Ya yaaaSeni yiyerim menü yazmış yürüyüş yapmış
Hoşgeldin NursenaBir merhaba desem beni hatırlayan varmıdır gurupta yoksa bir benmi kaldım yıllardır kilo alıp verip doğuran tekrar alan ve hala 94 kilo olan bu gurup deisisik bı gönül bağı yi
Geçmiş olsun canımKızım hasta tabloya bakamıyorum bugün.
Hoşgeldin canım hatrlyrm seni. NasılsınŞifremi unutmuşum girene kadar canım çıktı hayat yordu yaşlandım buraya geldiğimde 1 tenecik kızım vardı 3 yaşında şimdi 11. Sinifta ve arkasından gelen 2 cadiyla birlikte 3 kizcem oldu
Akşam doyurucu bir yemek olsaydı daha iyi olurdu.bugün karbon alma dünü dengelersin3 Ocak
Kahvaltı 11:00
Yarım yeşil elma
2 yk yulaf
Tarçın
4 yk yoğurt
Ara 14:00
1 çb leblebi
Yeşilçay
Ara 15:00(tamamen amaçsız yediklerim)
3 pankek, yarım açma
1 bardak süt
1 etipuf, 1 biskrem, 1 kare bitter
Ara 17:00
1 elma
1 havuç
Akşam 18:30
3 soğan halkası
3 ince dilim patates kızartması
Peynir,zeytin, yoğurt
3 tam ceviz
Yarım dilim tbe
1 çk bal
Su 2 lt geçmiştir
Spor yok
Listeme sadık kalıcam bugün cnm insAllah sadece ekmek ve çorba var karbon onlarda yararlı karbonhidrat snrmAkşam doyurucu bir yemek olsaydı daha iyi olurdu.bugün karbon alma dünü dengelersin
Bonus geçmedi miİshaldi canım
3 ay oldu bırakalı ama şu son 1 aydır çok cıvıttım hemen toparlamam lazım geri döndüm öyle olunca motive edebiliyorsam çok mutlu olurum çünkü ben de kendimi hep öyle motive ettim inşallah sen de başkalarına motivasyon olacaksındemeee beehzlsel ben buu kilo verme sürecinde sabrım sınandığında diyet başarı öykülerine girip senin yazını okuyoruum. Bana büyük motivasyonsun , sakın kilo alayım deme :) hemen gel hemen
Hoşbuldum bonusum burdaymis halaaa kralicemAllah bağışlasıın :) hoşgeldinizz ben tanımıyorum ama tanıyanlar illa kii vardır, hadi bool bool eksiler nasip olsun
Hoşbulduk nasılsın fridaHoşgeldin Nursena
Teşekürler 3 çlcadi kızımla evde debelenip duruyorum gene tain gördük bu sefer tokattan sesleniyorum yeni mekanHoşgeldin canım hatrlyrm seni. Nasılsın
Ahh şu 10 bin adımı bende görebilsemm :) maşallahGünaydın kızlar
Dün yazamadım menümü. Dünkü menüm;
Kahvaltı 11:00
3 kaşık menemen
1 kk peynir
2 zeytin
2 dilim ekmek
Ara türk kahvesi
1 avuç kuruyemiş
Akşam 18:30
6 yk bamya yemeği
3 tavuk kanat
2 dilim oatates
Yoğurt
Su 1.5 lt
10200 adım
Benim içinde normalde çok zor ama dün çarşı pazar baya bir gezdim şimdi baktım olmuş o kadarAhh şu 10 bin adımı bende görebilsemm :) maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?