Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkürler canım

Ne sorun olacak canım yenir tabi ben hiç lapa yapmıyorum direk yiyorum ama daha sert yulaflar için yoğurtta bekletiyorum daha iyi oluyo yada önce az kaynar su döküyorum yumuşasın diye sonra yoğurt

neden kimse fazla verememiş (( şurda hafta da 4 kg laları görsem bende başlayacaktım.

Başkası vermezse siz kilo vermeyecekmisiniz? Hafta da 4 kilo verilmez.
Her bünye farklı tabi de kg fazlası olanlar daha hızlı veriyor diyorlar ya o yüzden dedim. Ben daha önce vermiştim ispatlanmış kanıtlanmış diyetisyenimle fotoğrafım bile var :) Ama tabi sonrasında maalesef geri aldım, kortizon iğneleri vs ama yine hırs yapıp tabi ki başlayacağım, yıllardır voleybol oynuyorum, ancak kg artınca daha zor oluyor oynamak nefes yetmiyor.

günaydınn kızlarrr cumartesi 98,4 olan ben bugün 97,5 kgyum :))
Süper canım tebrikler
Herkese günaydın

C.tesi 116 bugün 115.5 -500 ben dünkü yediklerimden sonra artı çıkarım sanmıştım buna da şükür daha önümde 2 gün var hallederiiiizzz
Çok güzel canım tebrikler
İçiniz de evde şeker ölçen olma ihtimaline karşın soruyorum
Tokluk şekeri kahvaltıdan 1 saat sonra mı, 2 saat sonra mı ölçülür
Hiç bilgim yok canım
neden kimse fazla verememiş (( şurda hafta da 4 kg laları görsem bende başlayacaktım.
Haftada 4 kg çok çok fazla verilse de bu sağlıklı olmaz

4 kilo veren biri detoks benzeri bişey yapmıştır ya da diyette ilk haftasıdır dukanın atak dönemi gibi olmuştur

Bence o hemen 100-130kg için geçerli değil daha ciddi yüksek kilolarda olur sanırım geçmiş olsun yeniden verirsiniz insAllah

4 kilo veren biri detoks benzeri bişey yapmıştır ya da diyette ilk haftasıdır dukanın atak dönemi gibi olmuştur
sabahları bilindik şeyler , 2 haşlanmış yumurta peynir zeytin, bir dilim tahıllık ekmek, öğlen ve akşam ekmeksiz sadece Kabak çorbası ve günde 3 litre su içtim. her gün de 45 dk yürüyüş 10 bin adım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…