Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

buralar çok boş kaldı
Haklısın canım bu ara çok boşladım ama o kadar yoruluyorum anlatamam sabah kalkıp yürüyüşe çıkıyorum oradan eve gel kahvaltı yap okula git akşam 8 de eve gel yemek ye derken bir bakıyorum saat 10 olmuş Okuyorum yazılanları aslında ama bundan sonra daha çok aktif olmaya çalışacağım adapte olamadım henüz çalışma hayatına 1.5 senedir uzaktan olunca

öğlenci misin?
doğrudur sürekli evden online olunca şimdi zor gelmiştir. ben de buralar aktif olsun istiyorum. sohbet edelim diye.

öğlenci misin?
doğrudur sürekli evden online olunca şimdi zor gelmiştir. ben de buralar aktif olsun istiyorum. sohbet edelim diye.
Evet öğlenciyim canım ders sayım da fazla öyle olunca çok yorgun geliyorum eve bir ara ne güzel aktifti sohbet ediyorduk ama okullar açılınca çocuklar filan herhalde ondan herkes kendi meşkalesinde Diyet de zor geliyor bu aralar zaten kendimi salasım çılgınlar gibi yiyesim var zor tutuyorum kendimi Senin nasıl gidiyor

düzen oturuncaya kadar zorlar seni. ben de hastaydım. daha yeni kendime geliyorum. ben de yavaştan moda girerim artık. sonbahar geldi. havalar az daha soğusun. bir iki gündür kasmadan yiyorum. abartı değil gerçi normal.
80 e bir insem çok güzel olacak.

İyi geceler
Menüm
Sabah:1 dilim ekmek,peynir,zeytin,domates,salatalık,biber,yeşillik,1ceviz,1 tatlı kaşığı kaymak,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi:1 incir,1 poğaça,1 lokma kek,1/2 elmalı kurabiye,çaylar(gezmede)
Akşam:1/2 lavaş,2 köfte,ızgara domates-soğan-biber,sumaklı soğan salatası,1 su bardağı şalgam
1.5 litre su
Çaylar

doğrudur tatlım. geçmiş olsun neyin var? doktora gitseydin canım. kulak ağrısı önemli. ihmal etme.
ben de 10 gündür hastaydım. öyle yani.

bu aralar hep ızgara köfte, et, tavuk yiyesim var. yanında salata. hergün hergün canım istiyor. ilginç

Hastalık da sıktı beni. bunaldım. yürümek istiyorum. tatile ihtiyacım var. şöyle kuzenle ya da yakın bir arkadaşımla doğayla içiçe bir yere gidesim var. sakinliğe....
Bende cok kötü bir bunalım donemimdeyim. İnşallah çabuk biter..
Ayarlama imkanı olurda bolu ya da kapadokya sonbaharda cok güzel bence

doğrudur tatlım. geçmiş olsun neyin var? doktora gitseydin canım. kulak ağrısı önemli. ihmal etme.
ben de 10 gündür hastaydım. öyle yani.
Defalarca gittim dr. Hiçbir sonuç elde edemedim. Kulağımn daha önce zarı yırtılıp kapanmış. Ama şu anda kulağımda ses var böyle uğultu çok rahatsız ediyor. Geçen ay mr çekildi. Dr sebebi belli değil çekeceksin bir ömür boyu dedi. Bu aralar daha da arttı. Haftaya bir daha gidecem. Ama yani bir tedavisi de yokmuş. Bilsem dünyanın öbür ucunda bunu çözecek bir dr var kalkar giderim. Böyle elim kolum bağlı. Gündüz iyi ama gece olunca ses başlıyor

bence tedavisi vardır. araştır iyice canım. yani kulak zarın yırtılıp kapanmış. sonrada sürekli ağrı mı yapıyor?

Babamda da bir dönem çınlama olmuştu cok zordur tahmin edebiliyorum. Benimde diş ağrım var. İnsanin neresinde sıkıntı varsa canı orada. Sanki kalbim ağzımda atiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…