- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 40
Lahana diyeti,çorbasıisuyu bilmem nesi bana hiç çekici gelmiyor yyaa akannehirbu arada canlarim ben üc günden beri lahana corbasi diyetini uyguluyorum,baya bir az yigiyorum bu hafta ama buna baslamadan evvel baya kacamaklarim olmustu ve 97,2 den 98,2 cikmistim..bakalim 4.gün sonra tartilcam ,iki günde birer saat yürdüm hadi hayirlisi insallah 3 kilo veririm...
Ben de sayıyorum,15-20 kiraz bir porsiyon ediyordu yanılmıyorsam..allah iyiligini versin kirazlari saydinmi????
Ben de yapacaktım bugün sözde;ama uyanınca ilk iş yumurtamı ocağa koymak oluyor artık robota bağlamışım kahvaltımı hazırlayınca geldi aklıma,o tabağı bırakıp lapa yemek gelmedi içimden.. :)) Su atılıyormuş bu diyette,tam benlik yani adet dönemim için..Yarın alarmı kurarım lapa yiyeceksin diye unutmam inş..Kilo verirsin tabi iki günde,su da olsa sana istek verir :jeyyar:
ABD'de yapılan bir araştırmada, düşük kalorili rejimlerine yoğurt seçeneğini ekleyen ve günde üç öğün yağsız yoğurt yiyen aşırı kiloluların, yoğurtsuz bir diyet uygulayanlara oranla yüzde 22 daha fazla kilo verdikleri ve yüzde 61 daha fazla yağ yaktıkları tespit edildi. Yoğurt yiyenlerin ayrıca, karın bölgelerinde yüzde 81 daha fazla yağ yaktıkları ortaya çıktı.
Yoğurt yiyin!!bayanssulusmile
Ödemler gitti??Bugünkü menünü istiyorum;ne yedin ne içtin,ne yemedin ne içmedin hepsinin,mümkün müdür??nasılsınız kızlarrrrrr :)))) bugün sıvı detoksu yaptım yapmasına amma nasılll açım anlatamam sadece çorba su maden suyu meyve ve sebze suyu bitki çayı içtim civanperçemi hayıt otu falan... ay yemin ediyorum ödemlerim indi bir günde çokkkk mutlu oldum:))) ama tartılmıycam yarın sabah görmek istiyorum sonucu:)))) bu arada bugün kpssye girmiş olanlar varsa hayırlı sonuçlar diliyorum:)))
ASlında yoğurt peynir süt vb yasak;ama herkes yoğurtla yemiş tadından ötürü..Biri bir tarif vermişti domatesi rendeleyip pişir lapayı onunla karıştır güzel oluyuormuş denemek gerek..Bir de birisi pirinçle değil de bulgurla yapıyormuş bunu,kısır gibi oluyormuş da tabi yağsız ve tuzsuz..ya sabah pirinç lapası ve 1 domates yedim.öğlen pirinç lapası kayısı yedim.akşam pirinç lapası yicem yine ama ağlıcam yaa :çok üzgünüm: yanına şöyle yogurt eklesem mi yada haşlama tavuk falan.bunlar yasak mıydı. midem almıyor lapayı.bu saate kadar durdum.ama gece de çalışacagım bugün.gece nasıl dayanıcam.sempatiksalakcinni
Lcarnitie diye bir madde var yyaa yağ yakımını hızlandıran,Ender Saraç'ın formula7sinde de var hani o en çok hayvansal besinlerde bulunuyormuş..Spordan yarım saat önce falan süt içmeyi,ayran içmeyi öneriyorlar hatta yap yakımı hızlansın diye..Ben her gn en azından bir kase yemeye dikkat ediyorum..Gerçekten ya ben ilk 20 gün ne güzel yoğurt yiyordum günde en az 2 öğün bu aralar hiç yemiyorum tekrar yemeye başlamam lazım. Benim amcam yoğurdun yanından çıkan yeşil su var ya onu içerek zayıflamıştı epeyce.
Ne demek şişko,döveriz seni alsanaalsanasmile Balık etli olabilirik,toplu olabiliriz,kemiklerimiz iri olabilir;ama şişko zinhar,günaha giriyorsun haberin olaa..Mutlu haftasonu diliyorum size şişkolar...kaydirigubbakcemile3
merhaba kizlar bende sizdenim aceba benide araniza alirmisiniz?kilolardan kurtulmak icin cok destege ihtiyacim var ben iki gudur kk deyim sayfa sayfa diyet diyet geziyorum neolacak halim bilmiyorum!yer varmi aranizda??
Ödemler gitti??Bugünkü menünü istiyorum;ne yedin ne içtin,ne yemedin ne içmedin hepsinin,mümkün müdür??
ASlında yoğurt peynir süt vb yasak;ama herkes yoğurtla yemiş tadından ötürü..Biri bir tarif vermişti domatesi rendeleyip pişir lapayı onunla karıştır güzel oluyuormuş denemek gerek..Bir de birisi pirinçle değil de bulgurla yapıyormuş bunu,kısır gibi oluyormuş da tabi yağsız ve tuzsuz..
Lcarnitie diye bir madde var yyaa yağ yakımını hızlandıran,Ender Saraç'ın formula7sinde de var hani o en çok hayvansal besinlerde bulunuyormuş..Spordan yarım saat önce falan süt içmeyi,ayran içmeyi öneriyorlar hatta yap yakımı hızlansın diye..Ben her gn en azından bir kase yemeye dikkat ediyorum..
Ne demek şişko,döveriz seni alsanaalsanasmile Balık etli olabilirik,toplu olabiliriz,kemiklerimiz iri olabilir;ama şişko zinhar,günaha giriyorsun haberin olaa..
aklinialirimsmile
Dört gün mü beslenmek gerekmiş böyle??Bu çayı bulabilirsem yapayım bari.. zaten diyetten önce bir detoks yapmak gerekmiş yyaaw..Çok sağol yazmışın hepsini,hepsini derken pek bişi de yok ;amaohaoldumsmile
imdaaaaaaaaaat kimse beni gormuyomuuu?
sagolun canim ya olmazmi 90 ustu suan 97 kiloyum boyum 1.68.1 hafta oncesine kadar 103 kiloydum elma diyeti yaparak 6 kiloya yakin verdim ama dayanilmiyo acim acim acim gerci ilk gunlere bakarak alistim aslinda icim disim elma su ve booh yesil cay.yasim 30 evliyim 2 cocuk annesiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?