Niye canım çok mu açsın rahatsız mısınKahvalti hazirlicam elim ayagim titriyor
Sabah cok ac kalkinca boyle oluyo. Gecede duzgun uyutmadilarNiye canım çok mu açsın rahatsız mısın
Hım anladım canım iyi bilirim o duyguyu günün güzel geçer insAllahSabah cok ac kalkinca boyle oluyo. Gecede duzgun uyutmadilar
87.90’ım halaaNasılsınız +90 ın güzel hatunları?
Artı olan var mı? Ben öyleyim mesela
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
@asumanzeynep
@bengisu022
Fit mutlu anne
@Aktif Lora
@nisan34
@yst38
@KumsalveDeniz
LenaG
Levaiz
She-Raa
@aralik20
mesirmacunu
@Ruya
Efser
Cookiie
@MuMu85
Fazla tavır yapma yine de aranız açılmasınGünaydınn güzeller3 gün önce artı çıktım o günden beri bakmıyorum noluyo diye :) tartıma karşı tavırlıyım :)
Pil etkiler cnm yanlış tartar87.90’ım halaa
Tartımın pilini değiştiricem bir pil bitik uyarısı veriyor o etkilermi acaba kiloyu
sorma canım ya , kayınvalidem geldi geçen gün, çok kilo aldım ben bi senin tartında tartılayım dedi, 80 kg çıktı, ooo dedi çok kilo almışım ben yaa , kadın gitti arkasından ben tartıldım 99 gördüm , kız dedim yaso allah seni bildiği gibi yapsın , bi veremedin, ama inceliyorum , kilodan gitmiyo aman ne bilim yaza toplarız Allah ömür verirse, var içimde öyle bişi :)Fazla tavır yapma yine de aranız açılmasın
Ay gerçektenmi inşallah eksik değil fazla tartıyordurPil etkiler cnm yanlış tartar
Bugün bakamadımNasılsınız +90 ın güzel hatunları?
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
@asumanzeynep
@bengisu022
Fit mutlu anne
@Aktif Lora
@nisan34
@yst38
@KumsalveDeniz
LenaG
Levaiz
She-Raa
@aralik20
mesirmacunu
@Ruya
Efser
Cookiie
@MuMu85
Valla bilmiyorum tartılmadım. Yarın belli olacak.Nasılsınız +90 ın güzel hatunları?
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
@asumanzeynep
@bengisu022
Fit mutlu anne
@Aktif Lora
@nisan34
@yst38
@KumsalveDeniz
LenaG
Levaiz
She-Raa
@aralik20
mesirmacunu
@Ruya
Efser
Cookiie
@MuMu85
Tünaydınlar sevgili arkadaşlarım
Çok şükür artıda değilim ama eksi de değilim bu 2 gün biraz kasacağımNasılsınız +90 ın güzel hatunları?
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
@asumanzeynep
@bengisu022
Fit mutlu anne
@Aktif Lora
@nisan34
@yst38
@KumsalveDeniz
LenaG
Levaiz
She-Raa
@aralik20
mesirmacunu
@Ruya
Efser
Cookiie
@MuMu85
İncelme varsa yağdan gidiyordur cnm belki ben artık kilodan çok görüntüme bakıyorum yavaş yavaş silkelenelim ki yaza az da olsa hafiflemiş motive girelim cnmsorma canım ya , kayınvalidem geldi geçen gün, çok kilo aldım ben bi senin tartında tartılayım dedi, 80 kg çıktı, ooo dedi çok kilo almışım ben yaa , kadın gitti arkasından ben tartıldım 99 gördüm , kız dedim yaso allah seni bildiği gibi yapsın , bi veremedin, ama inceliyorum , kilodan gitmiyo aman ne bilim yaza toplarız Allah ömür verirse, var içimde öyle bişi :)
Hadi insAllah kısa zmnda degistir tartının pilini aradaki farkı öğrenelimAy gerçektenmi inşallah eksik değil fazla tartıyordurbugün alıyım hrmen bir pil
TünaydınNasılsınız +90 ın güzel hatunları?
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
@asumanzeynep
@bengisu022
Fit mutlu anne
@Aktif Lora
@nisan34
@yst38
@KumsalveDeniz
LenaG
Levaiz
She-Raa
@aralik20
mesirmacunu
@Ruya
Efser
Cookiie
@MuMu85
Benimde annem geliyor bana tartılıyor 72 73 çıksın kara kahır oluyor çok kilo almışım diyor. Birde kendime bakıyorumsorma canım ya , kayınvalidem geldi geçen gün, çok kilo aldım ben bi senin tartında tartılayım dedi, 80 kg çıktı, ooo dedi çok kilo almışım ben yaa , kadın gitti arkasından ben tartıldım 99 gördüm , kız dedim yaso allah seni bildiği gibi yapsın , bi veremedin, ama inceliyorum , kilodan gitmiyo aman ne bilim yaza toplarız Allah ömür verirse, var içimde öyle bişi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?