Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tabak tabak yemezsin sen de canım,kocan olmasa tabak tabak mı yiyecektinnohaoldumsmile Sen ne diyetindesin yavruum,zayıflamak istiyorsan daa??Doğru yerdesin yani :jeyyar:

Evet Sıla'nın bu albümü çok güzel,albüm ilk çıktığında manyakala gibi tekrar tekrar dinliyordum..Sadece çorba içiyorsun Zeynep abla diyeti :içelim:Ben de bulup kaydetmiştim;ama yapmaya cesaret edemedim :1no2:

:roflol: kızlar hergeceyi tebessümle kapatıyonuz ya
Tebessüm iyidir,iyi :1rolleyes:

çok iyi yaf:))))):roflol: a.s
İnsanlarımız işte lülülülülülü

Günaydın Kızzzlllaaaarrr

Yine ilk uyanan benim galiba sabah 7.30-8 olunca gözlerim açılıyor onun için akşam sizin bu güzel muhabbetlerinize katılamıyorum :sinifsinif:

Dün yediklerimden sonra hala midem bulanıyor ya WC den çıkamıyorum :kedi:

Dün nestle nesfit aldım 3 al 2 öde şeysi vardı kaydirigubbakcemile3 sabah kahvaltım 1 kase nestle nesfit oldu üzerine 5-6 tane kiraz ve 1 tane kayısı doğradım ohhhh en güzel yemek bu ya dün yediklerimden iğrendim resmen uzun süre canım öyle şeyler istemez :1no2:

Yarın yatıya ablamın arkadaşı geliyor çoooookkk uzun zamandır görüşmediği arkadaşı ve kardeşi anlayacağınız bugün akşama kadar dip köşe ev temizleyeceğim Allah kolaylık versin bana hadi bakalımmmm hihoyyyt

ben öğrenciyken gece 1-2 de arkadaşımla bir tencere bol salçalı makarna yapar. onu bitirirdik. ben hiç kilo almazdım. vay be. evlenince hormanlarım değişti sanırsam. bi de doğurunca değişti. tshım yükseldi falan filan. doyasıya makarna yemeyeli aylar oluyor. aslında tabak tabak yemem tabi. bakalım artık bugün neler yicem.

dün yediklerini yakarsın işte ne güzel. bi de müzik aç oynaya oynaya demislik yap :dance:

polenin sahteside mi var benim aldığım yerde kişi kendiside yiyodu ne biliim hakket çiçek tozu kousu oluyo yediğinde bir bak tadına benimki kayısı tadınıda anımsatıyor ama çiçek kokuyor

Oyhhhh ölüyorum galiba 9:30 da başladım temizliğe 13:30 olmuş ya kendimi kaybetmişim 4 saattir canım çıktı ama benim odama daha yeni sıra geldi 3. dünya savaşı benim odamda çıkmış kardolapta olması gereken herşey koltukta dağ gibi yıkın halinde offff sevmiyorum kendimi yaaaaa ne dağınık insanım ... Benim odam ve ablamın odası kaldı gerisini hallettimmm bal dök yala ama biraz dinlenmem lazım 1 saat kadar

sabah 1 kase nesfit
ara 6 tane kiraz 2 tane erik 2 tane kayısı
öğleye yemek yok

Maalesef ben de öğrenciyim,gece 1-2de tabak tabak makarna yiyorum;ama kilo alıyorum ben sırnaşık şey Ama artık oda arkadaşım dövse yine yemem en geç 7den sonra yemek borumdan geçiş yok Çok üzgünüm çoook

Allah kolaylık versin,dağınık insanın işi zor hakkaten kendimden biliyorum yerimsenibenBizim de yapmamız gerekn bir yaz temizliği var önümüzde;ama önce tadilat işinin bitmesi lazım.. :çok üzgünüm: Evin şimdiki dağınıklığı nasıl halledilir bilmem;ama :uhm:

kizlar bu aralar ugruyamadim pek daha dogrusu yazamadim ben üc hafta hep 109,6 larda kaldim sonra evi basdan ayaga boyadik temizledik halilari yikadim derken bu hafta 107,6 indim cok sevindim tabi 3 hafta kilo yerinden oynamayinca ama bügün 108 olmusum moralim yine bozuldu cok sicak buralar yürüyüsede cikamiyorum hic kizartma yememisdim evvelsi gün karniyarik yedim tam bir tane agzima kizarma sokmamisdim 3 aydir ama gecen yedim dayanamadim annelerde yedim evde olsa yemezdim bana niyese öle oluyor ya annemgilde kendimi kaybediyorum hergünde ugruyorum nedense neyse ya cenem düsdü benimde herkese kolay gele valla su kilolar cabukca erise bari

kızlar bugün pirinç lapası diyetine başladım.inş becerirsem.2 gün devam.bu ara kilo verimim yavaladı.bitince hızlanır yine dimi?

kızlar bugün pirinç lapası diyetine başladım.inş becerirsem.2 gün devam.bu ara kilo verimim yavaladı.bitince hızlanır yine dimi?

Ben de yapacaktım bugün sözde;ama uyanınca ilk iş yumurtamı ocağa koymak oluyor artık robota bağlamışım kahvaltımı hazırlayınca geldi aklıma,o tabağı bırakıp lapa yemek gelmedi içimden.. :)) Su atılıyormuş bu diyette,tam benlik yani adet dönemim için..Yarın alarmı kurarım lapa yiyeceksin diye unutmam inş..Kilo verirsin tabi iki günde,su da olsa sana istek verir :jeyyar:

merhaba canlarimdün yoktum giremedim...tombulkelebegim resmini gördüm cok samimi bir sekilde söylüyorum 95 ile 98 arasi gösteriyorsun boyundan kaynaklanabilir bu...

bu arada canlarim ben üc günden beri lahana corbasi diyetini uyguluyorum,baya bir az yigiyorum bu hafta ama buna baslamadan evvel baya kacamaklarim olmustu ve 97,2 den 98,2 cikmistim..bakalim 4.gün sonra tartilcam ,iki günde birer saat yürdüm hadi hayirlisi insallah 3 kilo veririm...

allah iyiligini versin kirazlari saydinmi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…