2015 ocak benimki. Seneye gitmeleri daha iyi sen daha iyi bilirsin gerçi branşını bilmiyorum.İkizlerim canım 2016 ocak aslında birinci sınıfa gitsin dedilerde eşim yollamadı.
Hep içeridrydi bunlar ilk ayda corana atlattık. (kuran ögreniyorlar çokkkk gitmek istiyorlar ama nasip olmuyor)
Kıyamam tamda birinci sınıf ama olsun önce saglık
İkizlerim canım 2016 ocak aslında birinci sınıfa gitsin dedilerde eşim yollamadı.
Hep içeridrydi bunlar ilk ayda corana atlattık. (kuran ögreniyorlar çokkkk gitmek istiyorlar ama nasip olmuyor)
Kıyamam tamda birinci sınıf ama olsun önce saglık
Canım sonrasında sorun oluyor çocuk soyut kavramları anlamıyormuş.eşim ilk okul öğretmeni
benim oğlumda 2016 şubat doğumlu
izin vermedi okula gitmesine,
ilk 3 yıl sıkıntı değil ama yaşıtları arasında fark 4cü sınıfta aşırı belirgin olacak dedi
İngilizce branşım canım2015 ocak benimki. Seneye gitmeleri daha iyi sen daha iyi bilirsin gerçi branşını bilmiyorum.
Daha sık gelmeye çalış
Eşimde kabul etmiyor küçük cocuklarıCanım sonrasında sorun oluyor çocuk soyut kavramları anlamıyormuş.
Oglum çok meraklı sayılarla kimi gönder dedi ama eşim istemedi zaten öyle hastalandılar bi açıdan da göndermedigim iyi oldu.
Doktorun hamilegine çokmu kilo aldın diyor.
Ben 40 kilo almıştım
Çok güzel maşallahİngilizce branşım canım
Sabah baya moralim bozuldu pantolonu giyemeyince.
Sabah 7 de kalktım büyük kızın kahvaltısı okulu küçükler evde eşim geldi kahvaltı sonrası kendi okulum.
Eve bi geldim uçuyor birlikte bişeyler yedik. Evi süpürdüm bi makine çamaşır akşam yemeği kaldırması.
Ne olursa olsun bi yerden başladım
İyi geceler dilerim
Eki Görüntüle 2981997
İyi geceler arkadaşlar, 2 gündür uğrayamadım. İnternetim bitmek üzereİnternete giremiyorum bu yüzden . Apartmanda port yok, bağlayamıyorlar da. Neyse ki yazın tayin isteyip gideceğiz , orda bağlatırız dedik.
Her neyse geleyim diyete; ben 3 gündür saldım gibi. İki gündür hastaneyle uğraşıyoruz . Oğlum aşı oldu bugün , çok huysuz, arada ateşleniyor. Eşim soğuk almış , onunla ilgilendim biraz da . Şimdi ikisini de uyuttum ben de uyumak istiyorum. Kafamı birazcık toparlayım bir iki güne kaldığım yerden devam ederim.
Bir de ben bir sınıf öğretmeni olarak çocukların vakti zamanı gelince okula başlamaları taraftarıyım. Erken başlatmanın hiçbir getirisi yok, aksine yaşıtlarından daha somut düşündüğü için sorun yaşayabilir.
Şimdilik sizlere iyi geceler diliyorum
Canım birinci sınıfta 5 buçuk yaşında öğrencilerim vardı 2015 yılında . Yazık günah çocuklar kalem bile tutamıyordu. Kiminin tuvalet eğitimi eksikti. 6-7 yaşındakiler çok başarılı oldu, küçüklerim geride kaldı. Her şey zamanında güzelGeçmiş olsun. Geçen sene gidebiliyordu benim kızda ben göndermedim iyi ki göndermemişim bu sene zorlanmadı yazmada falan geçen sene 3 ü ters çiziyodu üzülüyodu
KesinlikleYeme boşver canım zaten ağzını sürünce hemen bağımlılık yapıyor her akşam getirden sipariş edesin geliyor bir de indirim filan yapıyorlar ama artık şeytana uymak yok
Bahanelere sığınmıyoruz artık canım inan düşününce insan diyor ki yiyeyim ne olacak Instagram'da günlerdir gözümün önüne envai çeşit kahvaltılık tatlılar çıkıyor sonra diyorum senelerdir aylardır yedim noldu anlık mutluluk sonrası pişmanlık keşke artık dönüş yok varış noktasına geldiğimizde yine yicez herşeyden ama artık kontrollü yemeye alışıcaz lütfen pes etmeKapanış konuşması yapamayacağım. Hii yst bu yanlış diyeceğiniz yerleri biliyorum. Mutfakta sıcak poğaça kokusu bile yok ama ah olsada yesem
Kafamda deli istekler
Özel günde bitti hadi bahane bulalım
Ahhh ya aslında çok değil ama kilolu hamile kalınca hiç kilo alma istiyor doktorlar bana da kilo almadan ilerlesen iyi olur demişti ama mümkün olmadı tabii neler yiyorsun porsiyonlara saatlere biraz daha dikkat etmeye çalış ne kalmış şurada zaten 4-5 hafta hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız insAllah canım96 ike hamile kalıp 105 kilo oldum
bugün dr gittim beni uzun uzun azarladı
uzun zamandır 102 kilosun 3 hafta 3 kilo aşırı sert dedi
eşimi içeriye çağırıp, eşini sıkı diyete sokup kontrol etmelisin dedi
Yürüyüşemi başladım benÇok güzel maşallah74FRIDA da yürüyüşe başladı.
Bugün bende sabah yürümüş oldum biraz hiç yoktan iyidir.
Tam düzenli yiyemedim ama olsun
ooh okurken canım çekti , ben alırım bi fincanGünaydın
Bir kupa zencefili, tarçınlı, limonlu sıcak çay demledim. içene ısmarlıyorum içen varmı?
Bu karışımda eksik olan doğal elma sirkesi onuda alırım yakında......
Yirim ben bunu yirimKedi yazdim ama gormediiin ben bu tatlistan bahsettimgenelde spor yaparken benim tepeme çıkıyor baska bi numarasi yok haha Eki Görüntüle 2981906
Bende aynı durumdayım canim. Bugun iyi gidiyor sayilir
Amaaan diyim kızlar dikkatli olun o kadar emek verdiniz başlarda yiyorsun aaaa ne güzel vucuduma kilom oturdu kilo almıyorum diyorsun ama sonra o hain kilolar hepsi birden aniden geliyor sankiiŞimdilik iyi ama akşamları fena geçiyor ya cipse dadandım yine 30 yaşındayım her yerim sivilce oldu ergenler gibiİnşallah güzel bitirelim günü
Bu nee yaaa çok sinirlendim. son ayındasın fazlada kiloda almamışsın yanii son ayda zaten gelen artıların yarısı ödem şişkinlik olur ne diyim hani dogumda senin rahatlığını düşünmüştür dr. ALLAH sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım96 ike hamile kalıp 105 kilo oldum
bugün dr gittim beni uzun uzun azarladı
uzun zamandır 102 kilosun 3 hafta 3 kilo aşırı sert dedi
eşimi içeriye çağırıp, eşini sıkı diyete sokup kontrol etmelisin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?