Evet, bir de if deneyeceğim onu hiç denemedim açıkçası gözüm korktu biraz saatlerden.Bazen diyetisyen listesi her bunyeye uymuyor demekki degisiklik gerekiyor
Olan oldu artık. Bak benim boyum kısalmış skolyozdan. O da kilo almamdan kaynakli omurlarim kaymış. Geçmiş e bakmak anlamsiz, önümüzdeki ömre bakicazBugün vücudumun halini düşündüm gerçekten bu kiloları hiç almasaydım nasıl olacaklardı şimdi nasıllar güya zayıfladım ama bacaklar ayrı bir dünya göbek desen zaten kendi cumhuriyetini ilan etmiş her yer çatlak dolu
kg versek b dert bermesek başka dert artık olan oldu benimde öyle zayıfladı ı sönüyo jeryerim covıyoBugün vücudumun halini düşündüm gerçekten bu kiloları hiç almasaydım nasıl olacaklardı şimdi nasıllar güya zayıfladım ama bacaklar ayrı bir dünya göbek desen zaten kendi cumhuriyetini ilan etmiş her yer çatlak dolu
hadi hayırlısı olsun en kısa sürede jedefini görDoğru diyorsun bonus ben de yarın başlıyorum
Maşallah canımSlmlar kızlar if yapmaya çalışıyorum saatler sürekli değişse de 18-6 yapmaya çalışıyorum genel olarak bugün tartı yüzümü güldürdü
Cuma: 81.05
Pazartesi: 79.95
Fark: -1.1 kg
harika olur
ben bugün epey saçmaladım Allah affetsin tadimlik değil taşımlık yedimVay kardeşim benim gel bunu yarın kahvaltıyla kutlayalım
Olsun hastaydın yarına inşallah yediklerini yazarak başlaben bugün epey saçmaladım Allah affetsin tadimlik değil taşımlık yedimsabaha günah cikaricam gallibaa
Geçmiş olsun canım Rabb'im şifa versin bı an önce atlatirsiniz insAllah benim sabah gitti akşamına hafif koku almaya başlamıştım bol bol kokla nane yağı, soğan, sarımsak, kolonya canımİyi geceler arkadaşlar
Ailecek covitlendik. Vucut ağrılarım geçti öksürüğüm var. Tad koku yok ne büyük nimetmiş Rabbim bilemedik
İyi geceler arkadaşlar
Ailecek covitlendik. Vucut ağrılarım geçti öksürüğüm var. Tad koku yok ne büyük nimetmiş Rabbim bilemedik
Günaydın canım bende inanıyorum olacak insAllah bu hafta güzel bı eksi görelim hepimiz insAllahGünayydınn ❤
Eki Görüntüle 2927219
Başlangıçlar yapıldı mı? Kendimize inandık mı? Ben inandım
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
misafir1001
nisan34
Fit mutlu anne
Arzuluu
Mthn83
60kiloyum
hzlsel
BereliPenguen
Aktif Lora
Allah şifa versin canımİyi geceler arkadaşlar
İnandık ve başladık birlikte başaracağızGünayydınn ❤
Eki Görüntüle 2927219
Başlangıçlar yapıldı mı? Kendimize inandık mı? Ben inandım
Amine Busra
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
misafir1001
nisan34
Fit mutlu anne
Arzuluu
Mthn83
60kiloyum
hzlsel
BereliPenguen
Aktif Lora
Günaydın canım bende inanıyorum olacak insAllah bu hafta güzel bı eksi görelim hepimiz insAllah
Allah şifa versin canım
İnandık ve başladık birlikte başaracağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?