Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

2015 ocak benimki. Seneye gitmeleri daha iyi sen daha iyi bilirsin gerçi branşını bilmiyorum.

Daha sık gelmeye çalış

eşim ilk okul öğretmeni
benim oğlumda 2016 şubat doğumlu
izin vermedi okula gitmesine,
ilk 3 yıl sıkıntı değil ama yaşıtları arasında fark 4cü sınıfta aşırı belirgin olacak dedi

eşim ilk okul öğretmeni
benim oğlumda 2016 şubat doğumlu
izin vermedi okula gitmesine,
ilk 3 yıl sıkıntı değil ama yaşıtları arasında fark 4cü sınıfta aşırı belirgin olacak dedi
Canım sonrasında sorun oluyor çocuk soyut kavramları anlamıyormuş.
Oglum çok meraklı sayılarla kimi gönder dedi ama eşim istemedi zaten öyle hastalandılar bi açıdan da göndermedigim iyi oldu.
Doktorun hamilegine çokmu kilo aldın diyor.
Ben 40 kilo almıştım

2015 ocak benimki. Seneye gitmeleri daha iyi sen daha iyi bilirsin gerçi branşını bilmiyorum.

Daha sık gelmeye çalış
İngilizce branşım canım
Sabah baya moralim bozuldu pantolonu giyemeyince.
Sabah 7 de kalktım büyük kızın kahvaltısı okulu küçükler evde eşim geldi kahvaltı sonrası kendi okulum.
Eve bi geldim uçuyor birlikte bişeyler yedik. Evi süpürdüm bi makine çamaşır akşam yemeği kaldırması.
Ne olursa olsun bi yerden başladım
İyi geceler dilerim

Eşimde kabul etmiyor küçük cocukları
Bu yüzden bizde anaokuluna gönderiyoruz

3 haftalık süre içinde 3 kg cok geldi ona

İyi geceler arkadaşlar, 2 gündür uğrayamadım. İnternetim bitmek üzere İnternete giremiyorum bu yüzden . Apartmanda port yok, bağlayamıyorlar da. Neyse ki yazın tayin isteyip gideceğiz , orda bağlatırız dedik.
Her neyse geleyim diyete; ben 3 gündür saldım gibi. İki gündür hastaneyle uğraşıyoruz . Oğlum aşı oldu bugün , çok huysuz, arada ateşleniyor. Eşim soğuk almış , onunla ilgilendim biraz da . Şimdi ikisini de uyuttum ben de uyumak istiyorum. Kafamı birazcık toparlayım bir iki güne kaldığım yerden devam ederim.
Bir de ben bir sınıf öğretmeni olarak çocukların vakti zamanı gelince okula başlamaları taraftarıyım. Erken başlatmanın hiçbir getirisi yok, aksine yaşıtlarından daha somut düşündüğü için sorun yaşayabilir.
Şimdilik sizlere iyi geceler diliyorum

Çok güzel maşallah 74FRIDA da yürüyüşe başladı.

Bugün bende sabah yürümüş oldum biraz hiç yoktan iyidir.

Tam düzenli yiyemedim ama olsun

Geçmiş olsun. Geçen sene gidebiliyordu benim kızda ben göndermedim iyi ki göndermemişim bu sene zorlanmadı yazmada falan geçen sene 3 ü ters çiziyodu üzülüyodu

Geçmiş olsun. Geçen sene gidebiliyordu benim kızda ben göndermedim iyi ki göndermemişim bu sene zorlanmadı yazmada falan geçen sene 3 ü ters çiziyodu üzülüyodu
Canım birinci sınıfta 5 buçuk yaşında öğrencilerim vardı 2015 yılında . Yazık günah çocuklar kalem bile tutamıyordu. Kiminin tuvalet eğitimi eksikti. 6-7 yaşındakiler çok başarılı oldu, küçüklerim geride kaldı. Her şey zamanında güzel

Yeme boşver canım zaten ağzını sürünce hemen bağımlılık yapıyor her akşam getirden sipariş edesin geliyor bir de indirim filan yapıyorlar ama artık şeytana uymak yok
Kesinlikle
Kapanış konuşması yapamayacağım. Hii yst bu yanlış diyeceğiniz yerleri biliyorum. Mutfakta sıcak poğaça kokusu bile yok ama ah olsada yesem
Kafamda deli istekler
Özel günde bitti hadi bahane bulalım
Bahanelere sığınmıyoruz artık canım inan düşününce insan diyor ki yiyeyim ne olacak Instagram'da günlerdir gözümün önüne envai çeşit kahvaltılık tatlılar çıkıyor sonra diyorum senelerdir aylardır yedim noldu anlık mutluluk sonrası pişmanlık keşke artık dönüş yok varış noktasına geldiğimizde yine yicez herşeyden ama artık kontrollü yemeye alışıcaz lütfen pes etme
Ahhh ya aslında çok değil ama kilolu hamile kalınca hiç kilo alma istiyor doktorlar bana da kilo almadan ilerlesen iyi olur demişti ama mümkün olmadı tabii neler yiyorsun porsiyonlara saatlere biraz daha dikkat etmeye çalış ne kalmış şurada zaten 4-5 hafta hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız insAllah canım

Bu arada okul konusunda bende erken gönderilme taraftarı değilim kızım 2014 Ekim doğumlu bu sene birinci sınıfa gidiyor pandemi başladığı sene anaokulu idi çokta zorlanmıştık ikinci dönem alışacak gibiydi ki kapandı covitten pek istekli değildi hazır olduğunu düşünmedik kardeşi yeni doğdu daha tam alismamişti bı de onu başımızdan gönderiyoruz diye düşünecekti konsantre olamayacaktı erteleyip bu sene gönderdik aşırı memnunuz harflerin ilklerinde biraz bocaladi sonraki harfleri öğrenmeden okuyordu şimdi tüm harfler bitti hevesi güzel daim olur insAllah 2015li olanlardan geride kalan zorla ödev yapan var 5-6 yaş küçük bence

Çok güzel maşallah 74FRIDA da yürüyüşe başladı.

Bugün bende sabah yürümüş oldum biraz hiç yoktan iyidir.

Tam düzenli yiyemedim ama olsun
Yürüyüşemi başladım ben

İşte tartı aldığım gece koşarak avm ye gittim geldim evede geç kalıyorum düşüncesi ile onu yürüyüşe saydıııım dünde dışarda hareketliydim. bayağı yoruldum....
Tibete başlarım yakında!!! birde dans dersine kayıt oldum ama hoca covit olmuş başlıyamadık bir düzene girerse orayada gidicem

Daha hareketli olmayı planlıyorum bakalım

Kedi yazdim ama gormediiin ben bu tatlistan bahsettim genelde spor yaparken benim tepeme çıkıyor baska bi numarasi yok hahaEki Görüntüle 2981906
Yirim ben bunu yirim

Bendede var bir oğluş sabah tartı yeni diye tartılasım geldi. 5 kere tartıya birlikte çıktık neyse 6. Da filan tek tarılmayı başardım

Bende aynı durumdayım canim. Bugun iyi gidiyor sayilir

Şimdilik iyi ama akşamları fena geçiyor ya cipse dadandım yine 30 yaşındayım her yerim sivilce oldu ergenler gibi İnşallah güzel bitirelim günü
Amaaan diyim kızlar dikkatli olun o kadar emek verdiniz başlarda yiyorsun aaaa ne güzel vucuduma kilom oturdu kilo almıyorum diyorsun ama sonra o hain kilolar hepsi birden aniden geliyor sankii
Gelmez olasıcalar. dün instada gördüm bayanın biri 135 den ideal kilosuna 70 kilo vererek inmiş. sonra hepsini tekrar alınca bu sefer tüp mide amelyatı olmuş 15gün önce filan baktım menü paylaşıyor benim kulvarım değil, şimdilik takipten çikartım Allah yardıcısı olsun onunda hepimizinde ...

Bu nee yaaa çok sinirlendim. son ayındasın fazlada kiloda almamışsın yanii son ayda zaten gelen artıların yarısı ödem şişkinlik olur ne diyim hani dogumda senin rahatlığını düşünmüştür dr. ALLAH sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…