Evet oldumB12 seviyem normal canım. az daha yükselsin diye takviye alıyorum zaten. ama sorun yok. benim ki psikolojik. ara ara oluyor.
evde diyetine laf söyleyen, mızıldayan oldu mu motivasyon da bozuluyor.
doğrudur ama para kazanmak için o da kendini zorluyordur. Allah kolaylık versin. sen yine de eve gelince güleryüzlü ol canım. tek maaş zor. hele de büyükşehirlerde.
açık açık gel
sitesine üye oldun mu? ben 1. seviyeyi hiç geçemedimhep orada takılı kaldım. birkaç defa başladım. ama yaptığımda kilo verdim o başka konu. kimlerle başlıyorsun?
boşver öyle olsun canım. anormal bunaltmadığı, aşırı kıskanmadığı sürece sorun yok. ev hayatını seviyor demek ki ne güzel. ee tabi sürekli dizimin dibinde otur sıkar biraz ama idare et artıkTam bir ilgi manyağı bir eşim varSadece onunla oturayım mümkünse yemek temizlik bile yapmayayım istiyor Ben de Leslie yapacağım evde artık diyeti de çözeceğiz bir şekilde artık kaç kilo olduğumu söylemeyeyim en iyisi çaktırmadan zayıflayayım
İnşallah. Bu ay kizi okula baslatinca birden beklenmedik ödeme çıkmış oldu baya sikintiya girdik. O yüzden onumuzdeki ay rahat gecsin diye hem mesai yapiyor hem simdi mecbur ek işe gidiyorAllah yardimcin olsun canim, seni en iyi ben alarim heralde benim esimde ilk oglan 6 aylikken okula baslamisti hafta ici is isten sobra okul hafta sonu da ders çalışmaya giderdi ve benim hic arkadasim yoktu ozmn 2. 3 yasina gelene kadar devam etti bu sürec sadece son senesi anca dank edip pazar günlerini bize ayiriyordu, 2 kücük cocukla yanliz olmak ne demek cok iyi biliyorum Rabbim tez zamanda ferahlatsin senide inşallah
çocuklar az büyüsün canım sen de evde birşeyler yap. elinin harçlığı çıkar en azından. ne bileyim evde yapabileceğin bir kazanç yolu bul. çok değişik şeyler var.İnşallah. Bu ay kizi okula baslatinca birden beklenmedik ödeme çıkmış oldu baya sikintiya girdik. O yüzden onumuzdeki ay rahat gecsin diye hem mesai yapiyor hem simdi mecbur ek işe gidiyor
Bence eşin kiskaniyor ve itiraf edemiyorHaklısın canım tek maaş olunca zor gerçekten ülke şartlarında eşin de ne kadar yoruluyordur sen de çocuklarla evde sıkılıyorsun Allah kolaylık versin
Neymiş yürüyüşe çıktığımda sabahları kalktığında ben evde olmayınca kendini terk edilmiş gibi hissediyormuşLeslie yapayım evde o zaman diyorum ne gerek var sen zaten zayıfladın artık yeter diyor bu sabah yine tartışma bolca ağlama eşliğinde başladık güne
Bulabilsem cok iyi olurdu aslinda bu sene. Okul taksidinin yarisi bile ciksa super olurdu. Ama bakiyorum birsey bulamiyorumçocuklar az büyüsün canım sen de evde birşeyler yap. elinin harçlığı çıkar en azından. ne bileyim evde yapabileceğin bir kazanç yolu bul. çok değişik şeyler var.
mesela evde mantı ya da sarma yapabilirsinBulabilsem cok iyi olurdu aslinda bu sene. Okul taksidinin yarisi bile ciksa super olurdu. Ama bakiyorum birsey bulamiyorum
El becerim hiç yok maalesefmesela evde mantı ya da sarma yapabilirsin
İnşallah büşracım ❤İyi geceler. Güzel bir hafta olsun
Kız sarmanın el becerisimi olur sararsın illaki.El becerim hiç yok maalesef
Öyle tabi denemek lazımküçük çocukla iş zor olur ama yapan var yine de. bence denenebilir. güzel gelir oluyor o tarz şeyler.
Düzelttik canım zaten pek küs kalamıyoruz aynı evde olunca şimdilik sular duruldu biraz böyle giderhzlsel naptınız eşinle arayı düzelttiniz mi?
Yusra hasta muhtemelen yarin okula gitmicek. Gitmeye basladiktan sonra bile ev işine esleme anca vakit kalcak. İlerleyen zamanlarda mecbur kalirsam tabi bakicam birşeyler yapmaya.. bu ay plansiZ olunca boyle sıkışıklık oldu işte. Okula da başlaması gerekiyordu. Sadece okula 1750 odedik. Kredi kartina da yuksek ödemiştik ay başinda. Şimdi bundan sonra planli hareket edince bu kadar zorlanmayiz inşallah. Bir diğer yandan sürekli cemiyet çıkıyor. Herkes pandemi de yapamadik kapanmalar olmadan yapalim derdinde. Bana bile bebek mevlidi yapmayacak misin diye soruyorlar
Bugun hatim yapan birine gittim. Gitsen bir dert gitmesen bir dert. Toplamda 1 saat kalmadim ama tedirginim, çocuklarıda anneme biraktim olan bana oldu. Once parkta oynattim sonra anneme goturdum. Kostur kostur hazirlan git gel. Tekrar cocuklari al getirBen hala doğru bulmuyorum eve böyle toplanmaları. Derdi milleti alıyo ya bide sana soruyolar
Sorma canım kesinlikle öyle bakalım çaktırmadan zayıflamaya çalışacağımKiskanma kokusu aldim sanki
Allah’a şükür anormal derecede kıskanç değil ama işte idare ediyorum evle alakası olmayacağına böyle olsun daha iyi tabiboşver öyle olsun canım. anormal bunaltmadığı, aşırı kıskanmadığı sürece sorun yok. ev hayatını seviyor demek ki ne güzel. ee tabi sürekli dizimin dibinde otur sıkar biraz ama idare et artıkkimi eşler var evle alakası yok. eşiyle ilgilenmez. o da kötü. o insanlar da eşlerinden ilgi bekliyor, eşiyle birşeyler yapmak istiyor. ama olmuyor.
bence de yanında diyetten söz etme. ye kalk sofradan. tartını da söyleme. aralarda leslie yap vs. zaten şurada kaç kilon kaldı. ah bir de ben versem
Yüksek ihtimalle canım o yüzden hep zamanında kilo kilo al diyordu demek ama tabi ben kilo al kısmını yanlış anladım 120 kiloya kadar çıktımBence eşin kiskaniyor ve itiraf edemiyor
Bir ara teyzem böyle el işi yapıp onları satıyordu evden canım tabi çocuklarla zor ama bir şeyler çıkarsa karşına değerlendir vakalar her geçen gün artarken insanların evde toplanması ne kadar doğru gerçekten bugün kuzenimin istemesi vardı sadece annem ve babam gitti dayımlar ve teyzem evde karantinadalar Ananem Dedem korkudan evden çıkamıyorlarYusra hasta muhtemelen yarin okula gitmicek. Gitmeye basladiktan sonra bile ev işine esleme anca vakit kalcak. İlerleyen zamanlarda mecbur kalirsam tabi bakicam birşeyler yapmaya.. bu ay plansiZ olunca boyle sıkışıklık oldu işte. Okula da başlaması gerekiyordu. Sadece okula 1750 odedik. Kredi kartina da yuksek ödemiştik ay başinda. Şimdi bundan sonra planli hareket edince bu kadar zorlanmayiz inşallah. Bir diğer yandan sürekli cemiyet çıkıyor. Herkes pandemi de yapamadik kapanmalar olmadan yapalim derdinde. Bana bile bebek mevlidi yapmayacak misin diye soruyorlar
Bugun hatim yapan birine gittim. Gitsen bir dert gitmesen bir dert. Toplamda 1 saat kalmadim ama tedirginim, çocuklarıda anneme biraktim olan bana oldu. Once parkta oynattim sonra anneme goturdum. Kostur kostur hazirlan git gel. Tekrar cocuklari al getirdiyet yapamiyorum ama maşallah yerimde de durmuyorum ben evde o kadar insani toplasam sonrasında kafayi yerim her yeri kirklamam gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?