kızlar bugün kandil ve sizden bişi istiycem ben uzun zamandır yazıyorum hani devlet kadrolarını bekliyorum diye. bugün haber geldi benim üniversitem temmuz sonuna kadar kadroya çıkacakmış. bütün yüreğimle dua ediyorum. artıkın devlet kadrosunda olayım diye. bu benim hayatımın en önemli meselesi şu anda.
bu gece benim için dua eder misiniz??
olumunekankayizsmile
Allah gönlüne göre versin her şeyi canım,tabi hayırlısıyla yerimseniben
kızlar bugün kandil ve sizden bişi istiycem ben uzun zamandır yazıyorum hani devlet kadrolarını bekliyorum diye. bugün haber geldi benim üniversitem temmuz sonuna kadar kadroya çıkacakmış. bütün yüreğimle dua ediyorum. artıkın devlet kadrosunda olayım diye. bu benim hayatımın en önemli meselesi şu anda.
olumunekankayizsmile
Tabikidene ederimmm :Saruboceq: Allahın izniyle hayırlısıyla inşallahhh...
Hem sen istanbula git ben gelcem istanbulu beraber keşfe çıkarız 2 çıtır olarak aklinialirimsmile
Kızlar hepimiz için dua etmiştim diğer kandilde zayıflayalım diye bu gece de edeceğim hepiniz dua edin lütfen benim içinde bende sağlıklı bir şekilde zayıflayayım :Saruboceq:
Kızzzlaaarrr kendinizi motive etmek mi istiyorsunuz ???
O zaman vermeniz gereken kiloya değil bu ana kadar verdiğiniz kiloya bakın. Daha şu kadar kilo vermem lazım değil de şu kadar zamanda şu kadar kilo verdim deyin insan acayip seviniyor. Yan komşumun tavsiyesi
olumunekankayizsmile
Yenacığım iyi geceler.annem uyuduktan sonra girdim.damlalardan pek iyi göremiyorum.onun için bugünlük bu kadar yeter.
uyku tutmadı.tekrar geldim.size başıma gelen bir şeyi anlatayım da hastalıklarım yüzünden gerdiğim topiğin havasını biraz açayım.biraz hata olursa kusuma bakkmayın.
buranın yerlisi eda teyzem var.73 yaşında bir dostum.ne zaman bilgisayarda görse kzar.''kız ne bu bırak şunu der.bende ona bilgisayarı şiri göstermek için,işine yarayacak bütün bilgileri gösterdim.
''BAK AKLINA NE GELİRSE SOR BU SANA GÖSTERİR ''dedim.
ertesi gün yüzü asık geldi.belliki bir sorunu var.!!ZEYNEPCİĞİM,SOR BAKALIM ŞUNA BENİM GELİNLER NE KAYNATMIŞ BENİM HAKKIMDA demezmi.valla bunları yazarken bile katılıyorum.yerimseniben...
ben sütü yoğurdu peyniri herzaman tam yağlı kullanıyorum. diyet yaparken, besinleri tüketirken normal hayata geçince ne yiyeceğini hesaba katmak lazım. diyet yapıyorum diye meyveyle, otla beslenenler var. gürkan kubilayı hiç dinlemiyorlar mı acaba. adam ne diyor. bu hastaları yedire yedire zayıflattım. ama az yeyip zayıflayacağını sana kişiler var. uyarıp ukala durumuna düşmekten yoruldum. artık kimseye karışmıcam. herkese yetişemem ya. en iyisi kendimi kurtarmak. :1ninca:
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
Gündüzü bereket;Gecesi rahmet;Sabahı magrifet olan bir güne kavuştuk.Kavuşturana hamd;Yaşaya bilene selam olsun.KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN...
kızlar moralim çok bozuk.bugun rejimimin 3.günü dün dayanamadım tartıldım 2.günde 1 kg gittigini gördüm bu sabah yine tartıldım o 1 kilo geri gelmiş senağlama ben nerde hata yaptım cok mutsuzum
olumunekankayizsmile
Baharcım 120 hiiç göstermiyorsun,samimi olarak söylüyorum...Boyunun avantajı tabii..
Üzerindeki bluzda çok güzelmiş bu arada.:jeyyar:.
inşş canım bu arada 10 temmuzda kpssye girecek olanlarada dua edelim inşş herkes için hayırlısı olur
kızlar slmlar.bugün çok mutsuzum.mutsuz oldukca da iyice yiyesin geliyor.çokkk yedim bugün.karnım şiş.eskisi gibi.sabah her zamanki normal kahvaltımı yaptım.öğlen yemekte tavuk döner yapmıilar.asla ete dayanamam kırmızı yada beyaz.1 kasem mercimek çorba ve tabagımdaki yaklaşık 3 y.k dolusu dönerimi yedim.ekmek ve pilavsız.eh neyse dedim.bugğn iş yerinde kandil simidi dagıttılar.sağolsunlar.zaten açık olan iştahım daha kabardı.çünkü kandil simidine de bayılırım.sabrettim ama akşam eve gelince olan oldu.anneciğim de kırmızı et yapmış.dayandım ete.pilav vardı onu da 2 y.k kadar yedim.hadi dedim buna da eyvallah.yemekten kalkalı 1 saat olmadı.az önce gittim.kandil simidinin birini yedim.pis boğazım yüzünden tonalrca kalori aldım bugün.artı bide arada leblebi yedim ama beyaz leblebi 1 avuç bişi yapmaz herhalde.oofff offff.
Bir litre su içen biri için 2 litre gayet iyi yerimseniben 40+40 da spor için iyi :lepi:ama canlarim suyu cogalttim 1.5 litre ictim yatincaya dek 2 olur ..canlarim annemin cani cekirdek istedi,simdi cikicam yine bakkala cekirdek almaya 20.dk.gidis ,20 dk.gelis 40 dakika..ozaman bugün toplam 1 saat yirmi dakika yürümüs olucam ..nasil???
kızlar slmlar.bugün çok mutsuzum.mutsuz oldukca da iyice yiyesin geliyor.çokkk yedim bugün.karnım şiş.eskisi gibi.sabah her zamanki normal kahvaltımı yaptım.öğlen yemekte tavuk döner yapmıilar.asla ete dayanamam kırmızı yada beyaz.1 kasem mercimek çorba ve tabagımdaki yaklaşık 3 y.k dolusu dönerimi yedim.ekmek ve pilavsız.eh neyse dedim.bugğn iş yerinde kandil simidi dagıttılar.sağolsunlar.zaten açık olan iştahım daha kabardı.çünkü kandil simidine de bayılırım.sabrettim ama akşam eve gelince olan oldu.anneciğim de kırmızı et yapmış.dayandım ete.pilav vardı onu da 2 y.k kadar yedim.hadi dedim buna da eyvallah.yemekten kalkalı 1 saat olmadı.az önce gittim.kandil simidinin birini yedim.pis boğazım yüzünden tonalrca kalori aldım bugün.artı bide arada leblebi yedim ama beyaz leblebi 1 avuç bişi yapmaz herhalde.oofff offff.
Neden sır gibi konuştun bea,merak ettim şimdi ikinci istek ne?? -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?