Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

belki yarin ispanak yerim acayip canim cekiyor valla evli olsam hamileyim aseriyorum diyecegim bu aralar sürekli birseyler cekiyor canimkiymali ispanak yapsam olurmu canlarim ne dersiniz??yoksa kiyma cok kalori iceriyormu

Bilmem öyle bir ayrım var mı bilmiyorumkismile Ben normal tam yağlı yiyorum diğre yemeklerime pek yağ koymadığım için dengelenir kanımca.. Normal değil de kendin için yap yemeklerini yağsız falan,menün çok zayıf,hep kasların gider yağların kalıverir,hep böyle beslenemeyeceğin için azıcık bir şey yesen hemen depolanır yağ olarak..Azar azar yersen metabolizman hızlanır kilo vermen geç başlasa bile sağlam olur bence tabi sengözlerimebaksanab

belki yarin ispanak yerim acayip canim cekiyor valla evli olsam hamileyim aseriyorum diyecegim bu aralar sürekli birseyler cekiyor canimkiymali ispanak yapsam olurmu canlarim ne dersiniz??yoksa kiyma cok kalori iceriyormu

Yağsız kıymadan yaparsan gayet güzel olur canım..Haftada en azından birer öğün balık-et-tavuk tüket..

Yarın perşembe cuma yarışmasında birincilik için son gün..Az kalorili,çok hareketli bir gün olması dileğiylee!! "Ailece amcamlara bayram ziyaretine gittik. Konu yaştan açıldı. Yengem de geçen haft a kırk yaşını doldurduğunu söyledi. Amcamın beni krize sokan bomba önerisini aynen aktarıyorum. 'Hanım, seni bozdursak da iki yirmilik yapsak nasıl olur?' "ıYı GECELERR,TEBESSÜMLE )

Son düzenleme:

uçtu kıs uçtu o göbük:))))) bacaklar için spor yap canım ama aşırıya gitme sakın o yağların hepiciği kas olur bacakta söliim:))

ciklet parası alma ebet:)))) ama 1.5 saat yüzdüysen o dondurmadan sürüyle yakmışsındır sölüüm yüzme mükemmel yağ eriticidir kalbi yormadan tüm kasları çalıştırır:))

uçtu kıs uçtu o göbük:))))) bacaklar için spor yap canım ama aşırıya gitme sakın o yağların hepiciği kas olur bacakta söliim:))

Ben de bunu soracaktım..Ben günde 9 mil falan yürüyorum yyaa,hem de 7 mili üst üste kas yapar mı acaba bu yürüyüş biliyorsan??bilmiyorumkismile

Ben de bunu soracaktım..Ben günde 9 mil falan yürüyorum yyaa,hem de 7 mili üst üste kas yapar mı acaba bu yürüyüş biliyorsan??bilmiyorumkismile

canımcım bir mil yaklaşık bir buçuk kilometredir. ben eski sporcu olduğumdan biliyorum, şimdi sen yeterli proteini alırsan yumurta balık tavuk vs. günde iki mille normal kas düzeyini korur bir yılda kas kütleni arttırırsın haa proteini arttırırsan kas kütlesi daha fazla artar. o yüzden profesyoneller çiğ yumurta içerler. senin 9 mil yürümen çok yüksek bir oran kesinlikle kas yaparsın tabi kas kötü bişi değil ama aşırısı olmuyo bence. o yüzden yürüyüşü azaltıp yanına başka sporları eklemeni öneririm mesela yüzme gibi o zaman kas dağılımı dengeli şekilde olur güzel durur canımolumunekankayizsmile

Yüzme imkanım yok maalesef,yüzme bile bilmem kafamçokkarıştı En çok kaç mil kaşayım o zaman;2 mil öğlen 5 mil akşam?? yine mi çok acaba :uhm::sm_confused:

Yüzme imkanım yok maalesef,yüzme bile bilmem kafamçokkarıştı En çok kaç mil kaşayım o zaman;2 mil öğlen 5 mil akşam?? yine mi çok acaba :uhm::sm_confused:

canım bence zaten iki seansa böl bi insan on küsür kilometreyi iki seansta yürür (haa bu leslie gerçekten nasıl bişi bilmiyorum yani tam yürütüyosa o kadar kilometreyi) bir de vücudunun üst kısmını çalıştır yürüyüşte. ısınmada da alt kısmı doğru ısıtmayı ihmal etme. zaten ben sana söyliyim yağlardan kurtulursan biraz kaslı bir bacak mükemmel olur ööle zayıf ama lömbür löbür bir bacaktansa yağsız ama hafif kaslı bi bacak daha iyi bence

ya aslında yavaş olsun kalıcı olsun tabi ama bu temmuzda 4 kilo versem ramazan geliyo çok veremem sonrada bayram var ne kadar sadık kalabilirimki diyete bideee:kedi: eylül sezonunu 42 44 beden açmak istiyorumboshayallersmile:

spor faydalı tabi yapabildiği kadar yapmalı bir insan ama biz belli bir kilonun üzerinde hanımlarız şahsen 5.katta oturuoz tıkanıom çıkarken... şimdi oturup günde 3 saat spor yapsam çökerim helede ara vermeden kalbimiz bedenimiz inanılmaz yorulur hem unutmayın bizim kemiklerimiz 40 50 kilo fazladan yük taşıyo onları düşünün
badem sözüm sana bölerek yap sporlarını canım hem böyle günün her vakti metabolizmanı hızlandırmış olursun:) ha tabi ben yapabiliyormuyum tartışmalı ama sen madem güzel spor yapıorsun sabah akşam yada sabah öğle yaparsan güzel olur nacizane tavsiyem

Ne kaddan harika bir yanıt hayran kaldım...:))

Hadi beee deseydin keşke...

seçil hanım seçil hanım,az olmamışmı yediklerin..lmaz:

:roflol: :roflol: :roflol:

dolma derken? biber dolmasimi ?

zeynepçim nasılsın...??

Son düzenleme:
kusura bakma bir ara kalkmıştım.seni görmed
Yağmurgözlü canım sende dikkat et.birde sedefte romatizma kaynaklı.ben şuan ilaçlardan duba gibiyim.
kızlar bilgisayarımda sorun var ikide bir kesiliyor.şimdi virüs taraması yapıyorum.
şimdiden hepinizin kandili mübarek olsun......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…