İyi geceler. Ben boşa saldim bodoslama duvara vurdum diyebilirim. Koruma dönemi cok zor gececek belli kikendimi hizaya almak istiyorum ama bugunde olmadi
Yımırta yi yımırtaİyi akşamlar güzeller
Sabah 1 dilim beyaz ekmek 1 domates 2 dilim peynir
Ogle 1 kepce kuru fasulye susuz
Aksam 1 tabak firinda karnabahar
Ara ogun hurma turk kahvesi
3 litre su ve 5000 adim
Ben baştan oyleydim ama cumadan beri abur cubura aşırı derece yoneldim surekli elim gidiyor. Şöyle düşündüm kendime ayri yemek tabak ya da fit tarifler falan yapmadikça frenlemem zor. Bakalim yarın birşeyler yapmaya çalışcam. Geçen yıl bu tempoda nasil diyet yapmisim diyorumNasıl oldunuz kuzum? Korumada serbest gün yapsan mı? Beni düşün koruyorum hep bunu bi gün çok yersem bi gün az dengeli bi öğün çoksa diğeri az şeklinde kpruyorum bu kilomu.
Seninkide o mantık olabilir.
Ben baştan oyleydim ama cumadan beri abur cubura aşırı derece yoneldim surekli elim gidiyor. Şöyle düşündüm kendime ayri yemek tabak ya da fit tarifler falan yapmadikça frenlemem zor. Bakalim yarın birşeyler yapmaya çalışcam. Geçen yıl bu tempoda nasil diyet yapmisim diyorumama bebişim kucukken sakindi. Allahin lutfuymuş
Cok sagliksiz ama bu şekilde. Ciddiyim bedenim hic iyi değilGünlük bi hakkın olsun büşra belki zaten yediğin için daha kafa rahat olur
demeee beeMerhaba kızlar koruma dönemi kilo alma dönemine dönüştü benim kaç kiloyum bilmiyorum bile tartılmaya korkuyorumBeni de alır mısınız aranıza
Allah bağışlasıın :) hoşgeldinizz ben tanımıyorum ama tanıyanlar illa kii vardır, hadi bool bool eksiler nasip olsunŞifremi unutmuşum girene kadar canım çıktı hayat yordu yaşlandım buraya geldiğimde 1 tenecik kızım vardı 3 yaşında şimdi 11. Sinifta ve arkasından gelen 2 cadiyla birlikte 3 kizcem oldu
Yürüyüş çok planlı değildi, tartı almaya giderken baktım 1 saatlik yüruyüş olucak. akşam evede geç kalıyorum koşturarak gidip aldım onuda yüruyüş saydımMenüne yorum yapmam daha yeni başladınyürüyüş olmasi çooook güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?