Benimki 2015 ocak. Bi temmuz falan bile çok farkediyo çocuk için 6 ayBu arada okul konusunda bende erken gönderilme taraftarı değilim kızım 2014 Ekim doğumlu bu sene birinci sınıfa gidiyor pandemi başladığı sene anaokulu idi çokta zorlanmıştık ikinci dönem alışacak gibiydi ki kapandı covitten pek istekli değildi hazır olduğunu düşünmedik kardeşi yeni doğdu daha tam alismamişti bı de onu başımızdan gönderiyoruz diye düşünecekti konsantre olamayacaktı erteleyip bu sene gönderdik aşırı memnunuz harflerin ilklerinde biraz bocaladi sonraki harfleri öğrenmeden okuyordu şimdi tüm harfler bitti hevesi güzel daim olur insAllah 2015li olanlardan geride kalan zorla ödev yapan var 5-6 yaş küçük bence
Oğlum temmuz doğumlu o mecburen 6 yaşta 1. Sınıf olacak snrm eylul öncesi doğumlularin erteleme şansı yok snrm bize 16 günle erteleme şansınız var dendi kızımdaBenimki 2015 ocak. Bi temmuz falan bile çok farkediyo çocuk için 6 ay
Teşekkür ederiiz ablası :) hahaaha okurken gözümde canlandı direkt, tartıya kedisiz çıkabilmek bir sanattır , tebrikler sevgili kedi annesii :) oğluşunu da çok öptüm kokulu kokuluYirim ben bunu yirim
Bendede var bir oğluş sabah tartı yeni diye tartılasım geldi. 5 kere tartıya birlikte çıktık neyse 6. Da filan tek tarılmayı başardım
Göbüşün moda olmadığı ev yokkiTesekkur ederiz ablasıbizim evde göbüş moda
6 aylık bebeğimin bile göbüşü var yaGöbüşün moda olmadığı ev yokki
Süper olmuş cnmGünaydın güzel kadınlar,
Bugün sabah çok aç uyandım, diyet falan yapasım yoktu, bir ekmeğin arasına dünyayı koyup yiyebilirdim ama eşim sabah tüm ekmeği yediği için incecik 1 dilim ekmekli fit bir kahvaltı yaptım, devamını getireyim bari
Afiyet şifa olsun insAllah cnmGünaydın
Bir kupa zencefili, tarçınlı, limonlu sıcak çay demledim. içene ısmarlıyorum içen varmı?
Bu karışımda eksik olan doğal elma sirkesi onuda alırım yakında......
Süper adimlar bunlar cnmYürüyüşemi başladım ben
İşte tartı aldığım gece koşarak avm ye gittim geldim evede geç kalıyorum düşüncesi ile onu yürüyüşe saydıııımdünde dışarda hareketliydim. bayağı yoruldum....
Tibete başlarım yakında!!! birde dans dersine kayıt oldum ama hoca covit olmuş başlıyamadık bir düzene girerse orayada gidicem
Daha hareketli olmayı planlıyorum bakalım
Teşekkür ederim hepsi birden olmuyor yavaş yavaş oturtucam hepsini iki gündür yine yeşil çay içmedim bugün içeyim inş. Sizleri örnek almaya çalışıyorumAfiyet şifa olsun insAllah cnm
Süper adimlar bunlar cnm
istemeden güzel bi iyilik yapmış eşin ne güzel :))Günaydın güzel kadınlar,
Bugün sabah çok aç uyandım, diyet falan yapasım yoktu, bir ekmeğin arasına dünyayı koyup yiyebilirdim ama eşim sabah tüm ekmeği yediği için incecik 1 dilim ekmekli fit bir kahvaltı yaptım, devamını getireyim bari
Çabalamak bile süper canım zamanla oturacak bı düzen ben yenice öğle yemeği yedim oğlanı uyutunca bı de ben yaparım yeşil çayTeşekkür ederim hepsi birden olmuyor yavaş yavaş oturtucam hepsini iki gündür yine yeşil çay içmedim bugün içeyim inş. Sizleri örnek almaya çalışıyorum
Yılların diyetkolikleri olarak denendi cnm bonus da denedi ben uzun süreli icemedim hiç tadını sevemedigimdenSelammmm
Bonus Dukan birası yapmayı düşünüyorum canım yaptın mı hiç , acayip şiş hissediyorum kilo gibi değil
Yaptım canım severimde yeşil çay sevdiğimden hatta su koyim bende demlim.Selammmm
Bonus Dukan birası yapmayı düşünüyorum canım yaptın mı hiç , acayip şiş hissediyorum kilo gibi değil
Gandırma beni yürü işteYürüyüşemi başladım ben
İşte tartı aldığım gece koşarak avm ye gittim geldim evede geç kalıyorum düşüncesi ile onu yürüyüşe saydıııımdünde dışarda hareketliydim. bayağı yoruldum....
Tibete başlarım yakında!!! birde dans dersine kayıt oldum ama hoca covit olmuş başlıyamadık bir düzene girerse orayada gidicem
Daha hareketli olmayı planlıyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?