Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kabak çorbası detoks olmuş işte. Bunu yapmak istersen 3 gün yaparsın yine

Zaten sporcuymuşsun boyun uzundur bu avantaj
aman aman bir uzun değilim orta boyluyum, sporu seviyorum, bekarken hiç et yemezdim ama her haftasonu adalarda sabahtan akşama kadar bisiklet sürerdim. tam ideal kg daydım, evlendikten sonra almaya başladım yaş ilerledikçe de malum hastalıklar vs. çıktıkça daha zor veriyorsun. ama tabi istersen gerçekten veriyorsun ama önemli olan verdikten sonra onu koruyabilmek.

Günaydın kızlar bugün çok çok erken başladı bizim için gece 4 buçukta uyanmıştım eşim de uyandı yüzü gözü şişmiş ilaç yan etki yapmış çok kötüydü hemen toparlandık hastaneye gittik 2-3 saat ordaydik annemlere kızı almaya uğradık kahvaltı yaptık oğlanı aşı yaptırdık eve geldik tok karna tartildim 78.8 çıktım aç tartilmadim acayip uykusuzum gün içinde uyuyabilirsem uyuyacam insAllah

Kabak çorbası detoks olmuş işte. Bunu yapmak istersen 3 gün yaparsın yine
aynen kabak çorbası hem faydalı hem de çok güzel yağ yakıyor, beyaz lahana da öyle denedim çok faydasını gördüm, önemli olan tuvalet sıklığı bağırsaklarınız ne kadar iyi çalışırsa o kadar fazla kg verirsiniz. metabolizma hızlandıkça gerisi kendiliğinden geliyor zaten.

Ne yedin içtin bakamadım menülerine.
Çok mu az yedin?
Çok azda yemedim. Aralık oruc şeklinde ilerlemek istedim o şekilde yaptım ama. Suyu fazla içemiyorum aslında havalar soğuk diye. Birde ben bugün şu detoks suyunu içeyim

Geçmiş olsun ya tüh ilk kez mi kullandığı bişeydi?

Geçmiş olsun

Günaydın canlar
Bir şans ver derim canım Tadını beğenmezsen meyveyle falan tatlandırabilirsin
Markete gittiğimde alayım, deneyeyim canım
Ne sorun olacak canım yenir tabi ben hiç lapa yapmıyorum direk yiyorum ama daha sert yulaflar için yoğurtta bekletiyorum daha iyi oluyo yada önce az kaynar su döküyorum yumuşasın diye sonra yoğurt
Yoğurtla direkt karıştırınca biraz yumuşak biraz çıtır oluyor. Lapasından daha lezzetli geliyor bana. Üstüne biraz tarçın serpince daha da yenilebilir hale geliyor
Günaydın canım. Bugün tartıldım.
Regl tim şişkinim. Cumartesi ile aynı geldim 91,6. Dikkat edersem Cumartesi’ye biraz eksi olur herhalde

Çok azda yemedim. Aralık oruc şeklinde ilerlemek istedim o şekilde yaptım ama. Suyu fazla içemiyorum aslında havalar soğuk diye. Birde ben bugün şu detoks suyunu içeyim
Canım ben yanımda 1,5 litrelik şişe bulunduruyorum hep. Kaloriferin üstünde duruyor. Gelip gittikçe içiyorum günde 3-4 litre oluyor o şekilde.
Bu sene çalışmıyorum da geçen senelerde okula giderken yanımda hep 1,5 litrelik su götürdüm. Eve gelene kadar da bitirmeye gayret ederdim

Öyle olunca içiliyor çok gerçekten bende koyayım şişeme suyumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…