Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah gönlüne göre versin her şeyi canım,tabi hayırlısıyla yerimseniben

Tabikidene ederimmm :Saruboceq: Allahın izniyle hayırlısıyla inşallahhh...

Hem sen istanbula git ben gelcem istanbulu beraber keşfe çıkarız 2 çıtır olarak aklinialirimsmile

Kızlar hepimiz için dua etmiştim diğer kandilde zayıflayalım diye bu gece de edeceğim hepiniz dua edin lütfen benim içinde bende sağlıklı bir şekilde zayıflayayım :Saruboceq:

Kızzzlaaarrr kendinizi motive etmek mi istiyorsunuz ???
O zaman vermeniz gereken kiloya değil bu ana kadar verdiğiniz kiloya bakın. Daha şu kadar kilo vermem lazım değil de şu kadar zamanda şu kadar kilo verdim deyin insan acayip seviniyor. Yan komşumun tavsiyesi

a.s. teşekkür ederim bebeem sağlıkla zayıflayalım bi dahaki yıla yepyeni aha iyi daha güzel daha sağlıklı insanlar olarak girelim inşallah yaf aminn:))

Yarım saatlik 2 mil yürüyüşümü yaptım geldim,akşama da 3 mil yürüyeceğim bu sefer..kaydirigubbakcemile2

Yarın sabahı dört gözle bekliyorum..Bakalım kaç kilo vermişim ne kadar daha isteklendirecek beni kilo verme konusunda..Yarın tamı tamına 24 gün olacak diyete başlayalı hihoyyyt Hadi hayırlısı :1rolleyes:

inşş canım bu arada 10 temmuzda kpssye girecek olanlarada dua edelim inşş herkes için hayırlısı olur

Yenacığım iyi geceler.annem uyuduktan sonra girdim.damlalardan pek iyi göremiyorum.onun için bugünlük bu kadar yeter.

mübarek günde Allah hayırlı şifalar versin..:Saruboceq:

Ayy kıyamam Eda teyzeye..Hem saf hemde meraklı..Hahaha çok güldüm ..:roflol:

Tatlım germe sen kendini..vereliniortak

[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

Gündüzü bereket;Gecesi rahmet;Sabahı magrifet olan bir güne kavuştuk.Kavuşturana hamd;Yaşaya bilene selam olsun.KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN...

Seninde kandilin mübarek olsun canım...

kızlar moralim çok bozuk.bugun rejimimin 3.günü dün dayanamadım tartıldım 2.günde 1 kg gittigini gördüm bu sabah yine tartıldım o 1 kilo geri gelmiş senağlama ben nerde hata yaptım cok mutsuzum

Kesin şişlik vardır..1-2 günde kilo alınmaz çünkü...

Allah gönlüne göre versin..

Baharcım 120 hiiç göstermiyorsun,samimi olarak söylüyorum...Boyunun avantajı tabii..
Üzerindeki bluzda çok güzelmiş bu arada.:jeyyar:.

"Bir gece, kendisine âyetlerimizden bir kısmını gösterelim diye (Muhammed) kulunu Mescid-i Harâm'dan, çevresini mübarek kıldığımız Mescid-i Aksâ'ya götüren Allah noksan sıfatlardan münezzehtir; O, gerçekten işitendir, görendir." (ısra :1)
KANDıLıMıZ MÜBAREK OLSUN,HAYIRLARA VESıLEE!!

inşş canım bu arada 10 temmuzda kpssye girecek olanlarada dua edelim inşş herkes için hayırlısı olur

sağol canımcım inşallah herkesin gönlüne göre olur Allah herkese hayal edebileceğinden fazla mutluluk versin amin:))))

yenacım teşekkür ederim bebeem:))))

kizlar ben geldim...40 dakika yürüdüm..lahana corbami yaptim,bir hafta deniycem bunu..ilk yaptigimda iki üc kilo arasi vermistim ve bu kiloyu geri almadim devam vermistim daha sonrada yediklerime dikkat ederek..bir deneyeyim bir hafta en azindan...neticede zararli olmaz heralde cünki icinde bisürü sebze var..

ama canlarim suyu cogalttim 1.5 litre ictim yatincaya dek 2 olur ..canlarim annemin cani cekirdek istedi,simdi cikicam yine bakkala cekirdek almaya 20.dk.gidis ,20 dk.gelis 40 dakika..ozaman bugün toplam 1 saat yirmi dakika yürümüs olucam ..nasil???

kızlar slmlar.bugün çok mutsuzum.mutsuz oldukca da iyice yiyesin geliyor.çokkk yedim bugün.karnım şiş.eskisi gibi.sabah her zamanki normal kahvaltımı yaptım.öğlen yemekte tavuk döner yapmıilar.asla ete dayanamam kırmızı yada beyaz.1 kasem mercimek çorba ve tabagımdaki yaklaşık 3 y.k dolusu dönerimi yedim.ekmek ve pilavsız.eh neyse dedim.bugğn iş yerinde kandil simidi dagıttılar.sağolsunlar.zaten açık olan iştahım daha kabardı.çünkü kandil simidine de bayılırım.sabrettim ama akşam eve gelince olan oldu.anneciğim de kırmızı et yapmış.dayandım ete.pilav vardı onu da 2 y.k kadar yedim.hadi dedim buna da eyvallah.yemekten kalkalı 1 saat olmadı.az önce gittim.kandil simidinin birini yedim.pis boğazım yüzünden tonalrca kalori aldım bugün.artı bide arada leblebi yedim ama beyaz leblebi 1 avuç bişi yapmaz herhalde.oofff offff.

canım çok olmuş gerçektenkaydirigubbakcemile bence bugün bitene kadar bir litre daha su tüket saat daha erken bir saat yürüyüş yap evden çıkmıycaksan evde açm germe yap ya da mekik çek lavaboya çıkmadıysan bir tane sinameki çayı iç sabah aç karnına bir çay kaşığı elma sirkesi yarım litre su ve yarım limon tüket ben kaçırınca yaptıklarım bunlar canımcım bir de sabah kahvaltını kesme bugün çok yedin diye ama yarın akşam mesela sadece salatayla geçiştirebilirsin:)))olumunekankayizsmile

Bir litre su içen biri için 2 litre gayet iyi yerimseniben 40+40 da spor için iyi :lepi:

klava:klava: Bir değil,iki değil kaç kaçamak yapmışsın yavruum sen :1shok: Sporunu güzelce yap, en azından aldığın kalorilerin bir kısmını verirsin..

Neden sır gibi konuştun bea,merak ettim şimdi ikinci istek ne?? -tatlicadiarzu-

bundan 1 ay önce bişey çok ama çok gururumu kırdı. :)
kilo yüzünden yapılmayacak şeyleri yaptı adamın biri.hatta foruma ilk geldiğimde de dedim ki zayıflamalıyım.erkek arkadaşımla evlenmeliyim.ama o kilo ver diyor.sonra gururumu çok kırdı. a.s terketti gitti.yapmamalıydı.ama yaptı.o yüzden de çok hırs yaptım cnm.ona güzel bir ders vermek farz oldu bana. aklinialirimsmile basit bi terkedilme ayrılık acısı değil yanlış anlama. onun yaptıgı insan olana yakışmayacak bişeydi.ama ben de onu tanıyosam onu süründürürüm. Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…