Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

:mymeka:

bu kadar ağır sporu her gün yapıyorsan en az 3 kilo vermen lazım kilona göre. sakın az beslenme canım.

belki yarin ispanak yerim acayip canim cekiyor valla evli olsam hamileyim aseriyorum diyecegim bu aralar sürekli birseyler cekiyor canimkiymali ispanak yapsam olurmu canlarim ne dersiniz??yoksa kiyma cok kalori iceriyormu

ben artık sana bişey demiycem. küstüm. :umursamaz:

ben sütü yoğurdu peyniri herzaman tam yağlı kullanıyorum. diyet yaparken, besinleri tüketirken normal hayata geçince ne yiyeceğini hesaba katmak lazım. diyet yapıyorum diye meyveyle, otla beslenenler var. gürkan kubilayı hiç dinlemiyorlar mı acaba. adam ne diyor. bu hastaları yedire yedire zayıflattım. ama az yeyip zayıflayacağını sana kişiler var. uyarıp ukala durumuna düşmekten yoruldum. artık kimseye karışmıcam. herkese yetişemem ya. en iyisi kendimi kurtarmak. :1ninca:

:roflol:

ay haklısın canım ya. koşucuların bacaklarına bakıyorum da çok çirkin görünüyor. ben de bayadır koşuyorum bacaklarım taş gibi ama göbeem yumuşacık. nasıl sertleşcek bilmiom.

:roflol: :roflol: googleye yazsaydın

Ailemle yaşıyorum aslında ama annem ve kardeşim memlekette ablamda çalışıyor akşam 7de geliyor ondan kim yemek yapacak tavuk balık köfte en iyisi sempatiksalakcinni

poşete kotduğunla fırına atı atıver. hem lezzetli hem pratik

hep merak etmişimdir. diyetisyenler oruç tutanlara nasıl diyet yazarlar. yani hep akşam ve gece yemek zorundalar. genelde insanlar kilo alıyor ya ramazanda.

hahahayt saat 13 olsun gidip bakkaldan magnum alıcam. gözüm dönerse alırım 5-10 tane. gerçi alırsam hepsini yerim ben. neyse az aliim bari.

dombul kelebeem o ayna ikiye mi bölünmüş? o çizgi ne?

hep merak etmişimdir. diyetisyenler oruç tutanlara nasıl diyet yazarlar. yani hep akşam ve gece yemek zorundalar. genelde insanlar kilo alıyor ya ramazanda.

Ben bugün kandil diye oruç tutacaktım dün inceledim ramazanda diyet falan diye..Sahuru kahvaltı gibi düşünecekmişiz,iftar vakti öğle yemeği,iftardan 2 saat kadar sonrayıysa akşam yemeği gibi olacakmış..Bu yemeği yiyince bir saat kadar sonra yürüyüş yapacakmışız..Tok tutsun diye bol yağlı,kalorili beslenmeyecekmişiz falan falan..Hz Google'a arat örnek menüler var..

Estağfurullah ne ukalası,burda birbirimizi uyarmak,isteklendirmek için varız olumunekankayizsmile Benim yediklerim ve yaptığım sporlara uyarı yapabilirsin.. yerimseniben

Hz google

Estağfurullah ne ukalası,burda birbirimizi uyarmak,isteklendirmek için varız olumunekankayizsmile Benim yediklerim ve yaptığım sporlara uyarı yapabilirsin.. yerimseniben

a.s. ben hiçbir art niyetim olmadan paylaşımda bulunuyorum. çünkü gerçekten kilo vermek o kadar zor ki. ama ne biliyim. insanları kırmaktan, yanlış anlaşılmaktan çekiniyorum.

Hz google

a.s. ben hiçbir art niyetim olmadan paylaşımda bulunuyorum. çünkü gerçekten kilo vermek o kadar zor ki. ama ne biliyim. insanları kırmaktan, yanlış anlaşılmaktan çekiniyorum.

Evet kilo vermek zor alırken hiç haberim bile olmamıştı ne güzel..Ah o gece yemeler,çikolatalar,çerezler,yağlı kızartmalar kötükedihüso Neyse ki çıkardım hayatımdan ayda yılda bir o da az şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…