Salı günü bime cok güzel şeyler geliyor burayada birakayimmerhaba kızlar. bugün sabahtan pazara gittik. alışveriş yaptık geldik. artık işe yemek götüreceğim için evde değişik malzemeler bulundurmam lazım.
İnşallah alışırsın ya zordur tabi kolay olmazselam kızlar bende biraz dışarı çıktım bugün buranın pazarı önce sahilde biraz kısa bir yürüyüş sonra biraz pazarı gezme şimdi eve girdim buralarda in cin top oynuyor nasıl alışacam bilmiyorum İstanbul u özledim kendi wvimi özledimmmmm
bilmiyorum çok zor kendi mi buraya ait hissedemiyorumİnşallah alışırsın ya zordur tabi kolay olmaz
valla arzucum ben de büyükşehirde büyüdüm ve yaşadım. iki büyükşehir bilirim yaşamak için o kadar. diğer şehirler gezme için, tatil için. ötesi yok.selam kızlar bende biraz dışarı çıktım bugün buranın pazarı önce sahilde biraz kısa bir yürüyüş sonra biraz pazarı gezme şimdi eve girdim buralarda in cin top oynuyor nasıl alışacam bilmiyorum İstanbul u özledim kendi wvimi özledimmmmm
bakayım canım saol.Salı günü bime cok güzel şeyler geliyor burayada birakayim
Az ve sık yemen gerek sanirimbenim şu şeker bağlanma değerim fazla çıktı ya çabuk acıkıyorum onu farkettim. zaten kiloluyum iyi olmadı bu.
offff bilmiyorum bu gidişiatın sonu nolucak adamı şu an ikna edemem ama biliyorum oda en fazla 1yıl sonra sıkılıcakk 1 tane meydanda kahve var 1 kaç eski tanışı var emekliler hergüm onlarla vakit geçiriyor oda sıkılıcak eminim ama ne zamanvalla arzucum ben de büyükşehirde büyüdüm ve yaşadım. iki büyükşehir bilirim yaşamak için o kadar. diğer şehirler gezme için, tatil için. ötesi yok.
moralini bozmak istemiyorum ama büyükşehire alışınca zor gelir. o kadar sakinlik benim içimi daraltıyor. alışmışız çünkü.
hakkında hayırlısı olsun kuzum.
bakayım canım saol.
İnsallah o da çabuk görüroffff bilmiyorum bu gidişiatın sonu nolucak adamı şu an ikna edemem ama biliyorum oda en fazla 1yıl sonra sıkılıcakk 1 tane meydanda kahve var 1 kaç eski tanışı var emekliler hergüm onlarla vakit geçiriyor oda sıkılıcak eminim ama ne zamanben kafayı yemeden sonuç istediğim gibi olur inşallah
valla şu an modum zaten dağınık yemek. ama 2 öğün yapmak istiyorum. böyle bence daha kötü.Az ve sık yemen gerek sanirim
o olumsuz olaydan sonra ani karar aldı öyle taşındınız bir anda zaten. sen huyunu daha iyi biliyorsundur. tenhalıktan sıkılacak biriyse işin kolay olur. en fazla 1 yıl dayanır. bence dua terkipleri var onlardan oku düzenli.offff bilmiyorum bu gidişiatın sonu nolucak adamı şu an ikna edemem ama biliyorum oda en fazla 1yıl sonra sıkılıcakk 1 tane meydanda kahve var 1 kaç eski tanışı var emekliler hergüm onlarla vakit geçiriyor oda sıkılıcak eminim ama ne zamanben kafayı yemeden sonuç istediğim gibi olur inşallah
evet bende o düşünceyle burda sabır ediyorum bişey demiyorum bugün akşam geldi ddm off çok sıklıdım kimseler yok çarşı yok hep aynı insanlar felan oda baktım yumuşak baktı sözüme biz dd İst bitane ev dd yapalım bende bugün biraz sıkıldım dd evet o hırsla sarman duman etti düzenimizi İstanbul daki ev hala boş satılıkta kiraya vermeye döndü şimdide müşteri çıktı diyo yani o beni daha ovde oturtmicak ya kiraya ya stıcak bende artık satılma tarafıyım çünkü orda oturtmıcK beni evin yarısı benim üstüme alıcam paramı kendime uygun İstanbul'da bir ev kurucam onuda sokmucam o eve bana yar etmezse o evi onu aldığım eve sokmicam ben öle karar aldım çok üzdü beni bu konuda ben o evi orda oturmayı istiyordum bakalım hayırlısı Allah'tan dilerimvalla şu an modum zaten dağınık yemek. ama 2 öğün yapmak istiyorum. böyle bence daha kötü.
o olumsuz olaydan sonra ani karar aldı öyle taşındınız bir anda zaten. sen huyunu daha iyi biliyorsundur. tenhalıktan sıkılacak biriyse işin kolay olur. en fazla 1 yıl dayanır. bence dua terkipleri var onlardan oku düzenli.
sinirle hareket etme kuzum boşver. bu yaştan sonra ayrılacak mısın? bazı travmatik olaylar sonucunda ani kararlar alınabiliyor. ama bence zamanla o da kafasını toplayacak. ben de sıkıldım dediğine göre sana, bence bu düşündüğünü gösterir.evet bende o düşünceyle burda sabır ediyorum bişey demiyorum bugün akşam geldi ddm off çok sıklıdım kimseler yok çarşı yok hep aynı insanlar felan oda baktım yumuşak baktı sözüme biz dd İst bitane ev dd yapalım bende bugün biraz sıkıldım dd evet o hırsla sarman duman etti düzenimizi İstanbul daki ev hala boş satılıkta kiraya vermeye döndü şimdide müşteri çıktı diyo yani o beni daha ovde oturtmicak ya kiraya ya stıcak bende artık satılma tarafıyım çünkü orda oturtmıcK beni evin yarısı benim üstüme alıcam paramı kendime uygun İstanbul'da bir ev kurucam onuda sokmucam o eve bana yar etmezse o evi onu aldığım eve sokmicam ben öle karar aldım çok üzdü beni bu konuda ben o evi orda oturmayı istiyordum bakalım hayırlısı Allah'tan dilerimzaman daha neler gösterecek
haklısın canım ben sabır gösteriyorum hırlı ani kararlar alan o bende ona uymak zorundayı. şimdilik ama benimde sabrımın sınırı var beklemadeyim bakalım nolcak o evi satarsa kesinlşkle bağlarımızd a kopukluk olacak nikahtan boşanmasakta ayrı evlerde yaşabilşriz bakalım zaman neyi getireceksinirle hareket etme kuzum boşver. bu yaştan sonra ayrılacak mısın? bazı travmatik olaylar sonucunda ani kararlar alınabiliyor. ama bence zamanla o da kafasını toplayacak. ben de sıkıldım dediğine göre sana, bence bu düşündüğünü gösterir.
estağfurullah canım. olur mu öyle şey.bu arada kızlar hepinizden özür dilerim burayı ailevi konumla meşgul ettiğim için canlarım kusura baköayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?