bende yarın başlıyorum ozaman if menüde paylaşayım inşallahBen başlıyorum hatunlar siz ne alemdesiniz?
Çok zorlandığım günlerden geçiyorum bunu artık fırsata çevirmek istiyorum zararlı çıktığım yeter.
Gücümü topladığımda kimse duramaz önümde biliyorum buna olan inancımı kaybetmek istemiyorum.
Siz ne diyosunuz
Amine Busra
@74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
@misafir1001
@nisan34
@Fit mutlu anne
Arzuluu
@yst38
@60kiloyum
hzlsel
BereliPenguen
günaydın canımGünaydın kızlar
Ben varım Bonus, kendime uygun bir if saati bakayım bir de onu deneyecegim.Ben başlıyorum hatunlar siz ne alemdesiniz?
Çok zorlandığım günlerden geçiyorum bunu artık fırsata çevirmek istiyorum zararlı çıktığım yeter.
Gücümü topladığımda kimse duramaz önümde biliyorum buna olan inancımı kaybetmek istemiyorum.
Siz ne diyosunuz
Amine Busra
@74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
@misafir1001
@nisan34
@Fit mutlu anne
Arzuluu
@yst38
@60kiloyum
hzlsel
BereliPenguen
1 ay da mi 1.60 verdin anlayamadim. Porsiyonlar ya da yediklerinde hata olabilirGunaydin kızlar.
O kadar diyet yaptım ve sonuç sadece 1.60 kg.
Aşırı moralim bozuldu.
Ölçümlerde de değişen hiçbir şey yok.
Ben varım Bonus, kendime uygun bir if saati bakayım bir de onu deneyecegim.
Gunaydin.Bonus neden olmasin birden kendine büyük bir hedef koyma. 5 aya 10 kg koy mesela önemli olan birseyler icin kendin icin cabalamak
bende yarın başlıyorum ozaman if menüde paylaşayım inşallah
günaydın canım
bugün ben tartılamadım çünkü hiç uyumadım. ve yumurtalı ekmek yedim yarına inşallah
İki üç haftada canım. Bir aya yakın.1 ay da mi 1.60 verdin anlayamadim. Porsiyonlar ya da yediklerinde hata olabilir
aynen valla bizim kadar da yıpranan varmı acep vücutlar harapTabiki başlabizim yıpranmışlığımızı kimse düzeltemez bizden başka
aynen valla bizim kadar da yıpranan varmı acep vücutlar harapal , ver . al ,. ver
Ben başlıyorum hatunlar siz ne alemdesiniz?
Siz ne diyosunuz
Amine Busra
@74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
@misafir1001
@nisan34
@Fit mutlu anne
Arzuluu
@yst38
@60kiloyum
hzlsel
BereliPenguen
e 3 dilim yedimBişey olmaz yumurtalı ekmekten çok mu yedin öğleni normal yersin nolucak
YanındayızBen başlıyorum hatunlar siz ne alemdesiniz?
Siz ne diyosunuz
Amine Busra
@74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
@misafir1001
@nisan34
@Fit mutlu anne
Arzuluu
@yst38
@60kiloyum
hzlsel
BereliPenguen
kızz biziz o kusana kadar yiyip pişman olup çıkarmayaGit bi yüzünü yıka neye kustun bu kadar
harika olurAktif Lora belki katılmak istersin kardeşim
Doğru diyorsun bonus ben de yarın başlıyorumBen başlıyorum hatunlar siz ne alemdesiniz?
Siz ne diyosunuz
Amine Busra
@74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
@misafir1001
@nisan34
@Fit mutlu anne
Arzuluu
@yst38
@60kiloyum
hzlsel
BereliPenguen
Hemen başla canımDoğru diyorsun bonus ben de yarın başlıyorum
Bazen diyetisyen listesi her bunyeye uymuyor demekki degisiklik gerekiyorİki üç haftada canım. Bir aya yakın.
Valla gerçekten hata olduğunu sanmıyorum ya, diyet listesi aldım ve harfiyen uydum ama yok. Sekiz kaşık yemekse sekiz kaşık koydum.
Artık saldım yani hiçbir şeye dikkat edesim yok açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?