- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
hoşgeldin , herkese dank ettiği bir yer olur , sana da bu nasipmiş, güzel motive olursun burada, yardımcı olabilecek bir sürü kişi var.Kızlar merhaba, biraz önce evi temizlerken sadece 30 dakika temızlıktık yaptığım halde resmen fenalaşıyordum... artık bu böyle olmayacak dedım.. burayı buldum..
çabuk yorulma çok kötü birşey şuan yığıldım kaldım 90 kgyim
HoşgeldinKilodaşın merhaba
Hoşbuldum tesekkur ederım. Sanırım ilk önce bir kan tahlili yaptırmam gerekıyor.hoşgeldin , herkese dank ettiği bir yer olur , sana da bu nasipmiş, güzel motive olursun burada, yardımcı olabilecek bir sürü kişi var.
4 ay önce 75 kgdım . Sigarayı bıraktıktan sonra 90 kg oldum.. gerçektem çok çok fark var.. hiç bu şekılde tıksndığımı hatırlamıyorum daha önce..HoşgeldinEvet aynı kilodaymışız, ama verilmeyecek bir kilo değil. 15 kilo verirsek daha fit daha enerjik oluruz burda birbirimize destek oluyoruz, Kilo bildirimi yapıyoruz. Açıkçası ben kilo bildiriminde kilo aldım artı çıktım demekten utanıyorum bu yüzden elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum
Ben de Ankaralıyım4 ay önce 75 kgdım . Sigarayı bıraktıktan sonra 90 kg oldum.. gerçektem çok çok fark var.. hiç bu şekılde tıksndığımı hatırlamıyorum daha önce..
senınle yarış mı yapsak :))
) Bu arada Ankara da yaşıyorum. 34 yaşındayım. Sız nerelerdensınız?
Noldu kızBu neydi şimdi
Vicdan corbasi nedir5 Ocak
Kahvaltı 9:30
1 dilim peynir
2 dilim tbe
Domates, maydanoz
Öğle 13:30
2 kepce vicdan çorbası
6 yk semizotu yemeği
Salata, 2 yk yoğurt
1 dilim tbe
Ara 15:40
1 bardak süt
1 porsiyon meyve
Akşam 19:30
1 kepçe yoğurt çorbası
6 yk patlıcan yemeği tavuklu
Salata, 1 dilim tbe
Ara 20:45
Kahve ile 1 kare bitter
Su 2.5 lt olur
Spor yok henüz
Kız bı diyetisyenin 1 günlük detoksunu yapacaktım çorbasını yapmış bulundum ama yapamadım içtim iki gün bitti artıkVicdan corbasi nedir
1 yk koyman yeterli canım.canlar hazır konusu açılmışken bu dukan birası benimde aklımda şimdi tariflerde ;
yazıyor, benim yeşil çayım resimdeki gibi, ben bundan 2 yemek kaşığı mı koyucam ? tecrübelerinize ihtiyacım var yinee :) tişkürler.Eki Görüntüle 2982214
- 2 yemek kaşığı yeşilçay
- 1 şişe doğal maden suyu (sade)
- Yarım limon suyu
yeşil çayını 1 yk dan fazla koymayın. rahatsız ediyor ondandır canım.Şu dukkan birası gercek biradan daha çok çarpıyor beni, gerçi bir kere denemiştim
Ben sodayı ayrı yeşil çayı ayrı içeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?