İğreniyorsan içme niye kendine zulmediyosuno yorgunluk bende de bugün var psikolojik heralde be deki adam kahveye gitti bende kaşkıştı. temizliğe halıları kaldırdım evi sildim süpürdü. birazdan mutağı halletmek gerek sora yemek işi vala iş i beni. en işi yapıyorum belisiz ama işte şimdi oturdum 1 neskafe sigara molası buraya geldiğimden beri sigaraya başladımiğrene iğrene zorla içiriyorum kendime
bu arada kızlar hepinizden özür dilerim burayı ailevi konumla meşgul ettiğim için canlarım kusura baköayın lütfen
sağolasın canım arkadaşım işte insanız sıkmak istemiyorum anlatacak çok şey var ama özetle geştiriyorum zaten herkesin derdi sıkıntısı başından aşkın bacım artık çatlıyacak dereceye geldiğimde yazıyorum ,. bende geçiçi birşeydir diye düşünüyorum sigara yı jeralde çok psikolojim alt üst oldu ondandır diye düşünüyorum evt bırakmalıyım en kısa zamanda sağol canım benimİyi geceler ❤
Meşgul etmek ne demek olur mu öyle şey hepimiz derdimizi paylaşıyoruz burayada yazmayalım patlayalım mı?
Sigaraya başlamak ne demek bırak lütfen en başındayken
çok geçmiş olsun canımİş güç hastalık bitmiyor Allah iyi yapsın sonunu öksürüyor çocuklar bi evde bi okuldalar.
Günaydın canım bayağı sıkıntılı günler geçiriyorsun. Allah hakında gönlüne göre iyi bir şekilde hayırlısını versin.günaydın kızlar
ben hiiiççç uyumadım 5 30 da eşimde uyandı çay demledim haberleri izledik halada izliyoruz çocukları ıyandordım yumurtalı ekmek kızarttım onlara yanına paşa çayı çocuklara sıcak sıcak giydirdim formalarını 8 ,30 da çıkarlar okula
he bu arada eşimle biraz konuştuk kendisi konuyu açtı sıkıldım bugün mapsam felan diye ben hemen atladım tabi valla seni bilmem ama ben bu kış burdayım ama beni seneye burda göremezsin ddm çocuklarımı alıp İstanbul a gidiyorum ddm bakalım hayat neler getirecek nayorlısı Allah'tan dilerim
günaydın kızlar
ben hiiiççç uyumadım 5 30 da eşimde uyandı çay demledim haberleri izledik halada izliyoruz çocukları ıyandordım yumurtalı ekmek kızarttım onlara yanına paşa çayı çocuklara sıcak sıcak giydirdim formalarını 8 ,30 da çıkarlar okula
he bu arada eşimle biraz konuştuk kendisi konuyu açtı sıkıldım bugün mapsam felan diye ben hemen atladım tabi valla seni bilmem ama ben bu kış burdayım ama beni seneye burda göremezsin ddm çocuklarımı alıp İstanbul a gidiyorum ddm bakalım hayat neler getirecek nayorlısı Allah'tan dilerim
günaydın canımGünaydın canım bayağı sıkıntılı günler geçiriyorsun. Allah hakında gönlüne göre iyi bir şekilde hayırlısını versin.
Çocuklar ne diyor onlar alışabildi mi?
Seni anlıyabiliyorum bunca yıllık evlilik, emek insan yanlış bir hareket yapmaktan korkuyor ....
Yada şimdiki aklım 25 imde olsaydı diyorsun....
Son paragrafları genel kendim içinde yazdım. Bende bu ara normal olduğum söylenemez evdekilerle arama mesafe koydum 1 aydır.....
evet evet yeni yer kimseler yok incin top oynuyor nemim kendi evimin olduğu yerde sakin İstanbul un sayılı sakin yerlerinden ama orda herşey ayağımı. altında ne niliyim PTT marketler telefon bayileri sahilArzu şöyle düşün şehirden sakin bi yere gitmek isteyen çok insan var. Kafa dinleme gibi düşün.
O deniz kenarı resmini atmıştın ya orası yeni yermiydi unuttum ben neresi olduğunu.
Kış kampı gibi düşün herkes şu an sakin bi yer arayışında hastalıktan dolayı bu gözle bakarsan daha hoş gelir belki.
Yürüyüşlere başla inşallah ruhunun dinlenmesi lazım hepimize lazım tabi.
hadi hayırlısı olsun dilediğin sonuç tez gelsin canımBen başlıyorum hatunlar siz ne alemdesiniz?
Çok zorlandığım günlerden geçiyorum bunu artık fırsata çevirmek istiyorum zararlı çıktığım yeter.
Gücümü topladığımda kimse duramaz önümde biliyorum buna olan inancımı kaybetmek istemiyorum.
Siz ne diyosunuz
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
misafir1001
nisan34
Fit mutlu anne
Arzuluu
Mthn83
60kiloyum
hzlsel
BereliPenguen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?