Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gözün doymuştur da ondan :)) ben gelir yerim hepiciğini merak etme. ne var tepside başka?

cuma sabahı mı bildiriyosunuz kiloları?

ben perşembe sabahları tartıldığım için en geç perşembe akşamı bildiriyorum ama sanırım çoğu arkadaş cuma öğlen 12ye kadar citole özel mesaj atarak bildiriyoorlar.

markete gittim. ama param yetmedi küçüklerinden yoktu.

Ben de yapamadım zaten..Ağrıdan duramadım yattım,6buçuğa kadar uyumuşum,sonra da uğraşasım gelmedi hiç..Zaten karnım da aç mı,tok,ağrıyor mu,şiş mi adını koyamadığım bir rahatsızlık var :çok üzgünüm:

cokacimcoook
SABAH -saat 12de- 1 haşlanmış yumurta,domates,salatalık,yarım kk peynir,4 zeytin,iki dilim kadar ekmek
ıKı BUÇUK SAAT sonra 13-15 kiraz
AKŞAM -18:30da- Bir kepçe yoğurt,bir küçük şeftali,4 kiraz,bir su bardağı k flakes karıştırdım yedim

Bugün adet olduğumdan ve geç uyandığımdan bünyem tersine döndü,birbirine girdi;ama.. Buarada suyu 2 litre bile içememişimdir,yatana kadar en çok 2 buçuk olur o kadar..
ıki mil Leslie'yle yürüyeyim bari azıcık hareket gelsin bünyeme sonra banyo yapıp nişana yollanayım

gözün doymuştur da ondan :)) ben gelir yerim hepiciğini merak etme. ne var tepside başka?

aslında pek birşey almadım yani canımın en çok istediklerini aldım tepside 2 tane browni intense 2 tane eti puf :kedi: 1 tane kaşarlı poğaça küçük bir yaşpastanın 4te 1i sempatiksalakcinni 3 tane küçük kutu meyvesuyu 1 şişe soda veeee cornetttoooo =)) bu kadarcık kaydirigubbakcemile3

Valla gözümde midem de doldu :S 3 kutu meyve suyunu ve 1 şişe sodayı içtim pastayı sonuna kadar zorla tıktım ağzıma bir tane de browni yiyebildim diğerleri hala bana bakıyor nefes alacak halim kalmadı yiteeer ya yiter

Son düzenleme:
ya kızlar şimdi harika bi aerobic programı arıyorum.leslie ile yürüyüşte en fazla yoran yada çok güzel faydalı olduguna inandıgınız bir aerobic videosu var mı önerebileceğiniz?

haftalık iki kilo hedefimi bu hafta başaramadım sonuç:1.4 ödemden olabilimüki deyin teselli ediyorum kendimi:uhm: kilo verenleri tebrik ediyorum...:))))))

şimdi baharım tabi bünyeyi zaman zaman sarsmak lazım daaaaaaa :))))) o sarsıntının şiddeti önemli kıs yiter yime bakiimm:))))))kaydirigubbakcemile

iyi o zaman. sevindim :)) yani yememene. benim de canım çekerdi yoksa :)

kıs kornetto eriyip akmadı mı şimdiye? niye ziyan ettin? çarpılın valla.

bugünde yüzdüm ama heryerim agrıyo yaglarım gidiyor yerine metabolizmamı artırcak kaslar geliyordur inşşşş
benimde regl olmam lazım artık yaa bu hafta o yüzden az verdim kanımca ama olmuyorumm

bugün
sabah
1 kk peynir
2 kaşık melemen
5-6 parça kızarmış pattez
domtes
salatalık

ara
1 magnum beyaz

öğlen
3 haşlasnmış baget
1 kase yoğurt
1 haşlanmış mısır
salata

ara
20 kiraz

akşam
1 max dondurma
1 kase tavuk göğsü tat5lısı
1 top dondurma
2-3 kşık kızarmış tavuk

babam hala kararlıysa gece yürüyüşe çıkıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…