6 aylık bebeğimin bile göbüşü var ya
Ben yeşilçayı da maden suyunu da çok severim ondan içebilirim diye düşündüm:)Yılların diyetkolikleri olarak denendi cnm bonus da denedi ben uzun süreli icemedim hiç tadını sevemedigimden
:) Ohh şifa olsun yağçöz olsun o zamanYaptım canım severimde yeşil çay sevdiğimden hatta su koyim bende demlim.
Yok canım 2 yk çok fazla 1 kaşık olur 2 tk aslında ölçü ama içemeyen 1tk bile koyarcanlar hazır konusu açılmışken bu dukan birası benimde aklımda şimdi tariflerde ;
yazıyor, benim yeşil çayım resimdeki gibi, ben bundan 2 yemek kaşığı mı koyucam ? tecrübelerinize ihtiyacım var yinee :) tişkürler.Eki Görüntüle 2982214
- 2 yemek kaşığı yeşilçay
- 1 şişe doğal maden suyu (sade)
- Yarım limon suyu
ahaha onun olsun ama yaa tam sevmelik mıncırmalık6 aylık bebeğimin bile göbüşü var ya
Evet canım zaman çok hızlı geçiyor. Ek gıdaya başladık biz de . O da annesi babası gibi iştahlıİlk geldiğinde 4 aylıktı yavru lesli için 6 ayı bekle demiştik o geldi aklıma zamana bak
Severken de kaçacak yer arıyorahaha onun olsun ama yaa tam sevmelik mıncırmalık
Başka bi sorunun yoksa son haftalar için iyi degilmi.Eşimde kabul etmiyor küçük cocukları
Bu yüzden bizde anaokuluna gönderiyoruz
3 haftalık süre içinde 3 kg cok geldi ona
Tamam yaa tamamGandırma beni yürü işte
ee sevmeyeceksek ne anladık o gobişten. o zaman spor onaSeverken de kaçacak yer arıyorsevmiyor mıncırılmasını
Günaydinnn ❤Günayydınnn ❤
Huzurlu sabahlar caanım +90 hatunları kader ortaklarım
Eki Görüntüle 2982113
@Busra 17
@60kiloyum
74FRIDA
@asumanzeynep
@bengisu022
Fit mutlu anne
@Aktif Lora
@nisan34
@yst38
@KumsalveDeniz
@LisbethS
Levaiz
caroline84
She-Raa
@cankizzzz
@aralik20
mesirmacunu
@Ruya
@Efser
Cookiie
MuMu85
@nursena
@Valyrian
Kilodaşın merhabaSeverken de kaçacak yer arıyorsevmiyor mıncırılmasını
Kızlar merhaba, biraz önce evi temizlerken sadece 30 dakika temızlıktık yaptığım halde resmen fenalaşıyordum... artık bu böyle olmayacak dedım.. burayı buldum..
çabuk yorulma çok kötü birşey şuan yığıldım kaldım 90 kgyim
Siz kaç kgsınız?Aynı sorunları bizde yaşıyoruz hoşgeldin.
Kalıcı olursan çok faydası olur
Siz kaç kgsınız?
Gerçekten 80 üstü insanı çok yoruyor ben sigarayı bıraktıktan sonra 15 kg aldım. Kilo görüntü olarak rahatsız ediyordu evet. 90 kg olduktan sonra çok çabuk yorulur hale geldim. Ben bedenime ne yaptım kendime ne yapıyorum diye yarım saattir ağlıyorum... en basiti bacak tüylerimi alırken bile artık yorulur hale geldim..100 üstüyüm ben. Kilodaş olmak değil mesele 70 li 80 li kiloda arkadaşlarımızda var ama çoğunluk 90 100
motivasyon varsa bizde varızKizlaaaar kimler burda motivasyon kaynağı öncesi sonrası yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?