Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benimki 2015 ocak. Bi temmuz falan bile çok farkediyo çocuk için 6 ay

Benimki 2015 ocak. Bi temmuz falan bile çok farkediyo çocuk için 6 ay
Oğlum temmuz doğumlu o mecburen 6 yaşta 1. Sınıf olacak snrm eylul öncesi doğumlularin erteleme şansı yok snrm bize 16 günle erteleme şansınız var dendi kızımda

Günaydın kızlar güne biraz geç başladık 8:50 iri uyandığımiz toparlandık kalktık kahvaltı yaptık derken 9:30 oldu saat tartı güzel şeyler söyledi onun şerefine bende listemdeki kahvaltımı yaptım 2 dilim peynir 2 dilim ekmek maydanoz domates böyle az çeşitli kahvaltılar çok zorluyor he kız hala toparlayamadi oğlanında burnu akıyor arada öksürüyorlar bal, limon,zencefil,zerdeçal, karabiber karıştırıp verdim ikisine de şifa olsun balgamı atsınlar insAllah okula yine göndermeyeceğim

Yirim ben bunu yirim

Bendede var bir oğluş sabah tartı yeni diye tartılasım geldi. 5 kere tartıya birlikte çıktık neyse 6. Da filan tek tarılmayı başardım
Teşekkür ederiiz ablası :) hahaaha okurken gözümde canlandı direkt, tartıya kedisiz çıkabilmek bir sanattır , tebrikler sevgili kedi annesii :) oğluşunu da çok öptüm kokulu kokulu

Günaydın güzel kadınlar,
Bugün sabah çok aç uyandım, diyet falan yapasım yoktu, bir ekmeğin arasına dünyayı koyup yiyebilirdim ama eşim sabah tüm ekmeği yediği için incecik 1 dilim ekmekli fit bir kahvaltı yaptım, devamını getireyim bari

Süper olmuş cnm afiyet olsun

Günaydın

Bir kupa zencefili, tarçınlı, limonlu sıcak çay demledim. içene ısmarlıyorum içen varmı?

Bu karışımda eksik olan doğal elma sirkesi onuda alırım yakında......
Afiyet şifa olsun insAllah cnm
Süper adimlar bunlar cnm

istemeden güzel bi iyilik yapmış eşin ne güzel :))

Teşekkür ederim hepsi birden olmuyor yavaş yavaş oturtucam hepsini iki gündür yine yeşil çay içmedim bugün içeyim inş. Sizleri örnek almaya çalışıyorum
Çabalamak bile süper canım zamanla oturacak bı düzen ben yenice öğle yemeği yedim oğlanı uyutunca bı de ben yaparım yeşil çay

Gandırma beni yürü işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…