Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

o ne canım anlamadım

Günaydın canım uyku problemi benimde var ya son zamanlarda gündüz uyuma fırsatın varsa değerlendir mutlaka
Bebeğim uyuyunca ben de uyudum, çok iyi geldi valla. Gündüz uyuduğum için de gece geç yatıyorum ve 1saatte-2 saatte bir oğlum ağlayarak kalkıyor, onun gönlünü ediyorum . Gece uykusu çok önemli, uyuyabilen çok şanslı valla

bir inceleyeyim bunu geçen yıl bakıp geçmiştim sanırım. yapmamıştım.

Bizde de aynı durum hakim cnm uyku eğitimi vermedim o kadar sık uyanmasa da bı kaç kez uyanıyor gece insAllah bı 5-6 ay sonra düzene gireriz biz emzirmeyi bırakınca

Kahvaltı 9:45
2 dilim tbe ile tost yeşillik
2 tane küçük pankek
1 bardak ayran
3 çilek yedim

Öğle 13:30
1 buçuk kepçe bamya çorbası
Salata
1 bardak ayran
3 minik bulgursuz dolma
1 dilim tbe
1 tane tam buğdayli gevrek
1 minik fit top

Türk kahvesi az şekerli

Ara 16:30
1 bardak süt
Yarım elma

Akşam 19:30
1 kepce mantar çorbası
3 yk tavuklu menemen(yumurtasız)
Salata
2 yk yoğurt

Su 2 lt anca olur
Spor gece 40 dk yürüyüş yapacağım

dur kalk şeklinde ilerlemek gerekiyor sanırım. az az ve kalıcı kilo vermek
Bence de yapacağımız hayat boyu devam ettireceğimiz bir yaşam tarzı olmalı. Ben buraya ilk geldiğimde 103 kg dum. Şimdi 86 civarı. Ama dikkat etmeseydim üstüne en az 10 kg eklerdim

Abim hiç diyet yapmıyor iş yerine yürüyerek gidiyor(, 10 dk mesafe) bir de son lokmamı bıraktım safece dedi. 3 d baklava yerine 1 d yedim dedi 20 kg verdi.

İyi akşamlar kızlar, bugünkü menüm:
Kahvaltı 13.00: 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim köy peyniri, 2 ince dilim beyaz ekmek,dereotu, maydanoz, çay

Öğle Yemeği 15.30: 2 kepçe kırmızı mercimek çorbası, 10 fındık, 10 badem, 1 hurma

Akşam yemeği 17.30: 3 kepçe yayla çorbası(buğdayla yapılmış), 2 yk imambayıldı, yeşil salata, 4 dilim turp

Ara öğün 19.30: 2 hurma, çay

Kaçamaklar 22.30 : ince 1 dilim çikolatalı yeni yıl pastası, 1 çay bardağı az şekerli menengiç kahvesi

Su: 3 litre olmuştur

Spor: oğlanı oda oda gezdirdim

Son düzenleme:
afiyet olsun canım. sporun çok güzel olmuş

Abim hiç diyet yapmıyor iş yerine yürüyerek gidiyor(, 10 dk mesafe) bir de son lokmamı bıraktım safece dedi. 3 d baklava yerine 1 d yedim dedi 20 kg verdi.
canım zaten yediklerimizin miktarını azaltsak bile bize yeter. bak ne güzel işte. 20 kilo az mı. maşallah. dediği gibi 3 dilim yeme de baklavayı 1 dilim ye. neyimize yetmiyor.
neyse biz de Allahın izniyle başaracağız

Kötü bir anı olmuş. Belki öksürmene üzülüp öyle tepki vermiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…