Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Öldüm bittim yorgunluktan gözlerimi açamıyorum ya temizlik 16:30da bitti 17 de AVM ye arkadaşımın yanına gittim yarım saat orda oyalandım ayakta sonra BıM e alışverişe gittim aldığım şeyler çok ağırdı ve eve kadar yalnız taşıdım 15 dakika sürüyor ev. akşam yemeği olarakta tavuk yedim 2 tane yeşil zeytin içi biberli olandan ekşi ekşi çok özlemişim. Acayip uykum var sevgilimle görüşmem gerekiyor napcam ben tavuk gibi 8de uyumazsam iyi. ama ablam evi çok beğendi tertemiz yapmışsın kardeşim dedi =)))

Lahana diyeti,çorbasıisuyu bilmem nesi bana hiç çekici gelmiyor yyaa akannehir

allah iyiligini versin kirazlari saydinmi????
Ben de sayıyorum,15-20 kiraz bir porsiyon ediyordu yanılmıyorsam..

ABD'de yapılan bir araştırmada, düşük kalorili rejimlerine yoğurt seçeneğini ekleyen ve günde üç öğün yağsız yoğurt yiyen aşırı kiloluların, yoğurtsuz bir diyet uygulayanlara oranla yüzde 22 daha fazla kilo verdikleri ve yüzde 61 daha fazla yağ yaktıkları tespit edildi. Yoğurt yiyenlerin ayrıca, karın bölgelerinde yüzde 81 daha fazla yağ yaktıkları ortaya çıktı.
Yoğurt yiyin!!bayanssulusmile

nasılsınız kızlarrrrrr :)))) bugün sıvı detoksu yaptım yapmasına amma nasılll açım anlatamam sadece çorba su maden suyu meyve ve sebze suyu bitki çayı içtim civanperçemi hayıt otu falan... ay yemin ediyorum ödemlerim indi bir günde çokkkk mutlu oldum:))) ama tartılmıycam yarın sabah görmek istiyorum sonucu:)))) bu arada bugün kpssye girmiş olanlar varsa hayırlı sonuçlar diliyorum:)))

ya sabah pirinç lapası ve 1 domates yedim.öğlen pirinç lapası kayısı yedim.akşam pirinç lapası yicem yine ama ağlıcam yaa :çok üzgünüm: yanına şöyle yogurt eklesem mi yada haşlama tavuk falan.bunlar yasak mıydı. midem almıyor lapayı.bu saate kadar durdum.ama gece de çalışacagım bugün.gece nasıl dayanıcam.sempatiksalakcinni

Gerçekten ya ben ilk 20 gün ne güzel yoğurt yiyordum günde en az 2 öğün bu aralar hiç yemiyorum tekrar yemeye başlamam lazım. Benim amcam yoğurdun yanından çıkan yeşil su var ya onu içerek zayıflamıştı epeyce.

Mutlu haftasonu diliyorum size şişkolar... kaydirigubbakcemile3

Ödemler gitti??Bugünkü menünü istiyorum;ne yedin ne içtin,ne yemedin ne içmedin hepsinin,mümkün müdür??
ASlında yoğurt peynir süt vb yasak;ama herkes yoğurtla yemiş tadından ötürü..Biri bir tarif vermişti domatesi rendeleyip pişir lapayı onunla karıştır güzel oluyuormuş denemek gerek..Bir de birisi pirinçle değil de bulgurla yapıyormuş bunu,kısır gibi oluyormuş da tabi yağsız ve tuzsuz..
Lcarnitie diye bir madde var yyaa yağ yakımını hızlandıran,Ender Saraç'ın formula7sinde de var hani o en çok hayvansal besinlerde bulunuyormuş..Spordan yarım saat önce falan süt içmeyi,ayran içmeyi öneriyorlar hatta yap yakımı hızlansın diye..Ben her gn en azından bir kase yemeye dikkat ediyorum..
Mutlu haftasonu diliyorum size şişkolar... kaydirigubbakcemile3
Ne demek şişko,döveriz seni alsanaalsanasmile Balık etli olabilirik,toplu olabiliriz,kemiklerimiz iri olabilir;ama şişko zinhar,günaha giriyorsun haberin olaa..
aklinialirimsmile

akşamı da kazasız belasız atlattım.gece için yanımda bol miktarda meyve var.ne ararsanız.:):) bir de mısır pirinç patlagı varya eti form.ondan var.geceyi de onlarla geçircem.sabah gelir yatarım zaten.akşam da pirinç lapası meyve yogurt geçiştiririm.sonra çook şükür normal diyetime dönerim.:) bakalım kaç kg vericem.

Bugün yine her öğünüm birbirine girdi,düzenim bozuldu (
SABAH bir haşlanmış yumurta,domates,salatalık,haşhaş,4 zeytin,yarım kk peynir,bir dilim ekmek
ıKı BUÇUK saat kadar sonra 4 kaşık çorba,2 kaşık keşkek,az tavuk eti (düğüne gitmiştik de düğün yemeği )
ıKı SAAT sonra on kiraz,dört-beş lokma kavun
ıKı SAAT sonra tavuk haşlama,domates,salatalık
SAAT 20 gibi bir kepçe yoğurda bir şeftali doğrayıp yedim
Sabah-öğle-akşam olarak yazamadım çünkü belirli bir öğün yok..
50 dk kadar Leslie'yle yürüdüm..Düğüne git gel falan da 40 dk yapar herhalde..Üç litre kadar da su içtim..

merhaba kizlar bende sizdenim aceba benide araniza alirmisiniz?kilolardan kurtulmak icin cok destege ihtiyacim var ben iki gudur kk deyim sayfa sayfa diyet diyet geziyorum neolacak halim bilmiyorum!yer varmi aranizda??

merhaba kizlar bende sizdenim aceba benide araniza alirmisiniz?kilolardan kurtulmak icin cok destege ihtiyacim var ben iki gudur kk deyim sayfa sayfa diyet diyet geziyorum neolacak halim bilmiyorum!yer varmi aranizda??

Yer olmaz mı,90 kilo üstü herkeşler gelebilir..Boyun,kilon yaşın vb nedir uşuğum?? aklinialirimsmile

hepiciğini yazıyorum canımcım özellikle bir çay vardı ben pek kullanmadım ne yalan sölüyüm. ödeme iyi gelir falan dediler ama bugün ondan iki kez içtim...

önce yediklerimi sayayım sonra çayı yazacağım sabah blenderda sebzeleri sıktım yanına da taze meyve suyu içtim arada iki şişe maden suyu içtim öğlen tarhana çorbası içtim iki tabak. arada bir bardak yoğurt suyu içtim akşam da yine sebze ve meyve suyuyla yayla çorbası içtim bütün bnlar sıvı ve böyle beslenmek olmaz biliyorum ama bu dört günlük bir beslenme ve toksinlerden kurtulmak için uğraşıyorum. haa şu anda açlıktan ruhumu teslim etmek üzereyim o ayrı:)))))cokacimcoook

çaya gelince sanırım tüm aktarlardan bulabilirsin ki bugünkü sonuçtan sonra ödemi olan herkese tavsiye ediyorum kabul ediyorum tadı iğrenç ama benim gibi sıvı detoksu yapmayanlar yoğurta karıştırıp biraz da balla yiyebilirler... a.s benimkinin üzerinde herbalpalace civanperçemli çay yazıyor. içindekiler: civan perçemi, hayıt tohumu, ısırgan, mersin yaprağı, oğul otu, kırkkilit, ayrık otu, şerbetçi otu, rezene imiş. ben çooooooooookkkkkk memnun kaldım haberiniz ola kızlar... bundan günde iki kez birer tatlı kaşığı suya karıştırıp içtim. kadın hastalıkalrına da iyi geliyormuş... bir de alırsanız süzmeden içmeyin üzerinde de yazıyor zaten

Son düzenleme:
Dört gün mü beslenmek gerekmiş böyle??Bu çayı bulabilirsem yapayım bari.. zaten diyetten önce bir detoks yapmak gerekmiş yyaaw..Çok sağol yazmışın hepsini,hepsini derken pek bişi de yok ;amaohaoldumsmile

sagolun canim ya olmazmi 90 ustu suan 97 kiloyum boyum 1.68.1 hafta oncesine kadar 103 kiloydum elma diyeti yaparak 6 kiloya yakin verdim ama dayanilmiyo acim acim acim gerci ilk gunlere bakarak alistim aslinda icim disim elma su ve booh yesil cay.yasim 30 evliyim 2 cocuk annesiyim

:)))))))) canım bu toksinlerden arınmak için aslında özellikle ödem sökmek için değil ama saece çayı yapsan diyetine devam edip ödemlerden kurtulursun zaten sanırım ya ben de son bir senede acaip değişiklikler oldu yani kısın domuz gribi oldum atlattım çok şükür tabi yanısıra zatürre ayrıca ocaktan marta kadar altı kez daha normal grip oldum migren v ülser başladı falan falan neyse işte ben de bunun hem psikolojik hem de fizyolojik bir alarm olduğunu düşünüyorum o yüzden diyete başladım detoksu da bu fizyolojik nedenleri biraz hafifletebilmek için yapıyorum. kendimi yeniden sevmeyi öğrenmeye çalışıyorum bedenime uzuuunn süredir iyi davranmadım... malum 136 kilo...((

Bir haftada 6 kilo mu verdin,ne yaptım canım sen.. :1shok: Bir hafta sadece elma ve su mu??akannehir Hoşgeldin aramıza buarada opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…