim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?