Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen ya 1 haftada hemen kilop alıyorum spor yapmazsam. ömür boyu spora mahkumum ben. aslında çok şükür. bu sayede yaşlanmıcam sempatiksalakcinni

yok canım her gün yapamıorum haftada 2 gün gidicem yüzmeye diğer günler yürüyüş falan yaparım

o bile çok güzel. en fazla yağ yaktıran spor yüzme diyorlar. bilmem ne kadar doğru ama ben de yüzmek isterdim.

kızlar moralim çok bozuk.bugun rejimimin 3.günü dün dayanamadım tartıldım 2.günde 1 kg gittigini gördüm bu sabah yine tartıldım o 1 kilo geri gelmiş senağlama ben nerde hata yaptım cok mutsuzum

kızlar moralim çok bozuk.bugun rejimimin 3.günü dün dayanamadım tartıldım 2.günde 1 kg gittigini gördüm bu sabah yine tartıldım o 1 kilo geri gelmiş senağlama ben nerde hata yaptım cok mutsuzum

bu imkansız canım. sıcaktan şişmiş olmayasın? hem hergün tartılma. haftada bir tartıl moralin bozulmaz o zaman.

Sabahtan akşama,akşamdan sabaha tartılmayın yyaaw..lmaz: Ben salıdan salıya tartılacaktım haftada bir,cuma yarışmları için cumadan cumaya tartılacağım artık sositososito Hem moralini bozma hemen,diyet uzun bir dönem kilo alacaksın,vereceksin,sabit kalacak falan..Sen bozma hemen moralini !! Gitsin kilolaRR!!:teytey::sm_cool:hihoyyyt:dance:

Son düzenleme:
ay haklısın canım ya. koşucuların bacaklarına bakıyorum da çok çirkin görünüyor. ben de bayadır koşuyorum bacaklarım taş gibi ama göbeem yumuşacık. nasıl sertleşcek bilmiom.

:)))) taş gibi bacaklar demek süper:))))))) canımcım göbek için tam mekik yarım mekik biberiye yağı yosun yağı streç film plates formülleri var sanırım plates süper geliyormuş söz ettiğim iki yağı sürüp streç film sarmak da süper geliyormuş benim göbeeem sadece ilkini bilir ama yani tam mekik yarım mekik:))))

o bile çok güzel. en fazla yağ yaktıran spor yüzme diyorlar. bilmem ne kadar doğru ama ben de yüzmek isterdim.

canımcım en çok kalori aktıran spor yüzme değildir ama yüzme hem kalbi ve diğer organları yormadan vücudun TÜMÜNDE kas oluşumu sağlar hem de gerçekten çok kalori yaktırır kondisyonu acaip arttırır nefes darlığı yaşamazsınız kasların laktik aside dayanıklılığı artar yani sözün özü artık eskisi kadar yorulmazsınız:))))))

bu imkansız canım. sıcaktan şişmiş olmayasın? hem hergün tartılma. haftada bir tartıl moralin bozulmaz o zaman.
inşallah sıcaktandır 2 gündür elma çayımı da içemedim dün gece de misafir vardı çok geç yattım yatmadan evvel 2 avuç badem yedim nerdeyse hiç çıkmadım listeden 3 litre su falan ama ahh

ben de cumadan cumaya tartılcaktım bu forumda görünce merakıma yenildim tartının yanına bile yaklaşmicam 1 hafta boyunca artık :çok üzgünüm:

çoook sevindim demek bu kadar faydalıymışşş ama bu gün baya agrı çekiyorum omuzlarım falan fena halde değdiğini bilmek çok güzell teşekkürler carnivall kaydirigubbakcemile2

çoook sevindim demek bu kadar faydalıymışşş ama bu gün baya agrı çekiyorum omuzlarım falan fena halde değdiğini bilmek çok güzell teşekkürler carnivall kaydirigubbakcemile2

rica ederim canımcım:))))) e evet yan etkileri de vardır omuz sırt ve kanat ağrısı yapar biraz ama inat et bırakma o ağrıların uçtuğunu göreceksin biz de sindirim sorunları a çoktur mesela yüzme ona da iyi gelir azıcık ağrıycak omuzlar falan ama kısa bir süre sadece:))))))) devammmmmmmm:))))))

inşallah sıcaktandır 2 gündür elma çayımı da içemedim dün gece de misafir vardı çok geç yattım yatmadan evvel 2 avuç badem yedim nerdeyse hiç çıkmadım listeden 3 litre su falan ama ahh

2 avuç badem,ohh kaydirigubbakcemile3 Keşke sabah yeseydin ne güzel enerji verirdi sana Yarın tartıl,bir hafta daha bekle gider kiloların sen yeter ki sporuna ve yemene dikkat et canım olumunekankayizsmile

2 avuç badem,ohh kaydirigubbakcemile3 Keşke sabah yeseydin ne güzel enerji verirdi sana Yarın tartıl,bir hafta daha bekle gider kiloların sen yeter ki sporuna ve yemene dikkat et canım olumunekankayizsmile
ay 2 avuc bademle durabildigime şükrediorum.pastalar börekler neler vardı akşam yemem çok saçma oldu işte ama ah inşallah düzelir tatlım:1hug:

baharım alıntı yapmadan yazıyorum:)))) 120lerde göstermiyosun asla umarım bir an önce ineriz bebişim şu yetmişlere de yetmiş gösteriyor muyum diye sorarız:)))))))

Ben 75-80 e razıyım canım ya :sinifsinif: ama ben kilo veremiyorum :1no2: kaldım böyle sevgilim sürekli tartılma dedi ayda 1 kere tartıl dedi ama ben 1 ay bekleyemem ki az tartılmaya çalışacağım ama bu haftada 119ları görmek hayal gibi duruyor :çok üzgünüm:

canımcım badem fındık ceviz gibi besinleri sabah ve öğlen saatlerinde tüketmek daha iyi sanırım zira enerjileri çok yüksek rejimde dayanıklılığı arttırmak için veriliyorlar zaten akşam yersen yağ olarak dönerler canımcım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…