Ne çıkarması ya yarın tartıl bakalım 2 gün hafif yiyip eksi gelmek zorundayızBir türlü toplanamıyorum istersen çıkar sana zahmet vermeyeyim
Bende de regl ödemi var bugün artıydimİyi akşamlar ❤
Kısa bir ban oldu :)
Yarın bi tartılıp bakalım mı artı olan var mı? 2 gün proteinli öğünler yapalım eksi gelelim.
Ben cumartesi ile aynıyım 3 gündür.
Bugün tuzlu yedim ve sabah poğça yedim.
Eksiye düşmem lazım
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
Fit mutlu anne
Aktif Lora
nisan34
Mthn83
KumsalveDeniz
LenaG
Levaiz
caroline84
She-Raa
cankizzzz
aralik20
mesirmacunu
Ruya
Efser
Cookiie
MuMu85
nursena
hzlsel
Bu sabah tartıldım c.tesi günüyle aynıydı.
Bugün komple dışarıdan yedik bu hafta fazla oldu yarın umarım dışarıda işimiz olmaz.
Yine de yazayım
Sabah kahvaltı etmedim, öğlen yarım ekmeğe domatesli peynirli tost, çay
Akşam çok fena tavukburger menü,3 minik ekler
Yarın ve öbür gün dışarı çıkmayacağım diye umut ediyorum.2 gün sıkı asılırsam belki biraz eksi görürüm.
Hoşgeldin canımİyi akşamlar ❤
Yarın bi tartılıp bakalım mı artı olan var mı? 2 gün proteinli öğünler yapalım eksi gelelim.
Eksiye düşmem lazım
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
Fit mutlu anne
Aktif Lora
nisan34
Mthn83
KumsalveDeniz
LenaG
Levaiz
caroline84
She-Raa
cankizzzz
aralik20
mesirmacunu
Ruya
Efser
Cookiie
MuMu85
nursena
hzlsel
Evet yulaf tokluk hissi veriyor bana baya. Bağırsaklarıda çalıştırıyorYulaf lapasi doygunluk hissi veriyor mu size ? Bende kullansam mi diyorum ama emin olamadım :)
Oldun bitiyo mu?Bende de regl ödemi var bugün artıydim
Canım bir şey soracağım. Yulaf ezmesi haftanın her günü öğle yemeğinde yense herhangi bir sorun yaratır mı acaba. Kabızlık şişkinlik vs?. Örn; 2 kaşık yulaf ezmesi, 3 kaşık yoğurt gibi. Ben lapasını sevemedim hiç. Yoğurtla daha yenilebilir oluyorEvet yulaf tokluk hissi veriyor bana baya. Bağırsaklarıda çalıştırıyor
Kız niye gizli yiyonHoşgeldin canım
Ben 84 oldum.
Hırsız gibi hızlı ve gizli yiyorum
Çok canım sıkılıyor ama hiç çaba harcamiyorum
Ben sorun yaratacağını sanmıyorum canım bana diyetisyenim veriyordu kahvaltıya her sabah. Ya omlete ya tost şeklinde yada lapa. Lifli bir besin zaten epey faydalı. Bir araştır sende bir zararı varmı bilmiyorumCanım bir şey soracağım. Yulaf ezmesi haftanın her günü öğle yemeğinde yense herhangi bir sorun yaratır mı acaba. Kabızlık şişkinlik vs?. Örn; 2 kaşık yulaf ezmesi, 3 kaşık yoğurt gibi. Ben lapasını sevemedim hiç. Yoğurtla daha yenilebilir oluyor
Afiyet olsun canım güzel menüiyi akşamlar
Kahvaltı 12:00
2 dilim çavdar ekmeğinden yumurtalı peynirli tost
Öğle 14:30
Yulaf lapası muzlu
15:00
türk kahvesi
Akşam 18:30
6 yk barbunya
4 yk pilav
2 salatalık turşusu
Yoğurt
Su 2 lt
Afiyet olsun canım genel olarak güzel gibi12 Ocak Menüsü
Kahvaltı 13.00: 1 haşlanmış yumurta beyazı(sarısını oğlum yedi), 3-4 dilim kızarmış patates, 3 yk menemen, 1 dilim ekmek , çay
Ara 15.30 : 10 fındık, 10 badem, 2 hurma
Akşam yemeği 18.00: 2 kepçe nohut yemeği, 4 yk bulgur pilavı, 2 tane öcce, Salata, 1 sb ayran
Ara: Eşime künefe yapacağım. Birazcık yiyebilirim
Kahvaltıya misafirim vardı. Kalabalık gibi görünse de az yedim aslında. Aç kalktım sofradan.Akşamki öcce fazlaydı, ama küçük oluyor, yeşilliklerle yapılan mücver gibi.
Sabah tartıldım, artı geldim,regl şişliği var. Bir iki güne gider inşallah
Su: Çok içtim . 4 litre olmuştur herhalde
Spor: 15 dk Leslie yapmayı düşünüyorum
Afiyet olsun canım güzel menüSelamlar
Sabah 1 dilim beyaz ekmek krem peynir ile
Ogle 1 kepce pirasa 1 kase yogurt
Aksam 1 adet gozleme
Ara öğün 3 adet hurma 1 fincan süt ile.
2 lt su
5000 adım
Herkese iyi aksamlar
Hg canım ben bugün regl oldum çok bişey beklemiyorum ama artıda değilim tartilalim derseniz tartılırım canım 3 günlük detoks yapıyorum ben de yarın son günümİyi akşamlar ❤
Eksiye düşmem lazım
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
Fit mutlu anne
Aktif Lora
nisan34
Mthn83
KumsalveDeniz
LenaG
Levaiz
caroline84
She-Raa
cankizzzz
aralik20
mesirmacunu
Ruya
Efser
Cookiie
MuMu85
nursena
hzlsel
Akşam kalorisi yüksek olmuş canım afiyet olsunBu sabah tartıldım c.tesi günüyle aynıydı.
Bugün komple dışarıdan yedik bu hafta fazla oldu yarın umarım dışarıda işimiz olmaz.
Yine de yazayım
Sabah kahvaltı etmedim, öğlen yarım ekmeğe domatesli peynirli tost, çay
Akşam çok fena tavukburger menü,3 minik ekler
Yarın ve öbür gün dışarı çıkmayacağım diye umut ediyorum.2 gün sıkı asılırsam belki biraz eksi görürüm.
Denemek istiyorum aslında. Tok tutucu özelliğinden dolayı akşam fazla yedirmez benceBen sorun yaratacağını sanmıyorum canım bana diyetisyenim veriyordu kahvaltıya her sabah. Ya omlete ya tost şeklinde yada lapa. Lifli bir besin zaten epey faydalı. Bir araştır sende bir zararı varmı bilmiyorumben aksine kabızlığı gideriyor diye biliyorum. Araştırmıştım her gün 2 kaşık şeklinde öneriliyordu
Ben bugun kendimi kaybettim...Bir türlü toplanamıyorum istersen çıkar sana zahmet vermeyeyim
Kilo almanın altında ciddi bir rahatsızlık yoksa çogumuz yeme bozukluğundan kilo alıyoruz .Ben bugun kendimi kaybettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?