Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar dün feci bı gündü benim için uykusuzluk yorgunluk beni bitirdi menüm felaketti baş ağrısı sinir stres derken yedim de neyse ki bu gece biraz daha iyi uyudu oğlumda bende tartı yüzümü gülerek güne başlamami sağladı 79.6 dünki menü ve mesajları okuyamadım sizler nasilsinz menümü birazdan yazarim

3 Ocak
Kahvaltı 11:00
Yarım yeşil elma
2 yk yulaf
Tarçın
4 yk yoğurt

Ara 14:00
1 çb leblebi
Yeşilçay

Ara 15:00(tamamen amaçsız yediklerim)
3 pankek, yarım açma
1 bardak süt
1 etipuf, 1 biskrem, 1 kare bitter

Ara 17:00
1 elma
1 havuç

Akşam 18:30
3 soğan halkası
3 ince dilim patates kızartması
Peynir,zeytin, yoğurt
3 tam ceviz
Yarım dilim tbe
1 çk bal

Su 2 lt geçmiştir
Spor yok

Akşam doyurucu bir yemek olsaydı daha iyi olurdu.bugün karbon alma dünü dengelersin

demeee bee hzlsel ben buu kilo verme sürecinde sabrım sınandığında diyet başarı öykülerine girip senin yazını okuyoruum. Bana büyük motivasyonsun , sakın kilo alayım deme :) hemen gel hemen
3 ay oldu bırakalı ama şu son 1 aydır çok cıvıttım hemen toparlamam lazım geri döndüm öyle olunca motive edebiliyorsam çok mutlu olurum çünkü ben de kendimi hep öyle motive ettim inşallah sen de başkalarına motivasyon olacaksın

Herkese günaydın arkadaşlar

Dışarıda işlerim var oğluşumun kısırlaştırma operasyonu bugüne kaldı. Onu beklerken yürüyüş yapayım dedim ama çok karnım acıktı bir yerde oturmuş 2 poğaça yiyorum. Birkaç saat dışarıda olacağım yürüyeceğim bol bol. İnşallah yakarım.
Hepimize huzurlu bir gün diliyorum...

Bugün güya yürüyüş yapacaktım çarşıda işlerim vardı ama arabayı yeni öğrenme hevesiyle arabayı tercih ettim inşallah bugün okulda asansörü kullanmayıp yürüyeceğim Şimdilik iyi gidiyor kahvaltıda inşallah cozutmam Bu arada 4 kilo almışım bunun 3 kilosunu son 1 ayda aldım

Allah bağışlasıın :) hoşgeldinizz ben tanımıyorum ama tanıyanlar illa kii vardır, hadi bool bool eksiler nasip olsun
Hoşbuldum bonusum burdaymis halaaa kralicem
Hoşgeldin Nursena
Hoşbulduk nasılsın frida
Hoşgeldin canım hatrlyrm seni. Nasılsın
Teşekürler 3 çlcadi kızımla evde debelenip duruyorum gene tain gördük bu sefer tokattan sesleniyorum yeni mekan

Günaydın kızlar
Dün yazamadım menümü. Dünkü menüm;
Kahvaltı 11:00
3 kaşık menemen
1 kk peynir
2 zeytin
2 dilim ekmek

Ara türk kahvesi
1 avuç kuruyemiş

Akşam 18:30
6 yk bamya yemeği
3 tavuk kanat
2 dilim oatates
Yoğurt

Su 1.5 lt
10200 adım

Ahh şu 10 bin adımı bende görebilsemm :) maşallah

Ahh şu 10 bin adımı bende görebilsemm :) maşallah
Benim içinde normalde çok zor ama dün çarşı pazar baya bir gezdim şimdi baktım olmuş o kadar normalde saatlerce yürüyüş yapayım yok yine yapamıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…