Az su içtiğin için oluyorsun bence kabız..Ben nerdeyse 5 lt su içiyorum,her gün düzenli çıkıyorum tuvalete.. bayanssulusmile
merhaba canlarim...ya moralim bozuk birseyler oldu bana istahim acildi ,bukez geceleri yemeye basladim atistirmalarim oluyor...98.2 yim bir kilosunu aldim ....canim yürümekte istemiyor yani sporuda yavaslattim ne oluyor bana ???
Yağı fark ediyorsun derken :uhm:
aminin besmi?? ben 1 ile 1.5 litre arasinda iciyorum..kiz inanmicaksiniz ama ben fazla su icince kaliyor üzerimde ben wc cikan biri degilim fazla....bes litre icsem onun ancak 2 litresi gider gerisi ne olur bilmiyorum ama üzerimde kaliyor ,,entresan ama böyle iste...
carnivalecigim hem elma kabugu hemde kaysi atsam olurmu? kaysiyida yigcemmi?
Canım benim sen geç saatlere kadar oturan birisin takip ettiğim kadarıyla sabah hiçbirşey yemediğin için akşamları saldırıyorsun sabah doğru ve dengeli yesen akşam o kadar yeme isteği duymazsın. Sporu sıcakta kimse yapmak istemiyor ama yürümeye çalış çık markete git o bile iyi.
canım kabızlık sorunu çözülünce haliyle çıkabiliyosun ya lavaboya ora işte farkediyosun:kedi:
Yaa susuyorum çok,hep tereddütteyim zaten;ama özellikle Leslie'yle yürürken 1,5 lt içiyorumdur kesin..Sonrasında da maden suyu içiyorum bir bardak bir limonu sıkıp..canım naapıyosun her gün beş litre suyla
1- böbrek yetmezliği başlar
2- su-elektrolit dengesi bozulur
aman diyim noolur üç litre iyidir kuzum
Ben 1 saatte bir gidiyorum tuvalete,geceleri bile 2-3 saate kalkıyorum tuvalet için,önce tuvalet sonra mutfak su içiyorum yine susuyorum çünkü alışmışım :içelim::içelim:..Ramazanda Allah bana kolaylık versin :jeyyar:
canım kabızlık sorunu çözülünce haliyle çıkabiliyosun ya lavaboya orda işte farkediyosun:kedi:
MMmmMM tamam anladım :lepi: O zaman yapalım her gün bunu,çok iyiymiş yerimseniben
Yaa susuyorum çok,hep tereddütteyim zaten;ama özellikle Leslie'yle yürürken 1,5 lt içiyorumdur kesin..Sonrasında da maden suyu içiyorum bir bardak bir limonu sıkıp..
haa bak sen ne güzel gidiyormusun masallah...iste tatlim bende bu olmuyor entresan bir durumum var anlicagin bu yüzden su icmeye bile korkuyorum allah seni inandirsin...
Canım bende kabızlık sorunu yok normalden çok bile çıkıyorum WCye ama bende yapsam acaba yağlarımı yakma konusunda işe yarar mı sence ? Yoksa sadece kabızlık için mi bu karışım :uhm:
maden suyu süper mineralleri geri verir sporla kaybettiğin. spor sırasında bir bir buçuk litre normaldir zten canım ama bak geceleri e lavaboya sık kalkıyormuşsun böbreklerine zararlı o kadar su. sen sporla bir litre iç geri kalanz amanda da iki litreyi tammla bence saat başı bi bardak canımcım yani sen bilirsin tabi ama... olumunekankayizsmile
haa bak sen ne güzel gidiyormusun masallah...iste tatlim bende bu olmuyor entresan bir durumum var anlicagin bu yüzden su icmeye bile korkuyorum allah seni inandirsin...
maden suyu süper mineralleri geri verir sporla kaybettiğin. spor sırasında bir bir buçuk litre normaldir zten canım ama bak geceleri e lavaboya sık kalkıyormuşsun böbreklerine zararlı o kadar su. sen sporla bir litre iç geri kalanz amanda da iki litreyi tammla bence saat başı bi bardak canımcım yani sen bilirsin tabi ama... olumunekankayizsmile
aklima geldi ,kadir innairda günde bes litre su iciyormusyerimseniben
Ben günlerdir bu konuyu araştırıyorum,buraya da yazdım 'çok su içmek faydalıdır' dedi bir doktorumuz yerimseniben Taylan kümeli falan su içmek yararlıdır en az 2-2,5 içilebilir diyor;ama en çok kaç onu bulamadım..Böbrek sorunu olanlar için 2-3ten fazlası zararlı tmm;ama ben ne kadar içeyim en çokk :uhm: 3 lt bana hayatta yetmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?