buyur beklerim pregantımmm olumunekankayizsmile
feekaaattt aldığım hiçbirşeyi yiyemiyorum eve geldim aldığım herşeyi tepsiye koydum 2şer 2şer ama hepsi yanımda olduğu gibi duruyor yiyemiyorum midem bulandı :1no2: söylemesi ayıptır yaş pasta aldım 2 çatal aldım ucundan doydum :bbo: yiyemiyorum laaaayyynnnn akannehir bu ben miyim ohaoldumsmile
citol kaptana özel mesaj gönderip ismini yazdırıcan.
rica ederim canım :1hug:
cuma sabahı mı bildiriyosunuz kiloları?
ben perşembe sabahları tartıldığım için en geç perşembe akşamı bildiriyorum ama sanırım çoğu arkadaş cuma öğlen 12ye kadar citole özel mesaj atarak bildiriyoorlar.
markete gittim. ama param yetmediküçüklerinden yoktu.
gözün doymuştur da ondan :)) ben gelir yerim hepiciğini merak etme. ne var tepside başka?
aslında pek birşey almadım yani canımın en çok istediklerini aldım tepside 2 tane browni intense 2 tane eti puf :kedi: 1 tane kaşarlı poğaça küçük bir yaşpastanın 4te 1i sempatiksalakcinni 3 tane küçük kutu meyvesuyu 1 şişe soda veeee cornetttoooo =)) bu kadarcık kaydirigubbakcemile3
Valla gözümde midem de doldu :S 3 kutu meyve suyunu ve 1 şişe sodayı içtim pastayı sonuna kadar zorla tıktım ağzıma bir tane de browni yiyebildim diğerleri hala bana bakıyor nefes alacak halim kalmadı yiteeer ya yiter
bu sıra biraz azaldı kilo verimi ama bakalım.
Ben de yapamadım zaten..Ağrıdan duramadım yattım,6buçuğa kadar uyumuşum,sonra da uğraşasım gelmedi hiç..Zaten karnım da aç mı,tok,ağrıyor mu,şiş mi adını koyamadığım bir rahatsızlık var :çok üzgünüm:
aslında pek birşey almadım yani canımın en çok istediklerini aldım tepside 2 tane browni intense 2 tane eti puf :kedi: 1 tane kaşarlı poğaça küçük bir yaşpastanın 4te 1i sempatiksalakcinni 3 tane küçük kutu meyvesuyu 1 şişe soda veeee cornetttoooo =)) bu kadarcık kaydirigubbakcemile3
Valla gözümde midem de doldu :S 3 kutu meyve suyunu ve 1 şişe sodayı içtim pastayı sonuna kadar zorla tıktım ağzıma bir tane de browni yiyebildim diğerleri hala bana bakıyor nefes alacak halim kalmadı yiteeer ya yiter
kıs kornetto eriyip akmadı mı şimdiye? niye ziyan ettin? çarpılın valla.
bir haftada epey verirsin merak etme :)
yok kız cornettoo ziyan edilir mi nimet nimet çarpılırım valla kafamçokkarıştı o buzlukta henüz yiyesim yohhh :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?