Selam canım:)Tünaydın hatunlar ❤
Kızımı sabahtan dr götürdüm gelemedim.
Tamda bişey diyemedi tahlilden sonra bakalım ne diycek.
Eski ve hayırsız bir şüşko gelmiş @nursena Hoşgeldin.
Amine Busra
60kiloyum
@74FRIDA
@asumanzeynep
@bengisu022
Fit mutlu anne
@Aktif Lora
@nisan34
@yst38
@KumsalveDeniz
@LisbethS
Levaiz
@caroline84
@She-Raa
@cankizzzz
@aralik20
mesirmacunu
@Ruya
@Efser
Cookiie
@MuMu85
@nursena
hzlsel
hoşgeldin canım.2009 da falan heralde başladım gel gitler çok olddu zayıflayınca gidion kilo alınca geliom öle vefasızim
Hayat yoruyor beni Evet o benimgeçmiş olsun kaç yaşında oldu kizcen bonusum
2 çocuk karar vallahi 3 çocuk yoruyor insanı bide böyle taindi şehir deistirmeydi derken yeni düzen zor toparliorum
Ennson 2019 ağustosta 78 kiloya düştüm diyetisyen eşliğinde 2020 Şubat ayına kadar korudum bı covit olduk ailecek daha kendimi toparlayamadim aldım gene kilocuklari oldum 94 gene günde 10biňadim atilmicak.bi adım deil aslinda ama ben yan gelip yatmayi tercih ettiğinden tosbik gibiyim zayıflık güzel şey ama cokk yoruldum alıp vermekten kendime neden bu işkenceyi yapiorum anlamıyorum velhasıl duzelicez ins besağlık olsun yeterki
2009 da falan heralde başladım gel gitler çok olddu zayıflayınca gidion kilo alınca geliom öle vefasızim
Hayat yoruyor beni Evet o benimgeçmiş olsun kaç yaşında oldu kizcen bonusum
2 çocuk karar vallahi 3 çocuk yoruyor insanı bide böyle taindi şehir deistirmeydi derken yeni düzen zor toparliorum
Ennson 2019 ağustosta 78 kiloya düştüm diyetisyen eşliğinde 2020 Şubat ayına kadar korudum bı covit olduk ailecek daha kendimi toparlayamadim aldım gene kilocuklari oldum 94 gene günde 10biňadim atilmicak.bi adım deil aslinda ama ben yan gelip yatmayi tercih ettiğinden tosbik gibiyim zayıflık güzel şey ama cokk yoruldum alıp vermekten kendime neden bu işkenceyi yapiorum anlamıyorum velhasıl duzelicez ins besağlık olsun yeterki
Sorma canım ya 3 aydır korumadayım ilk 2 ay güzeldi koruyordum ama şu son 1 ay aldım bütün kiloları ve baktım gidişat iyi değil ne zor ya vermesi ayrı dert koruması apayrıGel bacim sarilip aglasalim
Merhaba canım geçmiş olsun bu arada inşallah sonuçlar güzel çıkarTünaydın hatunlar ❤
Kızımı sabahtan dr götürdüm gelemedim.
Tamda bişey diyemedi tahlilden sonra bakalım ne diycek.
Eski ve hayırsız bir şüşko gelmiş @nursena Hoşgeldin.
Amine Busra
60kiloyum
@74FRIDA
@asumanzeynep
@bengisu022
Fit mutlu anne
@Aktif Lora
@nisan34
@yst38
@KumsalveDeniz
@LisbethS
Levaiz
@caroline84
@She-Raa
@cankizzzz
@aralik20
mesirmacunu
@Ruya
@Efser
Cookiie
@MuMu85
@nursena
hzlsel
Öyle canım ipin ucunu tutmaya çalışıyorum kaçtı kaçacakÇokta almamişsın ama ipin ucunu kaçırmadan önlem alman en güzeli canım
Hadi hayırlısı canım
Bende aynı durumdayım canim. Bugun iyi gidiyor sayilirSorma canım ya 3 aydır korumadayım ilk 2 ay güzeldi koruyordum ama şu son 1 ay aldım bütün kiloları ve baktım gidişat iyi değil ne zor ya vermesi ayrı dert koruması apayrı
Merhaba canım geçmiş olsun bu arada inşallah sonuçlar güzel çıkar
Öyle canım ipin ucunu tutmaya çalışıyorum kaçtı kaçacak
Şimdilik iyi ama akşamları fena geçiyor ya cipse dadandım yine 30 yaşındayım her yerim sivilce oldu ergenler gibiBende aynı durumdayım canim. Bugun iyi gidiyor sayilir
Bende her türlü şeyi çok abarttim. Ayar verme zamani geldiŞimdilik iyi ama akşamları fena geçiyor ya cipse dadandım yine 30 yaşındayım her yerim sivilce oldu ergenler gibiİnşallah güzel bitirelim günü
Kendin ilac verdinmi ya da probiyotik. Kesmiş olabilir onlarKakayı bi versek sonuç.çıkacak :) şaka gibi bekledim götürdüm doktora ne yani ishali kesildi mi sabahtan beri yapmadı
Aynen canım 6lara uzun süre sonra kavuştuk zaten bu kadar kısa sürede veda etmeyelimBende her türlü şeyi çok abarttim. Ayar verme zamani geldi
Aa çok iyi. O tarz uygulamalar var aslında bir ara ben onlardanda baya faydalandım. Birdaha indireyimde yapayımEvde eliptik bisiklet var ama cocuklardan cok binemedim. Kendim bolgesel hareketler yaptim aletler yok
evet haklısın bende 4-5 bin civarlarında bitiryorum günü bakalım :)10bin diye sartlama ama 5 binle başla mesela. Ben eylulden sonra arttirdigimda 10 kg verdim ama 2 beden incelme oldu resmen. Bende direkt 10 bin atamadim
ahh sormaMasa başında olunca evet ya çok zor olur akşam çıkıp yürüyim desen nereye kadar insan hele soğuklarda işten çıkınca biran evvel kendini eve atmak istiyor
Aa ne kadar güzel ismi var lila bayıldımevet haklısın bende 4-5 bin civarlarında bitiryorum günü bakalım :)
ahh sormae eve git yemek yap bulaşık toparla e bide benim minnak bi kedi kızım var lila :) oda bekliyor akşam olsun oynayalım diye, oda benden hallice maşallah :) olmadı beraber spora başlıcaz artık lilayla
Teşekkür ederiiiz :) evet deneyelim bakalım olucak mıı :))Aa ne kadar güzel ismi var lila bayıldım
Başlayın valla ne güzel olur anne kız
Kaç yaşında çok küçükse biraz zor olabilir mi acabaTeşekkür ederiiiz :) evet deneyelim bakalım olucak mıı :))
Oww cips bende bayadir yemiyorum en son eşim almıştı dolapta bekliyor poşette çocuklarla eşim çayla atistiriyor arada beni kuruyemiş kurabiye bitiriyordu yaklaşık 2 haftadır çayı boş içiyorumŞimdilik iyi ama akşamları fena geçiyor ya cipse dadandım yine 30 yaşındayım her yerim sivilce oldu ergenler gibiİnşallah güzel bitirelim günü
Kaç yaşında çok küçükse biraz zor olabilir mi acaba
Yeme boşver canım zaten ağzını sürünce hemen bağımlılık yapıyor her akşam getirden sipariş edesin geliyor bir de indirim filan yapıyorlar ama artık şeytana uymak yokOww cips bende bayadir yemiyorum en son eşim almıştı dolapta bekliyor poşette çocuklarla eşim çayla atistiriyor arada beni kuruyemiş kurabiye bitiriyordu yaklaşık 2 haftadır çayı boş içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?