o ne canım anlamadımNormal takvim olsa olmaz mı? Bide 14 günlük ayrım ne için onu anlamadım.
Hedeflerimizi yazalım o zaman. Nasıl düzenleyeceğimizi daha iyi anlarız. Bu işi anlayanlar yardımcı olur. Böylece hedefler daha gerçekçi olur. Hemde duyurun diyor. Duyurmuş olalım.
Bebeğim uyuyunca ben de uyudum, çok iyi geldi valla. Gündüz uyuduğum için de gece geç yatıyorum ve 1saatte-2 saatte bir oğlum ağlayarak kalkıyor, onun gönlünü ediyorum . Gece uykusu çok önemli, uyuyabilen çok şanslı vallaGünaydın canım uyku problemi benimde var ya son zamanlarda gündüz uyuma fırsatın varsa değerlendir mutlaka
bir inceleyeyim bunu
Bir aralık ritüelini koyayım şuraya :)
Bu zinciri hiç tamamlayamadım bu sefer yeniden denemek istiyorum.
Birlikte yapmak isteyen olursa çok sevinirim.
Gündüz renkli çıktı alıcam inş.
Eski videoları da izleyebilirsiniz hepsi çok iyi. Yemek bulaşık mutfakta vakit harcarken açın dönsün orda.
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
Fit mutlu anne
Aktif Lora
Arzuluu
nisan34
Mthn83
KumsalveDeniz
LenaG
Levaiz
caroline84
She-Raa
cankizzzz
aralik20
mesirmacunu
Ruya
Efser
Bizde de aynı durum hakim cnm uyku eğitimi vermedim o kadar sık uyanmasa da bı kaç kez uyanıyor gece insAllah bı 5-6 ay sonra düzene gireriz biz emzirmeyi bırakıncaBebeğim uyuyunca ben de uyudum, çok iyi geldi valla. Gündüz uyuduğum için de gece geç yatıyorum ve 1saatte-2 saatte bir oğlum ağlayarak kalkıyor, onun gönlünü ediyorum . Gece uykusu çok önemli, uyuyabilen çok şanslı valla
Bence de yapacağımız hayat boyu devam ettireceğimiz bir yaşam tarzı olmalı. Ben buraya ilk geldiğimde 103 kg dum. Şimdi 86 civarı. Ama dikkat etmeseydim üstüne en az 10 kg eklerdimdur kalk şeklinde ilerlemek gerekiyor sanırım. az az ve kalıcı kilo vermek
Çok da fark yok bence
Abim hiç diyet yapmıyor iş yerine yürüyerek gidiyor(, 10 dk mesafe) bir de son lokmamı bıraktım safece dedi. 3 d baklava yerine 1 d yedim dedi 20 kg verdi.insan bir an önce zayıflamak istiyor ama menüleri çok kısıtladığı için koruma döneminde yoldan çıkıyor. ama her zaman yediğimiz ölçülerden azaltarak gitsek, sadece şekeri kessek ve yerine az meyve/kuru meyve ya da fit tatlı alternatifleri koysak bence daha iyi olur.
sen de zaman zaman ara verdin. ama bak maşallah dünya kadar kilo verdin
afiyet olsun canım. sporun çok güzel olmuşİyi akşamlar kızlar, bugünkü menüm:
Kahvaltı 13.00: 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim köy peyniri, 2 ince dilim beyaz ekmek,dereotu, maydanoz, çay
Öğle Yemeği 15.30: 2 kepçe kırmızı mercimek çorbası, 10 fındık, 10 badem, 1 hurma
Akşam yemeği 17.30: 3 kepçe yayla çorbası(buğdayla yapılmış), 2 yk imambayıldı, yeşil salata, 4 dilim turp
Ara öğün 19.30: 2 hurma, çay
Kaçamaklar 22.30 : ince 1 dilim çikolatalı yeni yıl pastası, 1 çay bardağı az şekerli menengiç kahvesi
Su: 3 litre olmuştur
Spor: oğlanı oda oda gezdirdim
canım zaten yediklerimizin miktarını azaltsak bile bize yeter. bak ne güzel işte. 20 kilo az mı. maşallah. dediği gibi 3 dilim yeme de baklavayı 1 dilim ye. neyimize yetmiyor.Abim hiç diyet yapmıyor iş yerine yürüyerek gidiyor(, 10 dk mesafe) bir de son lokmamı bıraktım safece dedi. 3 d baklava yerine 1 d yedim dedi 20 kg verdi.
Kötü bir anı olmuş. Belki öksürmene üzülüp öyle tepki vermiş olabilir.Cocukken cok sık hastalanirdim bende. Öksürük krizleri hic uyutmazdi kimseyi.
Bir gun annem bana öksürme diye bağırdı. İcime icime oksurdum. Sonra babam doktora götürürken de kendimi tutmaya çalıştım. Niye tutuyosun dedi soyledim, oksur rahatla dedi. Ne zaman hastalansam annemin o sözlerini unutmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?