Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Olan oldu artık. Bak benim boyum kısalmış skolyozdan. O da kilo almamdan kaynakli omurlarim kaymış. Geçmiş e bakmak anlamsiz, önümüzdeki ömre bakicaz

kg versek b dert bermesek başka dert artık olan oldu benimde öyle zayıfladı ı sönüyo jeryerim covıyo
Doğru diyorsun bonus ben de yarın başlıyorum
hadi hayırlısı olsun en kısa sürede jedefini gör

İyi akşamlar
Menüm
Kahvaltı 1 yumurta 1 kaşık lor 2 kaşık yulafla yapılmış omlet yanına yeşillik
Ara yeşilçay 2 kuru kayısı 1 ceviz
Öğle yeşil mercimekli salata
Ara kahve kuru üzüm
Aksam fırında pişmiş karışık sebzeler ve yoğurt
Az önce 1 salatalık yedim
Son olarak Türk kahvesi ve bikaç badem olur büyük ihtimalle
Evden hiç çıkmadım spor yok

İyi akşamlar kızlar. Yarın sabah tartılıp başlıyorum yeniden. Şimdilik if yapmayı düşünüyorum. Bana en iyi gelen yöntem 11 de kah akşam 5 6 gibi akşam yemeği. İki öğün beslenirim. 2 lt su ekmek karbonhidrat azaltayım. Şimdilik günde 5 bin adım

İyi geceler arkadaşlar
Ailecek covitlendik. Vucut ağrılarım geçti öksürüğüm var. Tad koku yok ne büyük nimetmiş Rabbim bilemedik
Geçmiş olsun canım Rabb'im şifa versin bı an önce atlatirsiniz insAllah benim sabah gitti akşamına hafif koku almaya başlamıştım bol bol kokla nane yağı, soğan, sarımsak, kolonya canım

İyi geceler arkadaşlar
Ailecek covitlendik. Vucut ağrılarım geçti öksürüğüm var. Tad koku yok ne büyük nimetmiş Rabbim bilemedik
Allah şifa versin canım
İnandık ve başladık birlikte başaracağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…