Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler. Ben boşa saldim bodoslama duvara vurdum diyebilirim. Koruma dönemi cok zor gececek belli ki kendimi hizaya almak istiyorum ama bugunde olmadi

Nasıl oldunuz kuzum? Korumada serbest gün yapsan mı? Beni düşün koruyorum hep bunu bi gün çok yersem bi gün az dengeli bi öğün çoksa diğeri az şeklinde kpruyorum bu kilomu.

Seninkide o mantık olabilir.

Nasıl oldunuz kuzum? Korumada serbest gün yapsan mı? Beni düşün koruyorum hep bunu bi gün çok yersem bi gün az dengeli bi öğün çoksa diğeri az şeklinde kpruyorum bu kilomu.

Seninkide o mantık olabilir.
Ben baştan oyleydim ama cumadan beri abur cubura aşırı derece yoneldim surekli elim gidiyor. Şöyle düşündüm kendime ayri yemek tabak ya da fit tarifler falan yapmadikça frenlemem zor. Bakalim yarın birşeyler yapmaya çalışcam. Geçen yıl bu tempoda nasil diyet yapmisim diyorum ama bebişim kucukken sakindi. Allahin lutfuymuş

Günlük bi hakkın olsun büşra belki zaten yediğin için daha kafa rahat olur

İyi akşamlar kızlar bugünün menüsü
Kah 1 poaca
Ara 1 hurma 1 d kabak tatlısı(şekeri min), 3 5 fındık
Öğlen Çökelek yoğurtlu karnabahar zeytin 2 3 d ekmek
Akşam tavuklu bulgur pilavı
Salata 1 2 çatal karnabahar turşu
Bugün 3 öğünde karbon vardı maalese. İyi tarafı 6 30 dan sonra hiç bir şey Yemedim.

İyi geceler hanımlar

Sabah 2 muz,1 bardak yarım yağlı süt
Öğle 2 muz, 1 bardak yarım yağlı süt,2 küçük kare çikolata
Akşam midem çok kazındı çeyrek çavdar ekmeğine beyaz peynir ve sucuktan tost yaptım,1 bardak ayran
2 litre su içtim

Merhaba kızlar koruma dönemi kilo alma dönemine dönüştü benim kaç kiloyum bilmiyorum bile tartılmaya korkuyorum Beni de alır mısınız aranıza
demeee bee hzlsel ben buu kilo verme sürecinde sabrım sınandığında diyet başarı öykülerine girip senin yazını okuyoruum. Bana büyük motivasyonsun , sakın kilo alayım deme :) hemen gel hemen

Şifremi unutmuşum girene kadar canım çıktı hayat yordu yaşlandım buraya geldiğimde 1 tenecik kızım vardı 3 yaşında şimdi 11. Sinifta ve arkasından gelen 2 cadiyla birlikte 3 kizcem oldu
Allah bağışlasıın :) hoşgeldinizz ben tanımıyorum ama tanıyanlar illa kii vardır, hadi bool bool eksiler nasip olsun

Menüne yorum yapmam daha yeni başladın yürüyüş olmasi çooook güzel
Yürüyüş çok planlı değildi, tartı almaya giderken baktım 1 saatlik yüruyüş olucak. akşam evede geç kalıyorum koşturarak gidip aldım onuda yüruyüş saydım

önerilere her zaman açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…