Tabak tabak yemezsin sen de canım,kocan olmasa tabak tabak mı yiyecektinnohaoldumsmile Sen ne diyetindesin yavruum,zayıflamak istiyorsan daa??Doğru yerdesin yani :jeyyar:yarın da kocam gelio kıs. valla rezil olurum tabak tabak makarna yersem. zaten bugün yediklerime baksana. akşam tatlı komasına girmek üzereyudim ki babam beni yürüyüşe çıkardı. 50 dakka yürüdük geldik.
Evet Sıla'nın bu albümü çok güzel,albüm ilk çıktığında manyakala gibi tekrar tekrar dinliyordum..Sadece çorba içiyorsun Zeynep abla diyeti :içelim:Ben de bulup kaydetmiştim;ama yapmaya cesaret edemedim :1no2:ay bu saatte kimse yokmuş neyse sabah görür neşelenirsiniz kızlar şarkıyı dinlerseniz:))))olumunekankayizsmile
bu arada bu hafta eksi iki hedefimi gerçekleştirememiş olduğumdan yarından itibaren sadece taze meyve suyu, sebze suyu, sıvısı bol meyveler karpuz vs. günde üç buçuk litre su, maden suyu ve çorbayla besleneceğim dört gün... bu da zeynep detoksu:)))):hulya: merak etmeyin hemen ardından protein yüklemesi yaparımay şimdiden acıktım oyyyyy:))) :CüvCüv: AA PARDON PREGANTIM BURDAYMIŞŞŞ:))))))))))
Tebessüm iyidir,iyi :1rolleyes::roflol: kızlar hergeceyi tebessümle kapatıyonuz ya
İnsanlarımız işte lülülülülülüçok iyi yaf:))))):roflol: a.s
:roflol:
Manyaksın yavrum sen laelaelaelaelae
Tabak tabak yemezsin sen de canım,kocan olmasa tabak tabak mı yiyecektinnohaoldumsmile Sen ne diyetindesin yavruum,zayıflamak istiyorsan daa??Doğru yerdesin yani :jeyyar:
Evet Sıla'nın bu albümü çok güzel,albüm ilk çıktığında manyakala gibi tekrar tekrar dinliyordum..Sadece çorba içiyorsun Zeynep abla diyeti :içelim:Ben de bulup kaydetmiştim;ama yapmaya cesaret edemedim :1no2:
Tebessüm iyidir,iyi :1rolleyes:
İnsanlarımız işte lülülülülülü
Günaydın Kızzzlllaaaarrr
Yine ilk uyanan benim galiba sabah 7.30-8 olunca gözlerim açılıyor onun için akşam sizin bu güzel muhabbetlerinize katılamıyorum :sinifsinif:
Dün yediklerimden sonra hala midem bulanıyor ya WC den çıkamıyorum :kedi:
Dün nestle nesfit aldım 3 al 2 öde şeysi vardı kaydirigubbakcemile3 sabah kahvaltım 1 kase nestle nesfit oldu üzerine 5-6 tane kiraz ve 1 tane kayısı doğradım ohhhh en güzel yemek bu ya dün yediklerimden iğrendim resmen uzun süre canım öyle şeyler istemez :1no2:
Yarın yatıya ablamın arkadaşı geliyor çoooookkk uzun zamandır görüşmediği arkadaşı ve kardeşi anlayacağınız bugün akşama kadar dip köşe ev temizleyeceğim Allah kolaylık versin bana hadi bakalımmmm hihoyyyt
slm annemin zoruyla kalktım şimdi kahvaltı etcem
ben öğrenciyken gece 1-2 de arkadaşımla bir tencere bol salçalı makarna yapar. onu bitirirdik. ben hiç kilo almazdım. vay be. evlenince hormanlarım değişti sanırsam. bi de doğurunca değişti. tshım yükseldi falan filan. doyasıya makarna yemeyeli aylar oluyor. aslında tabak tabak yemem tabi. bakalım artık bugün neler yicem.
Oyhhhh ölüyorum galiba 9:30 da başladım temizliğe 13:30 olmuş ya kendimi kaybetmişim 4 saattir canım çıktı ama benim odama daha yeni sıra geldi 3. dünya savaşı benim odamda çıkmış kardolapta olması gereken herşey koltukta dağ gibi yıkın halinde offff sevmiyorum kendimi yaaaaa ne dağınık insanım ... Benim odam ve ablamın odası kaldı gerisini hallettimmm bal dök yalaama biraz dinlenmem lazım 1 saat kadar
sabah 1 kase nesfit
ara 6 tane kiraz 2 tane erik 2 tane kayısı
öğleye yemek yok
kızlar bugün pirinç lapası diyetine başladım.inş becerirsem.2 gün devam.bu ara kilo verimim yavaladı.bitince hızlanır yine dimi?
:roflol:
Manyaksın yavrum sen laelaelaelaelae
bugün
sabah
1 kk peynir
2 kaşık melemen
5-6 parça kızarmış pattez
domtes
salatalık
ara
1 magnum beyaz
öğlen
3 haşlasnmış baget
1 kase yoğurt
1 haşlanmış mısır
salata
ara
20 kiraz
akşam
1 max dondurma
1 kase tavuk göğsü tat5lısı
1 top dondurma
2-3 kşık kızarmış tavuk
babam hala kararlıysa gece yürüyüşe çıkıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?