Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen hepimizde aynı. motivasyon yok. zaten yarışma takımlarının kapanmasının nedeni de bu. kimse adapte olamıyor. pandeminin yan etkileri.

bende de spor yok.
Ya sadece yemekle olmuyor çıkıp spor yapmak lazım. En basiti diyorum bir spor salonuna gideyim burada kadinlar için var, sonra diyorum ki çocuk var pandemi var yarın iki haftalık bir program var ona başlayacağım bakalım inşallah işe yarar..

evde küçük bebek, çocuk varsa spor salonu zor olur. evde leslie en ideali. ben yanında başka müzik açıp yapıyordum. hatta dur yarın yapayım

İyi geceler
Menüm
Sabah:1 dilim ekmek,1 lokma börek,peynir,zeytin,domates,salatalık,biber,1ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
Öğle:2 yemek kaşığı süzme yoğurt
Akşam:1/2 dilim ekmek,taze fasulye, acı biber,1 incir
1.5 litre su
1 avuç karışık çerez
7-8 hünnap
Çaylar

Günaydın nerdeyse 1 yıldır diyetteyim,1 yıl boyunca kilolarımı kaydettim ve bu grafik çıktı.Bozmalar olmasaydı çoktan istediğim kiloya gelmiştim.Yapacak bir şey yok,devam diyoruz.

Eklentiler

• 08B629B1-5716-41CA-B305-52606A99809B.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 26
Günaydın nerdeyse 1 yıldır diyetteyim,1 yıl boyunca kilolarımı kaydettim ve bu grafik çıktı.Bozmalar olmasaydı çoktan istediğim kiloya gelmiştim.Yapacak bir şey yok,devam diyoruz.
yine de güzel kilo verdin maşallah menülerini beğeniyorum.

Öğle yemeği olarak bir kase yoğurt, armut, bir kaşık yulaf ezmesi ve tarçın yedim.

Yürüyusler dışında her gün 10 mekik İle başlayıp her gün 5 - 5 arttiracagim.
Özellikle karnımı çalıştirmam lazım çünkü yüzum ve bacaklarım incelmeye başladı ama karnim hala doğum öncesi gibi gram incelmiyor ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…