canımcım bu çok su içmeyi en az bi hafta denemelisin böbreklerin alışana kadar. sonra sağlıklı normal bi böbrekse atar suyu yok eğilse doktora giersin bir de her gün tartılma tabi o bi hafta suyu tutar ödem yapar vs...
ya canlarim ben burdaki doktorlari begenmiyorum ve güvenmiyorum da ,valla beni zayiflaticagina diyetisyen iyicene sismanlatirrr
böbreklerim iyi cikmisti bilemiyorum artik..su saate dek yarim litre ictim henüz...canlarim ben simdi yanima bir 500 kadar daha alayim su ve yollara düseyim en azindan bir saat yürüyeyim havada sicak iyi terlerim herlade birde strecle sariyorumya kendimi off acayip terliyorum....ya canlarim birde ben diyorum ki lahana corbasi diyetinebaslayayim bugün ne dersiniz? ben onu uyguladigimda iki ile üc kilo vermistim ...
böbreklerim iyi cikmisti bilemiyorum artik..su saate dek yarim litre ictim henüz...canlarim ben simdi yanima bir 500 kadar daha alayim su ve yollara düseyim en azindan bir saat yürüyeyim havada sicak iyi terlerim herlade birde strecle sariyorumya kendimi off acayip terliyorum....ya canlarim birde ben diyorum ki lahana corbasi diyetinebaslayayim bugün ne dersiniz? ben onu uyguladigimda iki ile üc kilo vermistim ...
Afiyet olsun canım..Bir kilo gitmiş sanırım çizelgen öyle diyor kaydirigubbakcemile5
:)))) taş gibi bacaklar demek süper:))))))) canımcım göbek için tam mekik yarım mekik biberiye yağı yosun yağı streç film plates formülleri var sanırım plates süper geliyormuş söz ettiğim iki yağı sürüp streç film sarmak da süper geliyormuş benim göbeeem sadece ilkini bilir ama yani tam mekik yarım mekik:))))
canımcım en çok kalori aktıran spor yüzme değildir ama yüzme hem kalbi ve diğer organları yormadan vücudun TÜMÜNDE kas oluşumu sağlar hem de gerçekten çok kalori yaktırır kondisyonu acaip arttırır nefes darlığı yaşamazsınız kasların laktik aside dayanıklılığı artar yani sözün özü artık eskisi kadar yorulmazsınız:))))))
inşallah sıcaktandır 2 gündür elma çayımı da içemedim dün gece de misafir vardı çok geç yattım yatmadan evvel 2 avuç badem yedim nerdeyse hiç çıkmadım listeden 3 litre su falan ama ahh
saol canım valla siz olmasaydınız ben bu moral bozukluguyla heralde suan bozmuştum diyeticanım bence haftada bir tartıl ve tartılmadan evvel 1 saat serin yerde kal. ben öle yaptım sabah. dünden bu yana 500 gram farketti.
kızlar yakında ankaradan taşınmam lazım sanırım yaf gelir gelmez ödem oldu ayaklarım bi kilo fazla çıkıyorum :gitme: ankaranın yazıııııı öldürdü beni yaf(((((( yakına ist.u arayıp ödemlerim nedeniyle devlet kadrosunu beklemeden size geliyorum diyebilirm:)))))))))) ehehehe
peki ya hangisi en çok kalori yaktıran?
kıs ben de istanuldan angaraya taşınacaam. ankara ödem mi yapıyo? -tatlicadiarzu-
saol canım valla siz olmasaydınız ben bu moral bozukluguyla heralde suan bozmuştum diyeti
canım şööle diyim mesela bi saat aralıksız yüzen yetmiş seksen kilo biri yklaşık 600 kalori yakar ama mesela aynı kişi bi saat squash oynarsa 800 kalori civarınd yakar boks, kürek vs. onlar için de yüzmeden daha az yaktırıyor diyemeyiz ama mesele kalori değil sdece bence vücudun direncini de arttırmak ve iç organları korumak lazım. yüzme karada çalışmaya oranla on on iki kat dah fazla direnç sağlar...
:))))))))))))))))))))))) ay ne biliyim be yaf şişiyom ben :roflol:
saol canım valla siz olmasaydınız ben bu moral bozukluguyla heralde suan bozmuştum diyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?