Dimi güzel his :))Aç kalınca özellikle akşamları mide guruldar ya o çok iyi hissettiriyor bana nedense
Kızın ateşi çıkar falan biraz kontrol edim öyle yatim dedimSenin şu az uykuyla yaşaman varyaa imreniyorum. su içip yatsanya
Dimi güzel his :))
Yemeği iftar saati yedim
1 kase mercimek
1 tabak izmir köfte
Az beyaz ekmek
Vişne kompostosu
Ne yemiş olsam bu satte acıkırdım zaten
Böyle zamanlarda kendine iş bulmaya çalış canım kapı bı müzik aç mutfak dolaplarıni düzenle evi süpür falan bana iyi geliyorKızlar bugün 12 de başladım gün boyu yedim. Aç değilim ama yeme isteğim var. Siz nasılsınız
Aman iyi ki tutmuşsun canım bende akşam Instagram'da deli gibi bir restoranın gönderilerine baktım ağzımın suyu aktı avcumu yalayıp kapattım ekranıTüm gün yemesem birşey olmaz hiç aramıyorum. Ama akşam oldu mu ne yesem diye mutfakta dönüp duruyorum sonunda bol karbonhidratlı sağlıksız birşeyler buluyorum. Bugün neredeyse akşam akşam pişi yapacaktım kendimi zor tuttum
İnce bilek seni
Geçmiş olsun canımİyi geceler hatunlar ❤
Evde değildim gelemedim. Dr kontrolü vardı kızımın.
2 gündür bişey dokunuyor bana nefes alamayacak kadar şişiyorum inşallah yarın geçmiş olur.
Düzensiz saatsiz yedik bugün.
Dünkü menümde idare ederdi.
Benim spor saati bu saatler oğlanı uyutup anca yapıyorumWaayss bu saatde
Yazacaktım sonraki mesajlarına bitki çayı ile kitap kısmını okuyunca rahatladımBen şu an çok açım ince bir çizgide duruyorum doymakla böyle kalmak arasında.
Nasıl duruyorum duramıyomuyum allah bilir.
Sağlıkla gelirsiniz evinize insAllah canımKızlar sabah en küçük oğluşumu
kısırlaştırmak için veterinere gideceğiz şans dileyin bizeBir aksilik olmadan açsın güzel yeşil gözlerini bebeğim.
Şimdiden gerildim.
Ah canım hayırlısıyla bı atlatsaydinizOksurmekten uyuyamiyorumcok yorgunum
Bana daAç kalınca özellikle akşamları mide guruldar ya o çok iyi hissettiriyor bana nedense
Şifa olsun insAllah cnmBende simdi limonlu balli su biseyler yapcam. Su kaynadi
Ahhh ya sanki bilerek mi hasta oluyorsun benimde çocukluğum aynı öksürükle geçti bronşit vardı her hafta hastanedeydik geceleri hep ayaktaydim annemde öyleCocukken cok sık hastalanirdim bende. Öksürük krizleri hic uyutmazdi kimseyi.
Bir gun annem bana öksürme diye bağırdı. İcime icime oksurdum. Sonra babam doktora götürürken de kendimi tutmaya çalıştım. Niye tutuyosun dedi soyledim, oksur rahatla dedi. Ne zaman hastalansam annemin o sözlerini unutmuyorum
Afiyet olsun canım gayet güzel dün de et yemiş mıydın canım belki o dokunuyordurDimi güzel his :))
Yemeği iftar saati yedim
1 kase mercimek
1 tabak izmir köfte
Az beyaz ekmek
Vişne kompostosu
Ne yemiş olsam bu satte acıkırdım zaten
Kuzum bende günlük tutmayı düşünüyorum. yapmak isteyipte yapamadıklarımı uygulamak açısından doğru rutin oluşturmak için
Bir aralık ritüelini koyayım şuraya :)
Bu zinciri hiç tamamlayamadım bu sefer yeniden denemek istiyorum.
Birlikte yapmak isteyen olursa çok sevinirim.
Gündüz renkli çıktı alıcam inş.
Eski videoları da izleyebilirsiniz hepsi çok iyi. Yemek bulaşık mutfakta vakit harcarken açın dönsün orda.
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
Fit mutlu anne
Aktif Lora
Arzuluu
nisan34
Mthn83
KumsalveDeniz
LenaG
Levaiz
caroline84
She-Raa
cankizzzz
aralik20
mesirmacunu
Ruya
Efser
Komşumun aylık bebeği var öksürük için bunu vermişler tamamen doğal. Sarmaşık yaprağından üretilmiş. Eczanede varmış. Geçen bı arkadaş kendi için kullandı o da memnun kaldı 1 günde etkili dediOksurmekten uyuyamiyorumcok yorgunum
Bende katilabilirim canım renkli yazıcımiz bozuldu siyah beyaz çıkartırim artık
Bir aralık ritüelini koyayım şuraya :)
Bu zinciri hiç tamamlayamadım bu sefer yeniden denemek istiyorum.
Birlikte yapmak isteyen olursa çok sevinirim.
Gündüz renkli çıktı alıcam inş.
Eski videoları da izleyebilirsiniz hepsi çok iyi. Yemek bulaşık mutfakta vakit harcarken açın dönsün orda.
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
Fit mutlu anne
Aktif Lora
Arzuluu
nisan34
Mthn83
KumsalveDeniz
LenaG
Levaiz
caroline84
She-Raa
cankizzzz
aralik20
mesirmacunu
Ruya
Efser
Afiyet olsun canım güzel menüİyi geceler hatunlar
Sabah
3 dilim esmer ekmek
Tereyağında 2 yumurta
1 elma
Akşam
3 pattis fırınladım büyük değildi
2 dilim tulum peyniri
Dün akşam 1 elma vardı unutmuşum
Günaydın canım uyku problemi benimde var ya son zamanlarda gündüz uyuma fırsatın varsa değerlendir mutlakaGünaydın kızlar
Gözüm ne ekmek görür ne de su.
Bir tek uyku isterim
Biliyorum bunu cok kullandik. Bu sefer farkli marka aldim. Cocuklar daha iyi ama bende hâla var öksürükKomşumun aylık bebeği var öksürük için bunu vermişler tamamen doğal. Sarmaşık yaprağından üretilmiş. Eczanede varmış. Geçen bı arkadaş kendi için kullandı o da memnun kaldı 1 günde etkili dedi
Anladım ben yeni keşfettimBiliyorum bunu cok kullandik. Bu sefer farkli marka aldim. Cocuklar daha iyi ama bende hâla var öksürük
Prospan, bisol natur, grintussAnladım ben yeni keşfettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?