Keşke benimki de çalışsa ev okul 7-24 aynı bu ara çok bunaldım şükür arkadaşları çarşamba halı saha varmış 1-2 saatliğine oraya zorla gönderiyorum git aktivitedir biraz hareket edersin diye ısrar ettim öyle karar verdi ben de biraz yalnız kalayımGünaydın. İyi pazarlar. Benim her günüm aynı gibi. Eşim calisiyor..
hangisini oldun bonus?
CAniM HaFTA arasi 3 aksam mesai yapiyor. Ctesi mesai yapip sonra ek işe gidiyor. Bugünde yine ek ise gitti taa gece yarısı gelecek. Cok bunaldikKeşke benimki de çalışsa ev okul 7-24 aynı bu ara çok bunaldım şükür arkadaşları çarşamba halı saha varmış 1-2 saatliğine oraya zorla gönderiyorum git aktivitedir biraz hareket edersin diye ısrar ettim öyle karar verdi ben de biraz yalnız kalayım
Hoş senin için eşinin çalışması kötü tabi canım bir pazar var bir yerlere gitmek için ailecek her pazar çalışıyor mu
Bizde gecen sene marttan beri beraberiz ama sükür benimki bana karismiyor ama insan evde yanliz kalmak istiyor,esin neden spor v.s yapnani istemiyor kiKeşke benimki de çalışsa ev okul 7-24 aynı bu ara çok bunaldım şükür arkadaşları çarşamba halı saha varmış 1-2 saatliğine oraya zorla gönderiyorum git aktivitedir biraz hareket edersin diye ısrar ettim öyle karar verdi ben de biraz yalnız kalayım
Hoş senin için eşinin çalışması kötü tabi canım bir pazar var bir yerlere gitmek için ailecek her pazar çalışıyor mu
Allah yardimcin olsun canim, seni en iyi ben alarim heralde benim esimde ilk oglan 6 aylikken okula baslamisti hafta ici is isten sobra okul hafta sonu da ders çalışmaya giderdi ve benim hic arkadasim yoktu ozmn 2. 3 yasina gelene kadar devam etti bu sürec sadece son senesi anca dank edip pazar günlerini bize ayiriyordu, 2 kücük cocukla yanliz olmak ne demek cok iyi biliyorum Rabbim tez zamanda ferahlatsin senide inşallahCAniM HaFTA arasi 3 aksam mesai yapiyor. Ctesi mesai yapip sonra ek işe gidiyor. Bugünde yine ek ise gitti taa gece yarısı gelecek. Cok bunaldik
Sanirim sali günü yeni grupla apa ya basliyorum burdan bi kac arkadasla birlikte, versemde kurtulsam artik
Hosbuldum bonuscum, gitmedim aslinda hep takipdeyim sizide dönem dönem sessizlesiyorum :)Hoşgeldin mumu gene mi apa
Ya bırak bence kimsenin ilki değil demek tekrarlanıyo yöntem çokta doğru değilHosbuldum bonuscum, gitmedim aslinda hep takipdeyim sizide dönem dönem sessizlesiyorum :)
He ya yine Apa ,burdakiler kanima girdi
Yöntemde bi sorun yok ki canim, sorun bizde :) 18 senedir ilk defa Geri almadigim yöntem oldu benim icin ,( 3 asagi 5 yukari oynadim o ayri ) o yüzden tekrar denemek istiyorumYa bırak bence kimsenin ilki değil demek tekrarlanıyo yöntem çokta doğru değil
Haklısın canım tek maaş olunca zor gerçekten ülke şartlarında eşin de ne kadar yoruluyordur sen de çocuklarla evde sıkılıyorsun Allah kolaylık versinCAniM HaFTA arasi 3 aksam mesai yapiyor. Ctesi mesai yapip sonra ek işe gidiyor. Bugünde yine ek ise gitti taa gece yarısı gelecek. Cok bunaldik
Neymiş yürüyüşe çıktığımda sabahları kalktığında ben evde olmayınca kendini terk edilmiş gibi hissediyormuşBizde gecen sene marttan beri beraberiz ama sükür benimki bana karismiyor ama insan evde yanliz kalmak istiyor,esin neden spor v.s yapnani istemiyor ki
B12 seviyem normal canım. az daha yükselsin diye takviye alıyorum zaten. ama sorun yok. benim ki psikolojik. ara ara oluyor.Günaydın kızlar
Canım B12 vitaminin mi düştü acaba?
Dün akşam yemeğini dışarıdan yedik eşim kanıma girdiama az yedim midem mahfoldu zaten.
evde diyetine laf söyleyen, mızıldayan oldu mu motivasyon da bozuluyor.Günaydın kızlar ben dün çok yorulmuştum birde günlerin yorgunluğu var 12 ye doğru yattım daha yeni kalktımBeni de eşimle diyet ve spor konusunda yaptığım mücadele inanılmaz yoruyor ne diyet yapayım ne yürüyeyim ne spor yapayım istiyor ben yapmak istedikçe evde sürekli tartışıyoruz
doğrudur ama para kazanmak için o da kendini zorluyordur. Allah kolaylık versin. sen yine de eve gelince güleryüzlü ol canım. tek maaş zor. hele de büyükşehirlerde.CAniM HaFTA arasi 3 aksam mesai yapiyor. Ctesi mesai yapip sonra ek işe gidiyor. Bugünde yine ek ise gitti taa gece yarısı gelecek. Cok bunaldik
açık açık gelHayirli pazarlar kizlar, kürkcü tükkani acik li acep
sitesine üye oldun mu? ben 1. seviyeyi hiç geçemedimSanirim sali günü yeni grupla apa ya basliyorum burdan bi kac arkadasla birlikte, versemde kurtulsam artik
sen yine de huyuna git. diyetini abartmadan yap. evde leslie yaparsın yine az az. adam demek ki ilgi istiyorHaklısın canım tek maaş olunca zor gerçekten ülke şartlarında eşin de ne kadar yoruluyordur sen de çocuklarla evde sıkılıyorsun Allah kolaylık versin
Neymiş yürüyüşe çıktığımda sabahları kalktığında ben evde olmayınca kendini terk edilmiş gibi hissediyormuşLeslie yapayım evde o zaman diyorum ne gerek var sen zaten zayıfladın artık yeter diyor bu sabah yine tartışma bolca ağlama eşliğinde başladık güne
Tam bir ilgi manyağı bir eşim varsen yine de huyuna git. diyetini abartmadan yap. evde leslie yaparsın yine az az. adam demek ki ilgi istiyor
Kiskanma kokusu aldim sankiHaklısın canım tek maaş olunca zor gerçekten ülke şartlarında eşin de ne kadar yoruluyordur sen de çocuklarla evde sıkılıyorsun Allah kolaylık versin
Neymiş yürüyüşe çıktığımda sabahları kalktığında ben evde olmayınca kendini terk edilmiş gibi hissediyormuşLeslie yapayım evde o zaman diyorum ne gerek var sen zaten zayıfladın artık yeter diyor bu sabah yine tartışma bolca ağlama eşliğinde başladık güne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?