Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin , herkese dank ettiği bir yer olur , sana da bu nasipmiş, güzel motive olursun burada, yardımcı olabilecek bir sürü kişi var.

Kilodaşın merhaba
Hoşgeldin Evet aynı kilodaymışız, ama verilmeyecek bir kilo değil. 15 kilo verirsek daha fit daha enerjik oluruz burda birbirimize destek oluyoruz, Kilo bildirimi yapıyoruz. Açıkçası ben kilo bildiriminde kilo aldım artı çıktım demekten utanıyorum bu yüzden elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum

4 ay önce 75 kgdım . Sigarayı bıraktıktan sonra 90 kg oldum.. gerçektem çok çok fark var.. hiç bu şekılde tıksndığımı hatırlamıyorum daha önce..
senınle yarış mı yapsak :))
) Bu arada Ankara da yaşıyorum. 34 yaşındayım. Sız nerelerdensınız?

Ben de Ankaralıyım 32 yaşındayım. Bu sene evde bebek büyütüyorum. Güneydoğudayım.
Benim kilolarım doğum kilosu hepsi. Emziriyorum, bu yüzden katı diyet yapmıyorum. Ekmek ve tatlıya dikkat ediyorum sadece . Porsiyonları küçültmeyi denemedim henüz. Hızlı kilo vermek hedefin olmasın, yavaş yavaş ver kalıcı olsun

Merhabalar hanımlar

Son derece başarısız bir gün oldu

Sabah kalkıp evde bir lokma ekmek olmayıp almaya üşenip kendime pişi yaptım. İlk önce yemedim. Ama sonra mutfağa git gel birer birer gitti sanırım saat 6 da 6 tane olmuştu. Ondan sonra da birşey yemedim ki yemeyeyim zaten. Bu aralar açıkçası ailece sıkıntılı günler geçiriyoruz hiç konsantre olamıyorum. Karnım acıkınca elime kolayda ne geliyorsa yiyorum ve bu genelde ekmek arası birşeyler oluyor. Neyse ki aynı zamanda dışarıda işlerim var ve her gün en az 5000 adım atıyorum.
Hiç keyfim yok hiç...

5 Ocak
Kahvaltı 9:30
1 dilim peynir
2 dilim tbe
Domates, maydanoz

Öğle 13:30
2 kepce vicdan çorbası
6 yk semizotu yemeği
Salata, 2 yk yoğurt
1 dilim tbe

Ara 15:40
1 bardak süt
1 porsiyon meyve

Akşam 19:30
1 kepçe yoğurt çorbası
6 yk patlıcan yemeği tavuklu
Salata, 1 dilim tbe

Ara 20:45
Kahve ile 1 kare bitter

Su 2.5 lt olur
Spor yok henüz

Vicdan corbasi nedir

Çarşamba günü kahvaltı
1.5 yumurta, 4 zeytin, 2 parça sucuk, peynir, nar

Ara okulda sade kahve 3 kuru hurma badem

Akşam nohut yemegi, 3 y. K pilav, salata, az yogurt

Akşam ekler ve tulumba vardı yemedim
Bugün okulda nöbetim vardı gayet hareketli bir gündü.
Bonus
İyi geceler dilerim

1 yk koyman yeterli canım.

05 Ocak 2022

kahvaltı 12.00
soğanlı biberli peynirli omlet
2 çeri domates
2 kuru incir
1 ceviz

öğlen 15.00
1,5 dilim börek
2 minik kurabiye

akşam 19.00
avuç içi kadar hindi tandır
4 yk bademli pilav
1 servis kaşığı taze börülce salatası

ara
yeşil çay içtim.

yatana kadar 1,5 lt su
9.600 adım

İki gündür menü yazmıyorum kızlar konuyu okuyayım da öyle diyorum bir türlü fırsat olmadı .. Hala bitiremedim okumayı .. zaten biraz da Fazlaca kaçırdım 2 gündür ..

05.01 Menü

Sabah : şekersiz çay + omlet + 1 kaşık acılı domates sos + 1,5 dilim Tb ekmeği + bi parça börek
Öğlen : 4 kuru erik + 1 poğaça
Ara : sade nescafe
Akşam : ıspanak yemeği + 1 dilim tb ekmeği +4 lahana sarma
ara : 2 hurma + 7 fındık
şimdi de soda içiyorum
Spor yok su çok az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…