Evet bazen ara vermekte gerekiyor ama beyni kontrol edebilmek cok önemli işte. Yoksa mide zaten beyne ayak uyduruyorinsan bir an önce zayıflamak istiyor ama menüleri çok kısıtladığı için koruma döneminde yoldan çıkıyor. ama her zaman yediğimiz ölçülerden azaltarak gitsek, sadece şekeri kessek ve yerine az meyve/kuru meyve ya da fit tatlı alternatifleri koysak bence daha iyi olur.
sen de zaman zaman ara verdin. ama bak maşallah dünya kadar kilo verdin
Kiza ne oldu, sana ne dokundu. Gecmis olsun ikinizedeİyi geceler hatunlar ❤
Evde değildim gelemedim. Dr kontrolü vardı kızımın.
2 gündür bişey dokunuyor bana nefes alamayacak kadar şişiyorum inşallah yarın geçmiş olur.
Düzensiz saatsiz yedik bugün.
Dünkü menümde idare ederdi.
Oksurmekten uyuyamiyorum@cankizzzz nasıl oldu kızın?
@bengisu022 anneciğine geçmiş olsun kuzum
Amine Busra nasıl oldunuz?
@KumsalveDeniz siz nasıl oldunuz?
Kızlar sabah en küçük oğluşumu
kısırlaştırmak için veterinere gideceğiz şans dileyin bizeBir aksilik olmadan açsın güzel yeşil gözlerini bebeğim.
Şimdiden gerildim.
Kedi mi?Kızlar sabah en küçük oğluşumu
kısırlaştırmak için veterinere gideceğiz şans dileyin bizeBir aksilik olmadan açsın güzel yeşil gözlerini bebeğim.
Şimdiden gerildim.
Kedi mi?Kızlar sabah en küçük oğluşumu
Şimdiden gerildim.
Geçmiş olsunİyi geceler hatunlar ❤
Evde değildim gelemedim. Dr kontrolü vardı kızımın.
2 gündür bişey dokunuyor bana nefes alamayacak kadar şişiyorum inşallah yarın geçmiş olur.
Düzensiz saatsiz yedik bugün.
Dünkü menümde idare ederdi.
Evet canımKedi mi?
Evet canım kedi. İnşallahKedi mi?
İnşallah sorunsuz atlatırsınız geçmiş olsun
Öksürük yorgunluk yapıyor. bendede kronik öksürük var randevü alamadım bu aralar vakkalarda çoğaldı ....Oksurmekten uyuyamiyorumcok yorgunum
Diğerlerinide kısırlaştırdığın için bilirsin erkek kedi rahat oluyor. Yavrum benimki ksırlaştırdıktan sonra çok rahatladı bayağı stresi filan gitti oğluşunEvet canım
Çok geçmiş olsun.Oksurmekten uyuyamiyorumcok yorgunum
Kızlar sabah en küçük oğluşumu
Şimdiden gerildim.
Biz de öyle umuyoruz. Durulur biraz çılgınDiğerlerinide kısırlaştırdığın için bilirsin erkek kedi rahat oluyor. Yavrum benimki ksırlaştırdıktan sonra çok rahatladı bayağı stresi filan gitti oğluşun
Oksurmekten uyuyamiyorumcok yorgunum
Afiyet olsunPoşet bitki çayları vardı onlardan yaptım bişey yemiycem yersem sabaha kötü olurum.
Çayı içip kitabımı bitiricem inş
Senin şu az uykuyla yaşaman varyaa imreniyorum. su içip yatsanyaPoşet bitki çayları vardı onlardan yaptım bişey yemiycem yersem sabaha kötü olurum.
Aç kalınca özellikle akşamları mide guruldar ya o çok iyi hissettiriyor bana nedensePoşet bitki çayları vardı onlardan yaptım bişey yemiycem yersem sabaha kötü olurum.
Bende simdi limonlu balli su biseyler yapcam. Su kaynadiBi düzeleydiniz sağ salim
Durulur durulur ponçik ponçik olurBiz de öyle umuyoruz. Durulur biraz çılgın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?