Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam canım:)
Geçmiş olsun tahlilleriniz güzel çıkar inşallah

Dün yazmayı unuttum
- Kahvaltı klasik 1 haşlanmış yumurtalı ekmeksizdi
- Akşam 1 kase tarhana 4 kaşık bamya ve yoğurt yedim
- 3 lt su içildi bu hafta spor yok haftaya başlayacağım

hoşgeldin canım.

1.sınıfa gidiyor en küçüğü. Yuvarlanıp gidiyoruz. Salgın başlangıcında çok kararlıydım başlamıştım.
Okullarla eve kapanmak beni bitirdi.

Covid çok şey götürdü benden.

Gel bacim sarilip aglasalim
Sorma canım ya 3 aydır korumadayım ilk 2 ay güzeldi koruyordum ama şu son 1 ay aldım bütün kiloları ve baktım gidişat iyi değil ne zor ya vermesi ayrı dert koruması apayrı
Merhaba canım geçmiş olsun bu arada inşallah sonuçlar güzel çıkar
Çokta almamişsın ama ipin ucunu kaçırmadan önlem alman en güzeli canım

Hadi hayırlısı canım
Öyle canım ipin ucunu tutmaya çalışıyorum kaçtı kaçacak

Bende aynı durumdayım canim. Bugun iyi gidiyor sayilir

10bin diye sartlama ama 5 binle başla mesela. Ben eylulden sonra arttirdigimda 10 kg verdim ama 2 beden incelme oldu resmen. Bende direkt 10 bin atamadim
evet haklısın bende 4-5 bin civarlarında bitiryorum günü bakalım :)
Masa başında olunca evet ya çok zor olur akşam çıkıp yürüyim desen nereye kadar insan hele soğuklarda işten çıkınca biran evvel kendini eve atmak istiyor
ahh sorma e eve git yemek yap bulaşık toparla e bide benim minnak bi kedi kızım var lila :) oda bekliyor akşam olsun oynayalım diye, oda benden hallice maşallah :) olmadı beraber spora başlıcaz artık lilayla

Aa ne kadar güzel ismi var lila bayıldım
Başlayın valla ne güzel olur anne kız

Şimdilik iyi ama akşamları fena geçiyor ya cipse dadandım yine 30 yaşındayım her yerim sivilce oldu ergenler gibi İnşallah güzel bitirelim günü
Oww cips bende bayadir yemiyorum en son eşim almıştı dolapta bekliyor poşette çocuklarla eşim çayla atistiriyor arada beni kuruyemiş kurabiye bitiriyordu yaklaşık 2 haftadır çayı boş içiyorum

Oww cips bende bayadir yemiyorum en son eşim almıştı dolapta bekliyor poşette çocuklarla eşim çayla atistiriyor arada beni kuruyemiş kurabiye bitiriyordu yaklaşık 2 haftadır çayı boş içiyorum
Yeme boşver canım zaten ağzını sürünce hemen bağımlılık yapıyor her akşam getirden sipariş edesin geliyor bir de indirim filan yapıyorlar ama artık şeytana uymak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…