Şimdi gördüm çok guzel vermissin canimİyi akşamlar kızlar bugün diyetisyen randevuma gittim 82.2 çıkmıştım geçen ay bugün 77.8 çıktım -4.4 eksiyim öğle sonu gidince analiz yapmadı ne kadar yağdan gitti bilmiyorum o yüzden aynı listeye devam et çok güzel gitmiş dedi
Ben şimdi gördüm. Hayirlisi olsun inşallah gerçekten cok iyi bir insandir gelen kişi.Babam önümüzdeki ay evleniyor. Annemin kalan eşyalarını aldık. Kötü oldum biraz.
Onun için çok seviniyorum ama işte içim öyle demiyor.
Evlililk değil bunum bu kadar gerçek olması...
Saol cnm insAllah daha da veririm sağlıklaŞimdi gördüm çok guzel vermissin canim
İnşallah canim yaza kadar 10 kg rahat verirsinSaol cnm insAllah daha da veririm sağlıkla
Hayırlı olsun cnm Allah kolaylık versinKızlar pek menülerimi yazamıyorum bu hafta çok fazla yoğun geçiyor. Eşimin iki amcasınında oğlu söz yapıyorlar ikiside bu haftaya sıkıştırdı. Hazırlıkları falan bende yardımda bulunuyorum menülerimi yazamadımda tam ne yediğiminede dikkat edemedim. Cumartesiyide atlatalımda inşallah dönüyorum tekrardan
Göremedik şöyle karGünaydın ❤
Mutlu haftasonları
Eki Görüntüle 2993394
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
Fit mutlu anne
nisan34
Mthn83
LenaG
Levaiz
She-Raa
aralik20
mesirmacunu
Ruya
Efser
Cookiie
TünaydınnnGünaydın ❤
Mutlu haftasonları
Eki Görüntüle 2993394
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
Fit mutlu anne
nisan34
Mthn83
LenaG
Levaiz
She-Raa
aralik20
mesirmacunu
Ruya
Efser
Cookiie
benim de moralim çok bozuk. güya ocak sonunda 80 olacaktım. 85.8 e çıktımGünaydın
Geçen hafta 81
Bu hafta 82.5
Yine döndüm aynı noktaya ay bitiyor ve ben hala 80 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?