Suyu aksatma canım, ben su içmeyince vücudum kuruyor sankiÖyle olunca içiliyor çok gerçekten bende koyayım şişeme suyumu
Evet canım mantıklı koyayımda ısınsın teşekkür ederimSuyu aksatma canım, ben su içmeyince vücudum kuruyor sankikaloriferin üstünde su sıcak da oluyor , hasta da etmez
Bendensin bende kışın hep kalorifer üzerine koyarım sıcacık içerimSuyu aksatma canım, ben su içmeyince vücudum kuruyor sankikaloriferin üstünde su sıcak da oluyor , hasta da etmez
Aslında ben soğuk su seviyorum, içimi ferahlatıyor. Ama eşim kızıyor bana hasta olacaksın diye o yüzden mecburen sıcak içiyorum. Ama o yokken serin serin içiyorum ohh mis gibiBendensin bende kışın hep kalorifer üzerine koyarım sıcacık içerim
Yaa ben soğuk suyla aram yoktur yazın bile buz gibi su içemem ılık su her zaman tercihimAslında ben soğuk su seviyorum, içimi ferahlatıyor. Ama eşim kızıyor bana hasta olacaksın diye o yüzden mecburen sıcak içiyorum. Ama o yokken serin serin içiyorum ohh mis gibi
Canım bazen oluyor öyle inan pes etme elbet inecek yediklerini gözden geçir ödem şişlik yapacak şeyler olabilir belki suyu az içiyorsan o da etkilerGeçen hafta cuma 87.4 düm şuan 87.15 im. Neden veremiyorum anlamadım. Oysa çok basit şekilde dikkat etsem bile tık tık iniyordu. Ama 1 hafyadır yemiyorumda
Sağol canım evet ilk kez kullandığı bı ilaçtıGeçmiş olsun ya tüh ilk kez mi kullandığı bişeydi?
Sağol canımGeçmiş olsun
Su pek içemiyorum canım havalar soğuk canım istemiyor. Ondan olabilir. Dikkat edicem bakalımCanım bazen oluyor öyle inan pes etme elbet inecek yediklerini gözden geçir ödem şişlik yapacak şeyler olabilir belki suyu az içiyorsan o da etkiler
Sağol canım evet ilk kez kullandığı bı ilaçtı
Sağol canım
Eşimde oyle diyor. Ama bi yerden baslamazsam gitgide katlanacak artilar....Senin iniş çıkış yaşaman da normal şu an kuzum
Tuzluysa dikkat et tansiyon oynarBenim de bugün fıstıkla imtihanım ya
Buyrun gelin siz verin :)neden kimse fazla verememiş(( şurda hafta da 4 kg laları görsem bende başlayacaktım.
Bende surahiye koyuyodum ne guzel. Sicak su koydum çatladı yenide alamadim daha. Evde şişe de yokki ne ictigimi bilmiyorum işteCanım ben yanımda 1,5 litrelik şişe bulunduruyorum hep. Kaloriferin üstünde duruyor. Gelip gittikçe içiyorum günde 3-4 litre oluyor o şekilde.
Bu sene çalışmıyorum da geçen senelerde okula giderken yanımda hep 1,5 litrelik su götürdüm. Eve gelene kadar da bitirmeye gayret ederdim
Eşimde oyle diyor. Ama bi yerden baslamazsam gitgide katlanacak artilar....
Evde yapamiyorum. İşime yetisemiyorum kiBaşlama ama büşra spora başla diyete değil savaştan çıktın sen kazandın ama yorgunsun.
Düzenli spor yapman lazım. Ben evde yaparken salona gittiğimden daha çok incelmiştim evde yapılanları yabana atma
Evde yapamiyorum. İşime yetisemiyorum ki
Sabah kalkmaya calisiyorum iste ama yok erken kalkamiyorum. Onu çözmem lazım1 saat işlerden kayıp olmaz öyle düşün dışarda bi yere gitsen git gel 3 saat.
Sabahları ilk iş onu yap ki ne işin ortasında sporu düşünürsün ne de işler bitince spora halin kalmadı olmaz
Yarin tartimi görünce şok geçirmeyin
Sabah kalkmaya calisiyorum iste ama yok erken kalkamiyorum. Onu çözmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?