Bilmem öyle bir ayrım var mı bilmiyorumkismile Ben normal tam yağlı yiyorum diğre yemeklerime pek yağ koymadığım için dengelenir kanımca.. Normal değil de kendin için yap yemeklerini yağsız falan,menün çok zayıf,hep kasların gider yağların kalıverir,hep böyle beslenemeyeceğin için azıcık bir şey yesen hemen depolanır yağ olarak..Azar azar yersen metabolizman hızlanır kilo vermen geç başlasa bile sağlam olur bence tabi sengözlerimebaksanabsüzme yogurt kilo yapmiyormu canim? yani bir iki kasik yigeyimmi? ya tatlim benim bünyem hep böyleydi inan ,ben cok az yemeliyim biraz kacirincqa hemen aliyorum..biliyorum simdi normal yemek felan yesem az dahi olsa asla kilo veremiycem..bir bozukluk var yani bende anlicagin...:sinifsinif:
belki yarin ispanak yerim acayip canim cekiyor valla evli olsam hamileyim aseriyorum diyecegim bu aralar sürekli birseyler cekiyor canimkiymali ispanak yapsam olurmu canlarim ne dersiniz??yoksa kiyma cok kalori iceriyormu
Geçmiş olsun carnivale,nasıl hormonmuş seninkiler de,hepsi anormal..Allah şifa versin..
merhaba kızlar...amannn gece gece ne güzel kaynatmışınız..
bir sürü alıntı yapmıştım.. hepsi gitti...aklımda kalanlar...
zeynep ablam çok geçmiş olsun...eklem romatizması bendede var göze vurduğunu bilmiyordum çok şaşırdım...bir zamanlar bende çok kortizonlu iğneler kullandım..ve doktor tuz kısıtlaması yapmam gerektiğini söylemedi...pompayla şişirilmiş gibiydim...
Allah güç kuvvet versin sana birde hasta bakıyorsun...opuyorumnanaktan
carnivale kıs göbek uçmuş...:)) valla süper olmuş benim göbek sorunum yokta şu bacaklara napsam bilemiyorum...haa bide kollar...:))
ödem benide canımdan bezdirdi...ayak bileklerimden utanır oldum..(
yenam sen çok yaşa emi...gülmekten öldürdün beni...:roflol::roflol::roflol:
unuttuklarım varsa özür geçmişten hatırladıklarım bunlar...
kıslar inş hepimiz amacımıza ulaşıcağızz:=)
yüzmeye gittim 1.5 saat falan yüzdüm agrıdan kıvranıyordum ama açlık ağır bastı ve bende dondurma yedim o kadar yüz yüz dönerken dondurma alll cuma günü yanıma ciklet parası almıcam
inşş cumaya 102 olurum haftada bir kilo vermeye razı oldum çok yavaş gidio kilolar sinirim bozukk
uçtu kıs uçtu o göbük:))))) bacaklar için spor yap canım ama aşırıya gitme sakın o yağların hepiciği kas olur bacakta söliim:))
Ben de bunu soracaktım..Ben günde 9 mil falan yürüyorum yyaa,hem de 7 mili üst üste kas yapar mı acaba bu yürüyüş biliyorsan??bilmiyorumkismile
canımcım bir mil yaklaşık bir buçuk kilometredir. ben eski sporcu olduğumdan biliyorum, şimdi sen yeterli proteini alırsan yumurta balık tavuk vs. günde iki mille normal kas düzeyini korur bir yılda kas kütleni arttırırsın haa proteini arttırırsan kas kütlesi daha fazla artar. o yüzden profesyoneller çiğ yumurta içerler. senin 9 mil yürümen çok yüksek bir oran kesinlikle kas yaparsın tabi kas kötü bişi değil ama aşırısı olmuyo bence. o yüzden yürüyüşü azaltıp yanına başka sporları eklemeni öneririm mesela yüzme gibi o zaman kas dağılımı dengeli şekilde olur güzel durur canımolumunekankayizsmile
Yüzme imkanım yok maalesef,yüzme bile bilmem kafamçokkarıştı En çok kaç mil kaşayım o zaman;2 mil öğlen 5 mil akşam?? yine mi çok acaba :uhm::sm_confused:
Moralini hiç bozma ayseher,kaçamağın bir dondurma olsun tek yerimseniben Ne güzel yüzmüşsün bak,ödülü olsun o dondurma tabi daha fazla kaçırmadan..Yavaş yavaşa da razıyım ben şahsen,bir şekilde gitsin de :lepi::lepi:
Çok su içtiğim için,internetten bir sitede bir doktora soru sordum dedim günde 4-5 lt su içiyorum,diyetteyim,böbrek sorunum yok falan filan anlattım halimi..CEVAP: "Çok su içmek faydalıdır" :roflol: Devamını arıyorum,cevap kısmının üzerine tıklıyorum,öyle yyaa bir açıklama falan yazmıştır diye o kadarmış sadece kaydirigubbakcemile3 Kime göre çok,litresi falan yok yani "ÇOK SU İÇMEK YARARLIDIR,O KADARR naniknanik
2 bardak su 5 fındık 1 kk peynir 2 zeytin 1 yumurta salatalık 1 dilim ekmek,
öğlen 1 kabak dolma
akşam üstü 1 dolma öğlen 1 tane yiyincfe 2. yi araya sıkıştırdım
akşam 6 yk barbunya domates salatık biber 1 dilim ekmek
1-2 saat sonra meyve yicem
yarım saat stepperimı(1750 adım 250 kaloriye denkmiş göstergesine göre ) yaptım birazdan yürüyüşe çıkıcam
Yarın perşembe cuma yarışmasında birincilik için son gün..Az kalorili,çok hareketli bir gün olması dileğiylee!! "Ailece amcamlara bayram ziyaretine gittik. Konu yaştan açıldı. Yengem de geçen haft a kırk yaşını doldurduğunu söyledi. Amcamın beni krize sokan bomba önerisini aynen aktarıyorum. 'Hanım, seni bozdursak da iki yirmilik yapsak nasıl olur?' "İYİ GECELERR,TEBESSÜMLE)
Bugün ham yaptıklarım..:))
Sabah:
2 dilim çavdar ekmek, 5 zeytin,bir yumurta ve yarım kk peynirle hazırladığım enfes omlet.:)) domates,biber,salatalık..
Ara: 10 tane badem,bir bardak cola zero..
Öğlen: 3 adet etli dolma,bir kase yoğurt.
Ara: Çay ve iki gofret
Akşam: 3 dolma,
Ara: Karpuz yiyeceğim..
1 saat yürüyüş
70 mekik..
dolma derken? biber dolmasimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?