Gel bacim sarilip aglasalimMerhaba kızlar koruma dönemi kilo alma dönemine dönüştü benim kaç kiloyum bilmiyorum bile tartılmaya korkuyorumBeni de alır mısınız aranıza
İsmin tanidik geldi meraba. Ben buraya ilk 2017de gelmistim. O zamanlar buradamiydinŞifremi unutmuşum girene kadar canım çıktı hayat yordu yaşlandım buraya geldiğimde 1 tenecik kızım vardı 3 yaşında şimdi 11. Sinifta ve arkasından gelen 2 cadiyla birlikte 3 kizcem oldu
Tartina muhtesem attimGünaydın kızlardün feci bı gündü benim için uykusuzluk yorgunluk beni bitirdi menüm felaketti baş ağrısı sinir stres derken yedim de neyse ki bu gece biraz daha iyi uyudu oğlumda bende tartı yüzümü gülerek güne başlamami sağladı 79.6 dünki menü ve mesajları okuyamadım sizler nasilsinz menümü birazdan yazarim
bende günde 10 saat masa başı çalışıyorum , 10 bin adım benim için hayal gibi :)) nasip bakalımBenim içinde normalde çok zor ama dün çarşı pazar baya bir gezdim şimdi baktım olmuş o kadarnormalde saatlerce yürüyüş yapayım yok yine yapamıyordum
Çokta almamişsın ama ipin ucunu kaçırmadan önlem alman en güzeli canımBugün güya yürüyüş yapacaktım çarşıda işlerim vardı ama arabayı yeni öğrenme hevesiyle arabayı tercih ettim inşallah bugün okulda asansörü kullanmayıp yürüyeceğimŞimdilik iyi gidiyor kahvaltıda inşallah cozutmam Bu arada 4 kilo almışım bunun 3 kilosunu son 1 ayda aldım
Tartina muhtesem attim
Hadi hayırlısı canımTünaydın hatunlar ❤
Kızımı sabahtan dr götürdüm gelemedim.
Tamda bişey diyemedi tahlilden sonra bakalım ne diycek.
Eski ve hayırsız bir şüşko gelmişnursena Hoşgeldin.
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
Fit mutlu anne
Aktif Lora
nisan34
Mthn83
KumsalveDeniz
LenaG
Levaiz
caroline84
She-Raa
cankizzzz
aralik20
mesirmacunu
Ruya
Efser
Cookiie
MuMu85
nursena
hzlsel
Zaten şart değilmiş adım arttıkça sağlık artıyor ama 7bin de olabilir bubende günde 10 saat masa başı çalışıyorum , 10 bin adım benim için hayal gibi :)) nasip bakalım
benim daha önce 105den 70' düşme hikayem varZaten şart değilmiş adım arttıkça sağlık artıyor ama 7bin de olabilir bu
benim daha önce 105den 70' düşme hikayem varBonus o zmaan farklı bir işte çalışıyordum günlük en az 11 - 12 bin adım atıyordum , o şekilde vermiştim o kiloyu , 3 senede geri aldım ama insan gibi yemedim...
10bin diye sartlama ama 5 binle başla mesela. Ben eylulden sonra arttirdigimda 10 kg verdim ama 2 beden incelme oldu resmen. Bende direkt 10 bin atamadimbenim daha önce 105den 70' düşme hikayem varBonus o zmaan farklı bir işte çalışıyordum günlük en az 11 - 12 bin adım atıyordum , o şekilde vermiştim o kiloyu , 3 senede geri aldım ama insan gibi yemedim...
Geçmiş olsun bonusTünaydın hatunlar ❤
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
Fit mutlu anne
Aktif Lora
nisan34
Mthn83
KumsalveDeniz
LenaG
Levaiz
caroline84
She-Raa
cankizzzz
aralik20
mesirmacunu
Ruya
Efser
Cookiie
MuMu85
nursena
hzlsel
Masa başında olunca evet ya çok zor olur akşam çıkıp yürüyim desen nereye kadar insan hele soğuklarda işten çıkınca biran evvel kendini eve atmak istiyorbende günde 10 saat masa başı çalışıyorum , 10 bin adım benim için hayal gibi :)) nasip bakalım
2009 da falan heralde başladım gel gitler çok olddu zayıflayınca gidion kilo alınca geliom öle vefasızimİsmin tanidik geldi meraba. Ben buraya ilk 2017de gelmistim. O zamanlar buradamiydin
Hayat yoruyor beni Evet o benimTünaydın hatunlar ❤
Evet 6 7 bin adım günlük iyi diye biliyorum bende ben diyetisyene giderken 30 40 dk yürü diyordu günlükZaten şart değilmiş adım arttıkça sağlık artıyor ama 7bin de olabilir bu
Bana baslarda hafta da 3 4 gün diyordu. Yani onemli olan bir yerden başlamak. Evde leslie tarzi şeyler cok iyiEvet 6 7 bin adım günlük iyi diye biliyorum bende ben diyetisyene giderken 30 40 dk yürü diyordu günlük
Evet hergün olsa çok çok iyi dedi ama şartlamıyorum 3 4 gün olsun demişti bana da. Yani çıkamayınca leslie yapılır bence de evde onlarda çok iyi oluyor.Bana baslarda hafta da 3 4 gün diyordu. Yani onemli olan bir yerden başlamak. Evde leslie tarzi şeyler cok iyi
Ben geçen sene markete bile gidemiyodum o kadar evde kaldim yani. Ama evde yerinde yürüme eliptik bolgesel hareketler hep birseyler denedimEvet hergün olsa çok çok iyi dedi ama şartlamıyorum 3 4 gün olsun demişti bana da. Yani çıkamayınca leslie yapılır bence de evde onlarda çok iyi oluyor.
Aletlerinmi vardı kendinmi yaptınBen geçen sene markete bile gidemiyodum o kadar evde kaldim yani. Ama evde yerinde yürüme eliptik bolgesel hareketler hep birseyler denedim
Evde eliptik bisiklet var ama cocuklardan cok binemedim. Kendim bolgesel hareketler yaptim aletler yokAletlerinmi vardı kendinmi yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?