Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canlar hazır konusu açılmışken bu dukan birası benimde aklımda şimdi tariflerde ;
  • 2 yemek kaşığı yeşilçay
  • 1 şişe doğal maden suyu (sade)
  • Yarım limon suyu
yazıyor, benim yeşil çayım resimdeki gibi, ben bundan 2 yemek kaşığı mı koyucam ? tecrübelerinize ihtiyacım var yinee :) tişkürler.

Yok canım 2 yk çok fazla 1 kaşık olur 2 tk aslında ölçü ama içemeyen 1tk bile koyar

İlk geldiğinde 4 aylıktı yavru lesli için 6 ayı bekle demiştik o geldi aklıma zamana bak
Evet canım zaman çok hızlı geçiyor. Ek gıdaya başladık biz de . O da annesi babası gibi iştahlı 1,5 ayda 4buçuk kilo vermişim, benim için mükemmel bu sizlerin enerjisi çok güzel. Yoksa şimdiye kadar 5 kilo almıştım

Kızlar merhaba, biraz önce evi temizlerken sadece 30 dakika temızlıktık yaptığım halde resmen fenalaşıyordum... artık bu böyle olmayacak dedım.. burayı buldum..
çabuk yorulma çok kötü birşey şuan yığıldım kaldım 90 kgyim

Aynı sorunları bizde yaşıyoruz hoşgeldin.

Kalıcı olursan çok faydası olur

100 üstüyüm ben. Kilodaş olmak değil mesele 70 li 80 li kiloda arkadaşlarımızda var ama çoğunluk 90 100
Gerçekten 80 üstü insanı çok yoruyor ben sigarayı bıraktıktan sonra 15 kg aldım. Kilo görüntü olarak rahatsız ediyordu evet. 90 kg olduktan sonra çok çabuk yorulur hale geldim. Ben bedenime ne yaptım kendime ne yapıyorum diye yarım saattir ağlıyorum... en basiti bacak tüylerimi alırken bile artık yorulur hale geldim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…