sabah-yarim muz yedim canim birsey istemedi...
öglen . bir kreker ekmek gibi birsey zwieback adi..bir fincan yesil cayla.
ara- bir kirmizi erik,yarim muz..
aksam - biraz sütlü kornfleks.
arada- bir kahve, iki tane zwieback.
ama malesef bir litre su ictim az oldu yani....
kıslar inş hepimiz amacımıza ulaşıcağızz:=)
yüzmeye gittim 1.5 saat falan yüzdüm agrıdan kıvranıyordum ama açlık ağır bastı ve bende dondurma yedim o kadar yüz yüz dönerken dondurma alll cuma günü yanıma ciklet parası almıcam
inşş cumaya 102 olurum haftada bir kilo vermeye razı oldum çok yavaş gidio kilolar sinirim bozukk
belki yarin ispanak yerim acayip canim cekiyor valla evli olsam hamileyim aseriyorum diyecegim bu aralar sürekli birseyler cekiyor canimkiymali ispanak yapsam olurmu canlarim ne dersiniz??yoksa kiyma cok kalori iceriyormu
Bilmem öyle bir ayrım var mı bilmiyorumkismile Ben normal tam yağlı yiyorum diğre yemeklerime pek yağ koymadığım için dengelenir kanımca.. Normal değil de kendin için yap yemeklerini yağsız falan,menün çok zayıf,hep kasların gider yağların kalıverir,hep böyle beslenemeyeceğin için azıcık bir şey yesen hemen depolanır yağ olarak..Azar azar yersen metabolizman hızlanır kilo vermen geç başlasa bile sağlam olur bence tabi sengözlerimebaksanab
Yarın perşembe cuma yarışmasında birincilik için son gün..Az kalorili,çok hareketli bir gün olması dileğiylee!! "Ailece amcamlara bayram ziyaretine gittik. Konu yaştan açıldı. Yengem de geçen haft a kırk yaşını doldurduğunu söyledi. Amcamın beni krize sokan bomba önerisini aynen aktarıyorum. 'Hanım, seni bozdursak da iki yirmilik yapsak nasıl olur?' "İYİ GECELERR,TEBESSÜMLE)
canımcım bir mil yaklaşık bir buçuk kilometredir. ben eski sporcu olduğumdan biliyorum, şimdi sen yeterli proteini alırsan yumurta balık tavuk vs. günde iki mille normal kas düzeyini korur bir yılda kas kütleni arttırırsın haa proteini arttırırsan kas kütlesi daha fazla artar. o yüzden profesyoneller çiğ yumurta içerler. senin 9 mil yürümen çok yüksek bir oran kesinlikle kas yaparsın tabi kas kötü bişi değil ama aşırısı olmuyo bence. o yüzden yürüyüşü azaltıp yanına başka sporları eklemeni öneririm mesela yüzme gibi o zaman kas dağılımı dengeli şekilde olur güzel durur canımolumunekankayizsmile
uyku tutmadı.tekrar geldim.size başıma gelen bir şeyi anlatayım da hastalıklarım yüzünden gerdiğim topiğin havasını biraz açayım.biraz hata olursa kusuma bakkmayın.
buranın yerlisi eda teyzem var.73 yaşında bir dostum.ne zaman bilgisayarda görse kzar.''kız ne bu bırak şunu der.bende ona bilgisayarı şiri göstermek için,işine yarayacak bütün bilgileri gösterdim.
''BAK AKLINA NE GELıRSE SOR BU SANA GÖSTERıR ''dedim.
ertesi gün yüzü asık geldi.belliki bir sorunu var.!!ZEYNEPCıĞıM,SOR BAKALIM ŞUNA BENıM GELıNLER NE KAYNATMIŞ BENıM HAKKIMDA demezmi.valla bunları yazarken bile katılıyorum.yerimseniben...
Ailemle yaşıyorum aslında ama annem ve kardeşim memlekette ablamda çalışıyor akşam 7de geliyor ondan kim yemek yapacak tavuk balık köfte en iyisi sempatiksalakcinni
Ramazan,bayram bizim dikkat etmemiz lazım hep Çok üzgünüm çoook Şahsen bu diyet döneminin son olmasını istiyorum çünkü artık bıktım,onun içündür ki her dönemde ve şekilde dikkat edeceğim yediklerime,sporuma inşallah yani :Saruboceq::Saruboceq:Sen de doğru beslenmeyle oruç tutarken bile kilo verebilirsin bence hihoyyyt Bayrama 2 ay var iki ayda en kötü ihtimal 92-94 olsan hihoyyyt
Günaydın kızlar
Sabah kahvaltım magnum gold oldusabaha kadar ancak dayanmışım yememek için ablam işe gitmek için hazırlanıyordu ben yataktan kalkıp gözlerimi açmadan magnuma yürüdüm gözlerim kapalı yedim resmen hahah ablam şoka girdi
Şimdi yürüyüş zamanı evden çıkıcam en az 45 dakika yürümeden geri gelmeyeceğimmm...
hep merak etmişimdir. diyetisyenler oruç tutanlara nasıl diyet yazarlar. yani hep akşam ve gece yemek zorundalar. genelde insanlar kilo alıyor ya ramazanda.
ben sütü yoğurdu peyniri herzaman tam yağlı kullanıyorum. diyet yaparken, besinleri tüketirken normal hayata geçince ne yiyeceğini hesaba katmak lazım. diyet yapıyorum diye meyveyle, otla beslenenler var. gürkan kubilayı hiç dinlemiyorlar mı acaba. adam ne diyor. bu hastaları yedire yedire zayıflattım. ama az yeyip zayıflayacağını sana kişiler var. uyarıp ukala durumuna düşmekten yoruldum. artık kimseye karışmıcam. herkese yetişemem ya. en iyisi kendimi kurtarmak. :1ninca:
Ben bugün kandil diye oruç tutacaktım dün inceledim ramazanda diyet falan diye..Sahuru kahvaltı gibi düşünecekmişiz,iftar vakti öğle yemeği,iftardan 2 saat kadar sonrayıysa akşam yemeği gibi olacakmış..Bu yemeği yiyince bir saat kadar sonra yürüyüş yapacakmışız..Tok tutsun diye bol yağlı,kalorili beslenmeyecekmişiz falan falan..Hz Google'a arat örnek menüler var..
Estağfurullah ne ukalası,burda birbirimizi uyarmak,isteklendirmek için varız olumunekankayizsmile Benim yediklerim ve yaptığım sporlara uyarı yapabilirsin.. yerimseniben
Ben bugün kandil diye oruç tutacaktım dün inceledim ramazanda diyet falan diye..Sahuru kahvaltı gibi düşünecekmişiz,iftar vakti öğle yemeği,iftardan 2 saat kadar sonrayıysa akşam yemeği gibi olacakmış..Bu yemeği yiyince bir saat kadar sonra yürüyüş yapacakmışız..Tok tutsun diye bol yağlı,kalorili beslenmeyecekmişiz falan falan..Hz Google'a arat örnek menüler var..
bu kadar ağır sporu her gün yapıyorsan en az 3 kilo vermen lazım kilona göre. sakın az beslenme canım.
a.s. ben hiçbir art niyetim olmadan paylaşımda bulunuyorum. çünkü gerçekten kilo vermek o kadar zor ki. ama ne biliyim. insanları kırmaktan, yanlış anlaşılmaktan çekiniyorum.
yok canım her gün yapamıorum haftada 2 gün gidicem yüzmeye diğer günler yürüyüş falan yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?