Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cocukken cok sık hastalanirdim bende. Öksürük krizleri hic uyutmazdi kimseyi.
Bir gun annem bana öksürme diye bağırdı. İcime icime oksurdum. Sonra babam doktora götürürken de kendimi tutmaya çalıştım. Niye tutuyosun dedi soyledim, oksur rahatla dedi. Ne zaman hastalansam annemin o sözlerini unutmuyorum

Kızlar bugün 12 de başladım gün boyu yedim. Aç değilim ama yeme isteğim var. Siz nasılsınız
Böyle zamanlarda kendine iş bulmaya çalış canım kapı bı müzik aç mutfak dolaplarıni düzenle evi süpür falan bana iyi geliyor
Aman iyi ki tutmuşsun canım bende akşam Instagram'da deli gibi bir restoranın gönderilerine baktım ağzımın suyu aktı avcumu yalayıp kapattım ekranı
İnce bilek seni

Geçmiş olsun canım
Waayss bu saatde
Benim spor saati bu saatler oğlanı uyutup anca yapıyorum
Ben şu an çok açım ince bir çizgide duruyorum doymakla böyle kalmak arasında.
Nasıl duruyorum duramıyomuyum allah bilir.
Yazacaktım sonraki mesajlarına bitki çayı ile kitap kısmını okuyunca rahatladım
Kızlar sabah en küçük oğluşumu
kısırlaştırmak için veterinere gideceğiz şans dileyin bize Bir aksilik olmadan açsın güzel yeşil gözlerini bebeğim.
Şimdiden gerildim.
Sağlıkla gelirsiniz evinize insAllah canım
Oksurmekten uyuyamiyorum cok yorgunum
Ah canım hayırlısıyla bı atlatsaydiniz
Aç kalınca özellikle akşamları mide guruldar ya o çok iyi hissettiriyor bana nedense
Bana da
Bende simdi limonlu balli su biseyler yapcam. Su kaynadi
Şifa olsun insAllah cnm
Ahhh ya sanki bilerek mi hasta oluyorsun benimde çocukluğum aynı öksürükle geçti bronşit vardı her hafta hastanedeydik geceleri hep ayaktaydim annemde öyle
Dimi güzel his :))
Yemeği iftar saati yedim

1 kase mercimek
1 tabak izmir köfte
Az beyaz ekmek
Vişne kompostosu

Ne yemiş olsam bu satte acıkırdım zaten
Afiyet olsun canım gayet güzel dün de et yemiş mıydın canım belki o dokunuyordur

Bir aralık ritüelini koyayım şuraya :)

Bu zinciri hiç tamamlayamadım bu sefer yeniden denemek istiyorum.
Birlikte yapmak isteyen olursa çok sevinirim.
Gündüz renkli çıktı alıcam inş.

Eski videoları da izleyebilirsiniz hepsi çok iyi. Yemek bulaşık mutfakta vakit harcarken açın dönsün orda.

Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
Fit mutlu anne
Aktif Lora
Arzuluu
nisan34
Mthn83
KumsalveDeniz
LenaG
Levaiz
caroline84
She-Raa
cankizzzz
aralik20
mesirmacunu
Ruya
Efser

Kuzum bende günlük tutmayı düşünüyorum. yapmak isteyipte yapamadıklarımı uygulamak açısından doğru rutin oluşturmak için

Oksurmekten uyuyamiyorum cok yorgunum
Komşumun aylık bebeği var öksürük için bunu vermişler tamamen doğal. Sarmaşık yaprağından üretilmiş. Eczanede varmış. Geçen bı arkadaş kendi için kullandı o da memnun kaldı 1 günde etkili dedi

Eklentiler

• IMG-20211227-WA0000.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 23
Bende katilabilirim canım renkli yazıcımiz bozuldu siyah beyaz çıkartırim artık
İyi geceler hatunlar

Sabah
3 dilim esmer ekmek
Tereyağında 2 yumurta
1 elma

Akşam
3 pattis fırınladım büyük değildi
2 dilim tulum peyniri

Dün akşam 1 elma vardı unutmuşum
Afiyet olsun canım güzel menü
Günaydın kızlar
Gözüm ne ekmek görür ne de su.
Bir tek uyku isterim
Günaydın canım uyku problemi benimde var ya son zamanlarda gündüz uyuma fırsatın varsa değerlendir mutlaka

Normal takvim olsa olmaz mı? Bide 14 günlük ayrım ne için onu anlamadım.
Hedeflerimizi yazalım o zaman. Nasıl düzenleyeceğimizi daha iyi anlarız. Bu işi anlayanlar yardımcı olur. Böylece hedefler daha gerçekçi olur. Hemde duyurun diyor. Duyurmuş olalım.

Biliyorum bunu cok kullandik. Bu sefer farkli marka aldim. Cocuklar daha iyi ama bende hâla var öksürük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…