Bugün yarın değiştiricem bakalım canımİncelme varsa yağdan gidiyordur cnm belki ben artık kilodan çok görüntüme bakıyorum yavaş yavaş silkelenelim ki yaza az da olsa hafiflemiş motive girelim cnm
Hadi insAllah kısa zmnda degistir tartının pilini aradaki farkı öğrenelim
bizim de sınavımız bu beBenimde annem geliyor bana tartılıyor 72 73 çıksın kara kahır oluyor çok kilo almışım diyor. Birde kendime bakıyorum
Ah inşallah inşallahhbizim de sınavımız bu benapalım can sağlığı olsun, bi gün bizde yuh 70 olmuşum deriz belki :))
İyi geceler arkadaşlar
Ben bugün yine fazla yedim ama bahanem hazır herdaimoğluşun pipilisini kestirdik bugün
Levaiz aşkolsun bonus azaltmış dediyse azaltmışımdır çaktırmayaydın iyiydi
Bonus eskiden olsa amcada amma hızlıymış derdim ama yaş alınca insanın fikirleride değişiyor. Erkekler helede yaşlı erkekler bebek gibi kalıyor ortada
İyi geceler hayırlı olsun sünneti canımİyi geceler arkadaşlar
Ben bugün yine fazla yedim ama bahanem hazır herdaimoğluşun pipilisini kestirdik bugün
Maşallah cnm Hayırlı olsunİyi geceler arkadaşlar
oğluşun pipilisini kestirdik bugün
İyi akşamlar kızlar bugün diyetisyen randevuma gittim 82.2 çıkmıştım geçen ay bugün 77.8 çıktım -4.4 eksiyim öğle sonu gidince analiz yapmadı ne kadar yağdan gitti bilmiyorum o yüzden aynı listeye devam et çok güzel gitmiş dedi
İyi biri tanıştığımız kadarıyla. 2.evlilikler zormuş.
İyi geceler arkadaşlar
Levaiz aşkolsun bonus azaltmış dediyse azaltmışımdır çaktırmayaydın iyiydi
Bonus eskiden olsa amcada amma hızlıymış derdim ama yaş alınca insanın fikirleride değişiyor. Erkekler helede yaşlı erkekler bebek gibi kalıyor ortada
Sağol canımMaşallah cnım çok güzel gidiyor..
Geçmiş olsun canım artık silkelen bonuscum elbette ye makarnanı da ama güzel menüler gelsin bı hafta sık dişini düzene alisacaksin inan ki yapmamız gerekenler net biliyoruz ama ilk adımı atıp geri dönüyoruz senin her etiketin bende güzel bı enerji veriyoBugün deli bir regl ağrısı çektim hiç bi iş yapamadım akşam da makarna yedim.
Diyeceklerim bu kadar
tebriklerrr :) harika, maşallah canım sana.İyi akşamlar kızlar bugün diyetisyen randevuma gittim 82.2 çıkmıştım geçen ay bugün 77.8 çıktım -4.4 eksiyim öğle sonu gidince analiz yapmadı ne kadar yağdan gitti bilmiyorum o yüzden aynı listeye devam et çok güzel gitmiş dedi
hayırlı olsun canım Allah damatlığını göstersin inşallah.İyi geceler arkadaşlar
Sağol canımtebriklerrr :) harika, maşallah canım sana.
Süper cnm tebriklerGeçen hafta 72.2
Fark 1.3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?