Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet oldum

boşver öyle olsun canım. anormal bunaltmadığı, aşırı kıskanmadığı sürece sorun yok. ev hayatını seviyor demek ki ne güzel. ee tabi sürekli dizimin dibinde otur sıkar biraz ama idare et artık kimi eşler var evle alakası yok. eşiyle ilgilenmez. o da kötü. o insanlar da eşlerinden ilgi bekliyor, eşiyle birşeyler yapmak istiyor. ama olmuyor.
bence de yanında diyetten söz etme. ye kalk sofradan. tartını da söyleme. aralarda leslie yap vs. zaten şurada kaç kilon kaldı. ah bir de ben versem

İnşallah. Bu ay kizi okula baslatinca birden beklenmedik ödeme çıkmış oldu baya sikintiya girdik. O yüzden onumuzdeki ay rahat gecsin diye hem mesai yapiyor hem simdi mecbur ek işe gidiyor

İnşallah. Bu ay kizi okula baslatinca birden beklenmedik ödeme çıkmış oldu baya sikintiya girdik. O yüzden onumuzdeki ay rahat gecsin diye hem mesai yapiyor hem simdi mecbur ek işe gidiyor
çocuklar az büyüsün canım sen de evde birşeyler yap. elinin harçlığı çıkar en azından. ne bileyim evde yapabileceğin bir kazanç yolu bul. çok değişik şeyler var.

Bence eşin kiskaniyor ve itiraf edemiyor

çocuklar az büyüsün canım sen de evde birşeyler yap. elinin harçlığı çıkar en azından. ne bileyim evde yapabileceğin bir kazanç yolu bul. çok değişik şeyler var.
Bulabilsem cok iyi olurdu aslinda bu sene. Okul taksidinin yarisi bile ciksa super olurdu. Ama bakiyorum birsey bulamiyorum

Yusra hasta muhtemelen yarin okula gitmicek. Gitmeye basladiktan sonra bile ev işine esleme anca vakit kalcak. İlerleyen zamanlarda mecbur kalirsam tabi bakicam birşeyler yapmaya.. bu ay plansiZ olunca boyle sıkışıklık oldu işte. Okula da başlaması gerekiyordu. Sadece okula 1750 odedik. Kredi kartina da yuksek ödemiştik ay başinda. Şimdi bundan sonra planli hareket edince bu kadar zorlanmayiz inşallah. Bir diğer yandan sürekli cemiyet çıkıyor. Herkes pandemi de yapamadik kapanmalar olmadan yapalim derdinde. Bana bile bebek mevlidi yapmayacak misin diye soruyorlar

hzlsel naptınız eşinle arayı düzelttiniz mi?
Düzelttik canım zaten pek küs kalamıyoruz aynı evde olunca şimdilik sular duruldu biraz böyle gider bugün de alışveriş market yemek derken ancak oturabildim yerime şimdi de ütüye başlayacağım

Ben hala doğru bulmuyorum eve böyle toplanmaları. Derdi milleti alıyo ya bide sana soruyolar

Ben hala doğru bulmuyorum eve böyle toplanmaları. Derdi milleti alıyo ya bide sana soruyolar
Bugun hatim yapan birine gittim. Gitsen bir dert gitmesen bir dert. Toplamda 1 saat kalmadim ama tedirginim, çocuklarıda anneme biraktim olan bana oldu. Once parkta oynattim sonra anneme goturdum. Kostur kostur hazirlan git gel. Tekrar cocuklari al getir diyet yapamiyorum ama maşallah yerimde de durmuyorum ben evde o kadar insani toplasam sonrasında kafayi yerim her yeri kirklamam gerekir

Kiskanma kokusu aldim sanki
Sorma canım kesinlikle öyle bakalım çaktırmadan zayıflamaya çalışacağım
Allah’a şükür anormal derecede kıskanç değil ama işte idare ediyorum evle alakası olmayacağına böyle olsun daha iyi tabi Aynen hiç kilo muhabbeti yapmayacağım bakalım işe yarayacak mı Şöyle bir başlasan aslında 2-3 ay ciddi ciddi yapsan gider kilolar 7lere çok rahat inersin
Bence eşin kiskaniyor ve itiraf edemiyor
Yüksek ihtimalle canım o yüzden hep zamanında kilo kilo al diyordu demek ama tabi ben kilo al kısmını yanlış anladım 120 kiloya kadar çıktım
Bir ara teyzem böyle el işi yapıp onları satıyordu evden canım tabi çocuklarla zor ama bir şeyler çıkarsa karşına değerlendir vakalar her geçen gün artarken insanların evde toplanması ne kadar doğru gerçekten bugün kuzenimin istemesi vardı sadece annem ve babam gitti dayımlar ve teyzem evde karantinadalar Ananem Dedem korkudan evden çıkamıyorlar

Niye gidiyon ki ya nasıl yorulmuşsun düğün gibi her zaman olmıyacak bişeyse neysede her hatime dua yapana nasıl gidelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…